Kulak Burun Boğaz Randevusu
Kulak Burun Boğaz Randevusu
İhsaniye Mahallesi Şehit Mehmet Gönenç Sokak No:2, Bandırma
Özel Esen Tıp Merkezi
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
er...n
Telefon numarası doğrulandı
sn. dr. irfan uzun ..bandırmadaki k.b.b. branşının en iyi hekimi,çok kaliteli ,güleryüzlü alakalı bir doktor..tavsiye ediyorum :9
İrfan Uzun isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İrfan Uzun, Kulak Burun Boğaz. Size İrfan Uzun tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Kulak Burun Boğaz Randevusu.
İrfan Uzun adresi nerede?İrfan Uzun şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İhsaniye Mahallesi Şehit Mehmet Gönenç Sokak No:2 Bandırma
Adresine gitmek zorunda kalmadan İrfan Uzun isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda İrfan Uzun online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
İrfan Uzun isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İrfan Uzun bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan İrfan Uzun ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar İrfan Uzun hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, İrfan Uzun hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar