Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden 1990 yılında mezun olmuştur. İstanbul Üniversitesi, Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalı'nda 1997-2002 yılları arasında uzmanlığını tamamlamıştır. 2003 yılında Yardımcı Doçent, 2011 yılında Doçent ve 2016 yılında Profesör olan Prof.Dr.İrşadi İstemi Yücel ,hastalarına Medicana Bahçelievler Hastanesi hizmet vermektedir.
Ortopedi Ve Travmatoloji Randevusu
Laserasyon Onarımı
Preoperatif Değerlendirme
Robotik Cerrahi
di...a
Kendisine tırnak çekimi yaptırdım. Çok korkuyordum fakat soğukkanlılığı, ilgisi ve telkin etmesiyle acısız bir şekilde süreci atlattım. Tüm pansuman süreçlerimi farklı hastanelerde yaptırmama rağmen tüm hemşire ve doktorlar çok temiz bir işlem olduğunu ayrıca belirtti. Çok memnun kaldım.
Doktorum nereye ben oraya ! :)
Yıllardır çektiğim ağrılara (Boyun Fıtığı) bir ameliyatla son veren; Sayın Prof. Dr. İrşadi İstemi Yücel ve ekibine, Ortopedi servisindeki ve hastanenin her yerinde sizinle bebek gibi ilgilenen bütün hemşire ve çalışanlara, 5 yıldızlı otel hissi veren Şişli Kolan Hastanesi yönetimine sonsuz teşekkür ederim
İstemi hocam iyi ki varsınız, siz varken kimse ağrı çekmesin, sevgi ve saygılar.
ha...
Doktorum son derece ilgili, hastasının kaygılarını gidermek için detaylı açıklamalar yapan, saygılı, mesleğinde oldukça yetkin. Halluks valgus ameliyatı için gittiğim doktorum bana hastalık, iyileşme süreci ile ilgili detaylı bilgiler verdi ve süreç boyunca tüm endişelerimi giderecek şekilde sabırla ilgilendi. Ameliyatımdan son derece memnunum ve başkasına gitmediğim için çok mutluyum. Asistanı ile birlikte bu süreçte bana çok yardımcı oldular çok çok teşekkür ederim.
ah...a
İrşadi Hoca düşme sonucu omurgasından yaralanan babam Osman Karaca'yı çok başarılı bir operasyonla ameliyat etti. Operasyon öncesinde ve sonrasında hastaya ve hasta yakınlarına verdiği güvenden,ilgi ve alakasindan ötürü çok teşekkür ederiz. Telefonla sorduğumuz sorularımıza verdiği cevaplarla babamı ve bizleri çok rahatlattı. Babamın daha önce olduğu Kalça ameliyatını da kontrol takibine aldığı için çok minnettarız. Hocamıza ve ekibine cok teşekkür ederiz.
ke....
Annemin Halluks Valgus tedavi nedeniyle danışmıştık Prof. Dr. İrşadi Yücel'e. İlgisi ve saygısıyla bizi bırakmadılar. Güvenilir ellere emanet ettiğimiz için mutluyuz. Teşekkür ederiz.
ha....
Attan düşüp sol üst kol kemiğimi (humerus) kırınca ameliyat ile koluma plaka ve vida takılması gerekti, İrşadi hocam daha önce aynı ameliyatı kendisinden olan bir yakınımız tarafından tavsiye edildi. Muayene sonrası hiç vakit kaybedilmeden acil statüsünde ameliyathane hazırlandı harika bir ekip ile ameliyat edildim. Kol ameliyatında, Radial (el ve parmaklara sinyal gönderen kullanmamızı sağlayan) sinirlerde hasar bırakabilme riski var, o yüzden deneyim ve dikkat çok önemli.. Ameliyatı yapan deneyimli ekibin başında olan sevgili İrşadi hocam başarılı bir ameliyat sonrası hep yanımda oldu sıcak samimi iletişimi ile güven verdi. Kendisine bu hastaya yakın tavrı ve iletişimi için çok teşekkür ediyorum
z ...y
İRŞADİ beye 4 yıl önce ayak bileğimden ameliyat oldum tedavisin ilgisinden çok memnun kaldım şimdi annemde omuzundan ameliyat oldu daha sonra eşimde ameliyat oldu çok başarılı ameliyatlar olduk kendilerine çok teşekkür ederim iyiki varsınız HOCAM çok teşekkür ederiz
ko...y
Çok kibar bilgili ve ilgili bir doktor. Boyun ağrısı şikayeti ile gittim. Anlattı, bilgi verdi ve önerilerde bulundu.
fu...r
Halluks Valgus sorunum için internet de bu konuda uzman doktorları araştırırken buldum İrşadi Bey'i...Yazılanları ve tecrübelerini değerlendirerek Toprak Hastanesin den randevu alarak gittim. İrşadi Bey hem yaptığı işte çok başarılı, insani yönü ve karşısındaki kişiye yansıttığı pozitif enerjisi mükemmel. Yaklaşık 40 gün önce her iki ayağımdan çok başarılı Halluks Valgus Ameliyatı oldum. Ameliyat öncesi ve sonrasında yaklaşımı ve göstermiş olduğu ilgi için kendisine sonsuz teşekkürler..Kendisini gönülden tavsiye ediyorum. Fulya Damar
hi....
Yaklaşık 1yıl önce geçirmiş olduğum iki dizime birden takılan protez operasyonundan yeni doğmuş gibi çıkmış olmanın verdiği mutlulukla size binlerce tesekkurlersiz işinizin ehli saygı duyulası bir hekimsiniz... sezen uluturk
İrşadi İstemi Yücel isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İrşadi İstemi Yücel, Ortopedi Ve Travmatoloji. Size İrşadi İstemi Yücel tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Ortopedi Ve Travmatoloji Randevusu, Normal Randevu, Esd (Sedimantasyon), Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Hemaferez, Preoperatif Değerlendirme, Laserasyon Onarımı, Robotik Cerrahi, Da Vinci Robotik Cerrahi.
İrşadi İstemi Yücel adresi nerede?İrşadi İstemi Yücel şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Eski Londra Asfaltı No: 2 Bahçelievler
Adresine gitmek zorunda kalmadan İrşadi İstemi Yücel isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda İrşadi İstemi Yücel online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda İrşadi İstemi Yücel isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?İrşadi İstemi Yücel, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
İrşadi İstemi Yücel hangi dilleri konuşuyor?İrşadi İstemi Yücel ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
İrşadi İstemi Yücel isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İrşadi İstemi Yücel bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan İrşadi İstemi Yücel ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar İrşadi İstemi Yücel hakkında ne düşünüyor?Toplam 28 hasta / danışan, İrşadi İstemi Yücel hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İrşadi İstemi Yücel hangi sigortaları kabul ediyor?İrşadi İstemi Yücel, sigortanın mevcut olup olmadığını belirtmedi. Sigortanızı kapsayıp kapsamadığını veya yalnızca sigortasız hastaları kabul edip etmediğini öğrenmek için önce İrşadi İstemi Yücel ile iletişime geçmenizi öneririz.
İstanbul Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Bakırköy Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Bağcılar Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Kartal Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Daha fazla (13)Bahçelievler Karpal Tünel Sendromu
Bahçelievler Kalça Kireçlenmesi (Koksartroz)
Bahçelievler Diz Bağ Yaralanmaları
Bahçelievler Ön Çapraz Bağ Yırtığı
Bahçelievler Ön Çapraz Bağ Kopması
Bahçelievler Kalça Kireçlenmesi
Bahçelievler Siyatik hastalığı
Bahçelievler Kalça Kemiği Problemleri
Bahçelievler Tendon Hastalıkları
Daha fazla (15)Bahçelievler bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Bahçelievler bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Bahçelievler bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Bahçelievler bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Bahçelievler bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Bahçelievler bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Bahçelievler bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Bahçelievler bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Bahçelievler bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Bahçelievler bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Bahçelievler bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Bahçelievler bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Bahçelievler bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Bahçelievler bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Bahçelievler bölgesinde Türk Nippon Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Bahçelievler bölgesinde Ace European Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Bahçelievler bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Bahçelievler bölgesinde AIG Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Bahçelievler bölgesinde SGK kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Bahçelievler bölgesinde Medilab Assist kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları