2014 yılında KKTC Yakın Doğu Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi'nden mezun oldum. Askerlik hizmetimi 2015-2016 yılları arasında Kara Kuvvetleri Komutanlığı'nda Diş Tabip Teğmen olarak İstanbul'da tamamladım. 2016-2018 yılları arasında yine İstanbul'da Özel Stardent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniğinde görev yaptım. 2018 yılından itibaren Kayseri Özel Dentaforum Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniğinde görev yapmaktayım.
Saint Camillus International University of Health Sciences, Roma İtalya'da Ortodonti alanındaki Master eğitimime devam etmekteyim.
Rutin diş tedevileri yanında Şeffaf plaklarla ortodontik tedaviler , diş teli ve implant tedevileri ile özel olarak ilgilenmekteyim.

Dentaforum Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği
Gültepe Mahallesi Mustafa Kemal Paşa Bulvarı Betoncular Apt. No: 58/A (Elmacoğlu İskender Yanı), Melikgazi , Kayseri

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk

Randevu +83 daha fazla

Diş Sıkma ve Gıcırdatma Tedavisi

Diş Teli Tedavisi

Ortodontik Tedavi

Diş Sıkma ve Gıcırdatma Tedavisi

Diş Teli Tedavisi

Ortodontik Tedavi

İmplant

Şeffaf Plak Tedavisi (Telsiz Tedavi)

Gültepe Mahallesi Mustafa Kemal Paşa Bulvarı Betoncular Apt. No: 58/A (Elmacoğlu İskender Yanı), Kayseri

Ö
Konum: Dentaforum Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği Şeffaf Plak Tedavisi (Telsiz Tedavi)

Kızımın şeffaf plak tedavisini yapan alanında uzman bir doktor çoook memnun kaldık sayesinde kızımın dişleri örnek diş oldu İsa Bey in eline emeğine sağlık

Konum: Dentaforum Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği Diş Hekimi Randevusu

Genel kontrol amacıyla yapmış olduğum ziyaretten bir kez daha memnun bir şekilde ayrıldım. Dişimde yapılacak dolgu için yapılan iğneyi hissetmedim bile

Dt. İsa Can Küçük

Teşekkür ederim. Geçmiş olsun.

Çok ilgili ve alanında kendini geliştirmiş bir diş hekimi. Kendisinin yönlendirmesi ile şeffaf plak diş tedavisine başladım. Memnun kaldım, tavsiye ederim.

Dt. İsa Can Küçük

Teşekkür ederim. Geçmiş olsun.

Konum: Dentaforum Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği 20'lik Diş Çekimi

İsa Can beyin 20'lik diş çekimi ve implant uygulamalarından dişçi korkusu olan biri olarak çok memnun kaldım. Güler yüzü ve samimiyeti için de ayrıca teşekkür ediyorum

Teşekkür ederim.Geçmiş olsun.

Konum: Dentaforum Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği Ortodontik Tedavi

İsa Can Bey’den çok memnun kaldım. Her kontorlümde bana ilk gün gibi özenle davrandı. Ordotonti tedavim bitti ve tedavi sonucumdan çok memnun kaldım. İsa hocam çok güleryüzlü ve ilgiliydi. Emekleri için çok teşekkür ederim. Herkese de İsa hocamı tavsiye ederim.

Dt. İsa Can Küçük

Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim. Yeni gülüşünüzü güzel günlerde kullanmanız dileğiyle.

İsa Can Bey'in hizmet verdiği kurum kendisi için tercih edip gittiğimiz bir kurumdur. Diş çekimi, implant tedavisi yaptırdım. Yapılan tedavilerden çok memnunum. Dişle alakalı problemlerimde İsa Can Bey'den başkasına gitmiyorum.

Dt. İsa Can Küçük

Çok teşekkür ederim. Geçmiş olsun.

İsa Can beye dişlerimdeki yamukluk sebebiyle muayene olmaya gittim. Kendisi şeffaf plak tedavisinden bahsetti ve bütün sorularımı detaylıca açıkladı. Şu an plaklarımı kullanıyorum tedavinin gidişatından ve doktorumun ilgisinden gayet memnunum. İşini severek yapan ve alanında yetenekli bir doktora tedavi olmanın ayrıcalığını sonuna kadar hissediyorum kendisine teşekkürler.

Dt. İsa Can Küçük

Bu güzel ve motive edici yorumunuz için çok teşekkür ederim. Geçmiş olsun.

Ş

İsa Can Bey'den çok memnunum. Üst çeneme implant yaptı. Herhangi bir sıkıntı ya da acı yaşamadım. Hem kendisi hem de sekreteri aradı, nasıl olduğumu sordular. Ameliyat öncesinde ve sonrasında hep bilgilendirdi. Bu süreçte dikkat etmem gerekenlerle ilgili yazılar verdiler. İsa Can Bey'e çok teşekkür ederim. Kendisi iyi bir doktor olduğu için tavsiye ederim.

Dt. İsa Can Küçük

Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederiz. Geçmiş olsun.

Ben İsa Can Bey'den çok memnunum. Kendisi ilgili, işini güzel yapan, başarılı bir doktor. İmplant, diş çekimi ve kanal tedavisi yaptırdım. Yapılan tedavilerden memnun kaldım. Geçirdiğim süreçte herhangi bir sıkıntı yaşamadım.

Dt. İsa Can Küçük

Güzel yorumunuz için teşekkür ederim. Geçmiş olsun.

İsa Can Bey tedavisinden, ilgisinden memnun olduğum bir doktor. Ortodonti tedavi sürecim devam ediyor. Tedavimden genel itibariyle memnunum. Kendisi süreç içerisinde her zaman bilgilendiriyor.

Dt. İsa Can Küçük

Teşekkür ederim. En kısa sürede yeni gülüşünüze kavuşmanız dileğiyle.