Saint Camillus International University of Health Sciences, Roma İtalya'da Ortodonti alanındaki Master eğitimime devam etmekteyim.
Rutin diş tedevileri yanında Şeffaf plaklarla ortodontik tedaviler , diş teli ve implant tedevileri ile özel olarak ilgilenmekteyim.
Gültepe Mahallesi Mustafa Kemal Paşa Bulvarı Betoncular Apt. No: 58/A (Elmacoğlu İskender Yanı), Melikgazi , Kayseri
Diş Hekimi Randevusu
Gültepe Mahallesi Mustafa Kemal Paşa Bulvarı Betoncular Apt. No: 58/A (Elmacoğlu İskender Yanı), Kayseri
Diş Sıkma ve Gıcırdatma Tedavisi
Diş Teli Tedavisi
Ortodontik Tedavi
İmplant
Dentaforum Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği
Şeffaf Plak Tedavisi (Telsiz Tedavi)
20'lik Diş Çekimi
Ağız Bakımı Eğitimi
Dentaforum Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Ağız Hastalıklarında Lazer Uygulamaları
Hareketli Protez
Hassas Bağlantılı Protezler
Horlama Apareyi
Dentaforum Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği
Inlay - Onlay (Porselen Dolgu)
Kemik Grefti
Zirkonyum Porselen Kronlar
Çocuklarda Yer Tutucular
Çıtçıtlı Protezler
öz...m
Kızımın şeffaf plak tedavisini yapan alanında uzman bir doktor çoook memnun kaldık sayesinde kızımın dişleri örnek diş oldu İsa Bey in eline emeğine sağlık
Genel kontrol amacıyla yapmış olduğum ziyaretten bir kez daha memnun bir şekilde ayrıldım. Dişimde yapılacak dolgu için yapılan iğneyi hissetmedim bile
Çok ilgili ve alanında kendini geliştirmiş bir diş hekimi. Kendisinin yönlendirmesi ile şeffaf plak diş tedavisine başladım. Memnun kaldım, tavsiye ederim.
İsa Can beyin 20'lik diş çekimi ve implant uygulamalarından dişçi korkusu olan biri olarak çok memnun kaldım. Güler yüzü ve samimiyeti için de ayrıca teşekkür ediyorum
es...ı
İsa Can Bey’den çok memnun kaldım. Her kontorlümde bana ilk gün gibi özenle davrandı. Ordotonti tedavim bitti ve tedavi sonucumdan çok memnun kaldım. İsa hocam çok güleryüzlü ve ilgiliydi. Emekleri için çok teşekkür ederim. Herkese de İsa hocamı tavsiye ederim.
İsa Can Bey'in hizmet verdiği kurum kendisi için tercih edip gittiğimiz bir kurumdur. Diş çekimi, implant tedavisi yaptırdım. Yapılan tedavilerden çok memnunum. Dişle alakalı problemlerimde İsa Can Bey'den başkasına gitmiyorum.
İsa Can beye dişlerimdeki yamukluk sebebiyle muayene olmaya gittim. Kendisi şeffaf plak tedavisinden bahsetti ve bütün sorularımı detaylıca açıkladı. Şu an plaklarımı kullanıyorum tedavinin gidişatından ve doktorumun ilgisinden gayet memnunum. İşini severek yapan ve alanında yetenekli bir doktora tedavi olmanın ayrıcalığını sonuna kadar hissediyorum kendisine teşekkürler.
ş.....
İsa Can Bey'den çok memnunum. Üst çeneme implant yaptı. Herhangi bir sıkıntı ya da acı yaşamadım. Hem kendisi hem de sekreteri aradı, nasıl olduğumu sordular. Ameliyat öncesinde ve sonrasında hep bilgilendirdi. Bu süreçte dikkat etmem gerekenlerle ilgili yazılar verdiler. İsa Can Bey'e çok teşekkür ederim. Kendisi iyi bir doktor olduğu için tavsiye ederim.
g.....
Ben İsa Can Bey'den çok memnunum. Kendisi ilgili, işini güzel yapan, başarılı bir doktor. İmplant, diş çekimi ve kanal tedavisi yaptırdım. Yapılan tedavilerden memnun kaldım. Geçirdiğim süreçte herhangi bir sıkıntı yaşamadım.
İsa Can Bey tedavisinden, ilgisinden memnun olduğum bir doktor. Ortodonti tedavi sürecim devam ediyor. Tedavimden genel itibariyle memnunum. Kendisi süreç içerisinde her zaman bilgilendiriyor.
İsa Can Küçük isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İsa Can Küçük, Diş Hekimi. Size İsa Can Küçük tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Diş Hekimi Randevusu, Normal Randevu, Lokal Anestezi, Botoks, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Diş Dolgusu, 20'lik Diş Çekimi, Kök Kanal Tedavisi, Ağız Hastalıklarında Lazer Uygulamaları.
İsa Can Küçük adresi nerede?İsa Can Küçük şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Gültepe Mahallesi Mustafa Kemal Paşa Bulvarı Betoncular Apt. No: 58/A (Elmacoğlu İskender Yanı) Kayseri
Adresine gitmek zorunda kalmadan İsa Can Küçük isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda İsa Can Küçük online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda İsa Can Küçük isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?İsa Can Küçük, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
İsa Can Küçük isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İsa Can Küçük bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan İsa Can Küçük ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar İsa Can Küçük hakkında ne düşünüyor?Toplam 18 hasta / danışan, İsa Can Küçük hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İsa Can Küçük hangi sigortaları kabul ediyor?İsa Can Küçük tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Kayseri bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diş Hekimleri
Kayseri bölgesinde SGK kabul eden Diş Hekimleri