2. Bebeğimde kendisiyle tanısma fırsatım oldu. İlgisi bilgisi sorulan her soruya cevap vermesi ile bilgili bir hoca ..5 aydır onun takibinde devam ediyorum memnunum yolu bahtı açık olsun. Güvenle gidebilirsiniz.. Elif..
öz...a
9 ay bay boyunca İsa hocam takip etti. Gebeşiğimin 4. Ayında eşimin tayini dolayısı ile karabüke yerleştik. Hasta yoğunluğu çok fazla olmasına rağmen beni unutmamış ve durumumu merak edip sormuştu. O gün ne kadar iyi bir Dr olduğunu daha iyi anladım. Hastalarıyla çok ilgili sorduğum her soruya cevap aldım ki bu benim için çok önemli. Doğum yapalı 4 yıl oldu halen en ufak bir sıkıntımda kendisine sorarım ve ilk günkü gibi ilgilenir. Kendisine çok güveniyorum görüşleri benim için çok değerli. Şiddetle tavsiyemdir gönül rahatlığı ile takip ola bilirsiniz. Özlem.
İsa Dürümlü isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İsa Dürümlü, Kadın Hastalıkları Ve Doğum.
İsa Dürümlü adresi nerede?İsa Dürümlü şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Çay Mahallesi Topbaşı Mevkii Zonguldak
Adresine gitmek zorunda kalmadan İsa Dürümlü isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda İsa Dürümlü online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
İsa Dürümlü isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İsa Dürümlü bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan İsa Dürümlü ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar İsa Dürümlü hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, İsa Dürümlü hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.