Psk. Dan. İsa Soylamış
Kızılırmak Mah. 1446. Cad No:12/25 Alternatif Plaza Trio Ofis Çukurambar, Çankaya, Ankara

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, en az 14 yaşındaki çocuklar

Banka Havalesi

Aile İçi İletişim Sorunları +12 daha fazla

Boşanma Danışmanlığı

Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu

Kızılırmak Mah. 1446. Cad No:12/25 Alternatif Plaza Trio Ofis Çukurambar, Ankara

Psk. Dan. İsa Soylamış

Psk. Dan İsa Soylamış Kırşehir’de doğmuştur. 2015 yılında Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Rehberlik ve Psikolojik Danışma bölümünden mezun olmuş ve 2020 yılında Yakın Doğu Üniversitesi Klinik Psikoloji Tezli Yüksek Lisansı bitirmiştir. Psikoterapi Enstitüsü tarafından verilen 4 yıl süren Bütüncül Psikoterapi eğitimini tamamlamış ayrıca Psikoterapi Enstitüsü’nden MEB Aile Danışmanlığı Eğitimi, (464 saat) almıştır. Türkiye Duygu Odaklı Terapi Enstitüsü’nden Duygu Odaklı Bireysel Terapi Eğitimi (90 saat) ve süpervizyonu (24 saat) almıştır. Uluslararası Duygu Odaklı Terapi Birliği (isEFT) onaylı “Sertifikalı Duygu Odaklı Bireysel Terapisttir”. Ankara’da aile, çift, yetişkin ve ergenlere yönelik psikoterapi çalışmalarına devam etmektedir..

Makaleler
Röportaj

Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Yoğun bunalım içindeyken eşim buldu isa beyi. İşten çıkarılmıştım annemde ciddi olarak rahatsızlanmıştı onu kaybetmekten çok korkuyordum. Kaygılıydım başta eşim olmak üzere en yakınlarımla tartışma içindeydim huzursuzdum Terapinin güven veren ortamında 8 aylık bir süreci bazen zorlanarak da olsa isa beyin desteği ile atlattım yaklaşımı bana çok iyi geldi. Kendisini herkese tavsiye ederim.

C
Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

4 yıldır yoğun panik atak yaşıyordum. Zorlu bir 4 yıl oldu benim için. Sokağa çıkamaz sokak ortasında kalırdım, kapalı ortamlarsa kalamazdım. Tavsiye üzerine İsa Bey ile tanıştım, terapi almaya başladım. Bugünkü geldiğim noktada artık neredeyse olmuyor daha huzurlu ve güvenli hissediyorum isa beyi herkese tavsiye ederim.

Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Uzun yıllar kendi hayatım olmadan yaşadım herkes benden öncelikli bir durumdaydı. Daha sonra eklem ağrılarım, ülser hastalığı çıktı. Bu hastalık sürecinde isa beyi doktorum tavsiye etti, bu süreçte kendimi çevremi sorgulamaya başladım. İsa Bey insana güven veren samimi bir insan psikolog. Uzun zaman sonra özgüvenim geldi. Sonra devam eden seanslarda kendimi tanıdım. Bugün geldiğim noktada iş ve ev hayatımda dik duruyorum yeri geliyor hata yapıyorum ama kendime saygı duyuyorum. İsa Beyi herkese tavsiye ederim.

Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

İsa Bey ile seansa gitmeden önce ehliyet sınavında kalmıştım. 50 yaşından sonra ehliyet almaya karar verdim. İki sefer kaldım, çok yoğun kaygı yaşıyordum artık umutsuzluğa kapılmıştım. İsa Bey’in yaklaşımı beni dinlemesi bana çok yarar sağladı. Ehliyet sınavını da geçtim, direksiyon sınavını da, iyi ki isa bey ile karşılaşmışım diyorum. Benim hayatımda aldığım en iyi kararlardan biri terapiye gitmek oldu. Kendisini tavsiye ederim gayet etkili bir uzman.

Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Beş yıllık evliliğim bittiğinde yaşadığım bunalımdan dolayı başvurdum çok faydalı oldu, çok destek verdi ayrıca eski eşime de bilgisi ve enerjisiyle çok destek sağladı. Aldığım kararlarda ve sağlıklı duruşumda yardımlarının etkisi büyüktür. Zayıf taraflarımı ustalıkla ortaya çıkardı zarif bir şekilde işledi. Kendisini gönül rahatlı ile tavsiye ederim.

Konum: Psk. Dan. İsa Soylamış Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu

Lunaparkta bir kazadan sonra panik ataklar geçirmeye başladım. İnternetten psikolog ararken bir arkadaşın tavsiyesi üzerine isa hocayı gördüm çok yardımcı oldu. Öncesinde ben arabayı binerken uçak seyahatinde çok kötü olurdum, bunların hepsini atlattık. Daha öncesinde ilaçları kullanıyordum ama bıraktığım da tekrar başlıyordu Kendisinin samimiyeti, beni anlaması yorumları bana iyi hissettirdi. 3 ay sonrasında tekrar bir seans yaptık herşey gayet yolunda gidiyor memnunum kendisinden.

Konum: Psk. Dan. İsa Soylamış Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu

Babamı kaybettiğim ve işten çıkarıldığım bir süreçte bunalıma girdim, psikolog bir arkadaşım bana olarak İsa beyi tavsiye etti. Seanslarımız benim için faydalı oldu, terapilere devam ediyorum. Öncesinde iş başvurularına bile gitmek istemiyordum bunu atlattık. Her ne kadar babamın ölümünü soğukkanlı bir şekilde karşılasam da beni nasıl etkilediğini gerçekten anladım. İsa Bey çok beyefendi kültürlü nazik bir psikolog.Uzun süre ağlayamayan biriydim ama artık utanmadan sıkılmadan duygularımı yaşıyorum, yaşadıklarımı normalleştirdim artık dayanabiliyorum birçok şeye, kendisini tavsiye ederim

Konum: Psk. Dan. İsa Soylamış Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu

İsa Bey ile arkadaşımın tavsiyesi ile terapiye başladım, öncesinde evlenememe iyi bir insanla karşılaşamama korkularım vardı, ilk başta konuşmak çok zordu ama ne yapıyorsa kendimi konuşurken buluyorum, terapilere devam ettikçe rahatladım, kafamda ampuller yandı diyebilirim. Daha sonrasında tavsiye ettiği film ve kitaplar beni etkiledi, kendi kendimin psikoloğu oldum. Zaman zaman umutsuzluk yaşadığımda beni anlaması beni etkiledi. Kedisini tavsiye ederim.

Konum: Psk. Dan. İsa Soylamış Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu

İnternetten Moxo testi uzmanı ararken İsa Bey’le tanıştım. Moxo testini yaptı, yorumları çok iyiydi.Dikkat eksikliğimin olmadığını ama duygusal sorunlardan dolayı odaklanamadığımı anladım. Kendisiyle terapi sürecine başladık, farkındalıklarım arttı. Kendimi eleştirirken artık durdurabiliyorum ve eleştirelerim neredeyse hiç olmuyor. Kendime karşı ve çevreme karşı artık daha esnek ve anlayışlıyım. Hayır diyebiliyorum. İsa Bey g

teşekkür ederim :)

Gelecek kaygım olduğu için İsa Bey’e başvurdum. Yaşadıklarımı anlamama kendimi tanımama yardımcı oldu. Zor zamanlarımda bana verdiği destek, beni anlaması kendime karşı şefkat ve merhamet duymamı sağladı. Kaygılarımı düzenlerken işlerimi de halledebildim. Kendimi çok daha iyi hissediyorum.

Teşekkür ederim:)