İç Hastalıkları Randevusu
Hemaferez
Tam Kan Sayımı-Hemogram
X-Ray
e....c
Kendisinden çok memnunum. Bağırsak sorunum için başvurdum. Muayene sonrasında tetkikler istedi ve ilaç tedavisine başladık. Rutin kontrol için de dönem dönem kendisine gidiyorum. İsa Bey inanılmaz güler yüzlü, ilgili ve tatlı bir doktor. Alıştığımız doktor profilinden çok farklı. İnsanı iyi dinliyor ve yardımsever. Teşhisleri çok başarılı bir hekim. Çok güzel konuşuyor, hastayı anlıyor ve çözüm odaklı ilerliyor. Samimi ve iyi niyeti hasta için bir avantaj. Gitmeyi düşünen ve gidecek olan herkese tavsiye ederim. İnsanı olarak da iyi birisi.
h....ç
Kızım için başvurdum. Tiroid bezlerinde sorun vardı, değerleri yüksekti. Tedavisinden güzel sonuçlar aldık. Ailecek kendisine gidiyoruz. Ben de fibromiyalji hastasıyım. Kontrol ve testler için gidiyorum. İsa Bey'den memnunuz. Uzun zamandır doktorumuz, her zaman kendisini tercih ediyoruz.
e....)
Eşim için başvurduk. Tansiyon, şeker ve böbrek sıkıntısı vardı. Farklı hocalara gittik, çok verim alamadık. İsa Bey'e muayene oldu. İlaç tedavisine başladık. 2 senedir gidiyoruz. Çok memnunuz kendisinden. Baya ilgili, güler yüzlü ve hastasını dinleyen bir doktor. Bir şey soracağımız zaman kendisine ulaşabiliyoruz.
t....k
Diyabet hastasıyım. Tavsiye üzerine kendisine başvurdum. Muayene ve testler sonucunda tiroid teşhisini koydu. Kontrol altına alıp ilaç tedavisine başladı. Tiroidlerim hızlı çalışıyor. Tedavisinden ve kendisinden çok memnunum. İsa Bey harika bir doktor. İlgili ve hastasını dinliyor. İşinde başarılı ve bilgili.
d....k
İdrarda kanama sebebiyle hastaneye gittim. Kendileri yönlendirdiler. Detaylı muayene ve tetkikler sonrasında böbreğimde tümör tespit etti. Enfeksiyondan 3 gün hastanede yattım. Kanserin ilk evresinde bu durumu fark etti. Farklı bir hocaya ameliyat oldum. Ameliyatım güzel geçti. Kontrol için kendisine gidiyorum. Her zaman benim yanımdaydı. Süreçte beni hiç bırakmadı. Eşimi de kendisine götürdüm. Hiçbir sorun yaşamadım, aksine daha çok ilgilendi benimle. Kendisinden çok memnunum.
l...
İsa Bey'e hastanede check-up sırasında çıkan böbrek üstü bezindeki kist dolayısıyla başvurdum. Yüksek tansiyona sebep oluyordu ve kortizol üretiyordu vücudum. Onların takibi ve operasyondan sonra takibini hep İsa Bey yaptı. Ayrıca prolaktin yüksekliği kontrolü de İsa Bey'de. Sık sık görüşüyoruz bu yüzden. Ben Milas'ta yaşıyorum ama onlar için Söke'ye giderim hep. Hem doktorluğu hem de insanlığı başkadır İsa Bey'in. İyi ki varlar. Böyle doktorlarımız inşallah hep olsun.
ç...
Doktorumuza muayene için gitmiştim. Tiroid hastası olduğumu öğrendim. Bu süreçten sonra kontrolleri burada devam etmeye karar verdik. Doktorumuz İsa Bey'den çok memnunuz, çok ilgili. Çevremizdekilere de tavsiye ederiz.
b...
Talasemi majör tanısı ile uzun yıllardır tedavi almaktayım. Son 4 senedir de Dr. İsa Tanyeri her ay gereken tedavilerimi takip etmektedir. Dr. İsa Bey daha ilk günden beni kabul etti ve tedavim için gereken her şeyi yaptı. Kendisi hastalarını önemser, takip eder, hastalarına sevgiyle ve neşeli bir şekilde yaklaşır. İsa Bey'i bir gün olumsuz bir tavırda göremezsiniz, her zaman hastalarına neşeli ve yardımsever bir şekilde yaklaşır. Sadece talasemi ile ilgili değil şeker ve diyabet konusunda da her yıl yapılan kontrollerimi takip etmekte. Eşim hastalandığında da çok yardımcı oldu, hastanede gerekli bölüme sevk edilene kadar elinden geleni yapıp takip etti. İsa Bey mesleğini dört dörtlük yapan örnek bir hekimdir, umarım uzun yıllar devam eder ve ben de kendisine gitmeye devam edebilirim.
e...
İsa Hoca ile diyabetim sebebiyle yoğun bakıma yatırılacağım süreçte tanıştık. Tüm süreçte yanımda oldu. İlaçlarımı doğru ilaçlarla değiştirdi ve kan şekeri değerlerim o günden beri düzenli seyrediyor. Her 3 aylık periyotta kontrollerimi hassasiyetle yapıyor. Çevremde tiroid hastası eşim ve şeker hastası olan babam da artık İsa Hoca'nın kontrolü altında. Bilgisi, ilgisi ve yaklaşımı çok başarılı. Gerçekten iyi ki İsa Hoca ve ekibi ile tanıştık.
m...
İsa Bey gerçekten ilgili ve çözüm odaklı bir hocamız. Akdeniz anemisi, kansızlık ve birkaç kronik rahatsızlık sebebiyle gittiğimiz İsa Bey'de tedavimiz başarılı geçmiş, olumlu sonuçlanmıştır. Kesinlikle tavsiye ederim.
İsa Tanyeri isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İsa Tanyeri, İç Hastalıkları. Size İsa Tanyeri tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, İç Hastalıkları Randevusu, Normal Randevu, Esd (Sedimantasyon), Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Hemaferez, Tam Kan Sayımı-Hemogram, Enjeksiyon Im, X-Ray, Enjeksiyon Iv.
İsa Tanyeri adresi nerede?İsa Tanyeri şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yenicami Mahallesi Nihat Aşkın Caddesi No:7 Söke
Adresine gitmek zorunda kalmadan İsa Tanyeri isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda İsa Tanyeri online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda İsa Tanyeri isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?İsa Tanyeri, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
İsa Tanyeri isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İsa Tanyeri tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar İsa Tanyeri hakkında ne düşünüyor?Toplam 12 hasta / danışan, İsa Tanyeri hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İsa Tanyeri hangi sigortaları kabul ediyor?İsa Tanyeri, sigortanın mevcut olup olmadığını belirtmedi. Sigortanızı kapsayıp kapsamadığını veya yalnızca sigortasız hastaları kabul edip etmediğini öğrenmek için önce İsa Tanyeri ile iletişime geçmenizi öneririz.