ra...r
Hem kişilik olarak hem de mesleği deneyim olarak elinden gelen başarıyı gösteren ishak hocaya teşekkürlerimi sunarım ve rahatsızlğı olanların böyle iyi bir doktora başvurmalarını tavsiye ederim. . . .
ya...n
meslek ne olursa olsun herkesin bir isi olabilir evet konyada karsilasmadigim doktor kalmadi evet , tedavi oldummu iyilestimmi HAYIR ama gercek su ki herkese ve herseye inat ben bu hastaligi yenicem ve tabiki doktorum sayesinde ... isini hakikatiyle yapan sayin prof. ishak özkan beye sonsuz tesekkürler . . .
mu...i
yaklaşık on yıldır depresyonla boğuşuyordum ama bir türlü gecmiyordu ishak beye gittim biryıl sonra ilacı bıraktım altı aydır ilac kullanmıyorum doktoruma teşekürler depresyonsuz hayat ohhh ne rahat
al...i
psikotik bir rahatsızlığım vardı yeni 2 ilaç başladı ilaçlar çok iyi geldi
ce...l
Mesleki birikim ve deneyim olarak çok iyi, hastaya yaklaşımı çok iyi Tavsiye ederim.
al...a
ELİ ÖPÜLECEK Bİ ADAMMIŞ. DEPRESYON RAHATSIZLIĞIMIN TEDAVSİNDE GİTMEDİĞİM DOKTOR KALMAMIŞTI. BU DOKTOR ŞIP DİYE TEDAVİ ETTİ. TAVSİYE EDERİM TÜM AKSARAYLILARA ALİ BOĞA
İshak Özkan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İshak Özkan, Psikiyatri.
İshak Özkan adresi nerede?İshak Özkan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Konya
Adresine gitmek zorunda kalmadan İshak Özkan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda İshak Özkan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
İshak Özkan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İshak Özkan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan İshak Özkan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar İshak Özkan hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, İshak Özkan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Konya bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikiyatristler
Konya bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Psikiyatristler