Ana(Antinükleer Antikor)
Artritte Steroid Tedavisi
Bilgisayarlı Tomografi Taraması(Bt)
Biyoelektrik Tedavisi
Özel Dünyam Hastanesi
Ccp(Siklik Sitrülinlenmiş Peptit Antikoru)
Crp(C-Reaktif Protein Testi)
Dexa(Kemik Yoğunluğu Ölçümü)
Diskografi
Diskogram
Özel Dünyam Hastanesi
Dual X-Ray Absorbsiyometri (Dxa)
Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi
Özel Dünyam Hastanesi
Elektrotermal Terapi(Transkutanöz Elektriksel Sinir Stimülasyonu(Tens))
Esd (Sedimantasyon)
Et(Hormon Replasman Tedavisi)
Fana(Antinükleer Antikor)
Fizik Tedavi Ve Artrit Için Mesleki Terapi
Hemaferez
Karaciğer Kan Testleri
Kardiyak Rehabilitasyon
Özel Dünyam Hastanesi
Kemik Yoğunluğu Ölçümü(Kemik Taraması)
Kinesiotape(Kinezyoteyp)
Yüzeyel Elektromiyografi
Östrojen Replasman Tedavisi
Şiroterapi(Sinir Dondurma)
se...a
Kızımın 29 derecelik skolyozunu bir buçuk ayda 5 dereceye gerileten mucize doktor. Bir hekim ancak bu kadar ilgili olabilirdi. Hayatım boyunca müteşekkir kalacağım.
o.....
Doktor hanıma kızımı götürdüm. Ayak bileğindeki burkulma sonrası fizik tedavi için, ilgisi ve alakası için teşekkür ederim.
öz...n
Bel fıtığından dolayı muayene oldum..fizik tedavinin ilk günündeyim.sonuçu ne olur bilmiyorum ama muayenesi ilgisi çok iyi.eline eldiven takmıyor ve hastasına rahatça dokunabiliyor.bu bile Işık Hanımın hastasına olan özverisini gösteriyor.teşekkür ederim
çi...l
Işık hanım deyince herşeyden önce güler yüzü, samimi içten sıcacık konuşması aklıma gelecek çok ilgili bir hekim böyle doktorlara ihtiyacı var bu ülkenin... Teşekkürler Işık hocam
t.....
Sırtımda kamburluk şikayeti ile tesadüfen gitmiştim.Ben tedavisinden gayet memnun kaldım.Sonuç aldım.Tekrar görüşmeyi düşünüyorum.Branşında başarılı olduğunu düşünüyorum.Işık hanıma çok teşekkür eder saygılarımı sunarım.
ay...u
Işık hoca bir harika.Eşimin hastalığına bir türlü teşhis konulamamıştı.Ama Işık hanım hemen teşhis koydu.Gerek kişiliği gerekse mesleği olarak mükemmel bir insan.Doktor olarak çok başarılı .Herkese tavsiye ediyorum .Kesinlikle netice alınıyor.Çok ama çok memnunum .Çok teşekkür ederim ilgi ve alakasından dolayı Işık hanıma.
fi...h
Malesef burdaki yorumlara bakarak eşimi götürdüm. Kalabalıktan dolayı girmemiz ile çıkamız bir oldu. Eşimin doğum sonrası aylardır süren diz ağrısının sebebini 10 saniye içerisinde ödem olarak teşhis etti. Sebebini sorduğumuzda bir açıklama alamadık. Ve hiçbir tahlil, röntgen vs. ihtiyacı duyulmadan tedavi olarak emziren bir anneye kortizon tedavisi verildi. Daha da kötüsü ilaçları kullanmazsak ödemin tüm vucuda yayılacağını söylendi?
Sonrasında pişman olup başka bir hastanede bir bir profesöre gittik. Çok detaylı muayene ve incelemeden sonra eşimin kesinlikle ödeminin olmadığını öğrendik. Eşimin sadece hamilelikten dolayı vücudun D vitamini, magnezyum vs. de eksilmeler olmuş. Onları takviye etmeye başladık.
Kesinlikle tavsiye etmiyorum!
tü...k
BEN IŞIK HANIMAL BİR AKRABAMIN TAVSİYESİ ÜZERİNE TANIŞTIM VE ANNEMİ GETİRDİM DAHA KAPIDAN GİRER GİRMEZ DOKTOR HANIMIN GÜLER YÜZÜ SEKRETER HANIMIN SEMPATİSİ BENİ ETKİLEDİ DOKTOR HANIM ANNEMLE ÇOK İLGİLENDİ, SADECE KENDİ BRAŞI İLE İLGİLİ SORUNLARIMIZN DIŞINDADA BİR ÇOK SIKINTIMIZI DİLE GETİRDİK SORU SORDUK CEVAPLAR ALDIK NE MUTLUKİ KAYSERİDE BÖYLE BİR HEKİM VAR, AYRICA DOKTOR HANIMIN SEKRETERİ İLE UYUMU BİR BİRLERİYLE OLAN İLETİŞİMİDE MÜKEMMEL KESİNLİKLE İYİ BİR EKİP SEKRETER HANIMA ANNEME GETİRİP ELİYLE İÇİRDİĞİ SU İÇİN AYRICA TEŞEKKÜRLER:) DOKTOR HANIMA MİNNET DUYGULARIMIZI KELİMERLE ANLATMAMIZDA MÜMKÜN DEĞİL TEŞEKKÜRLER IŞIK HANIM TEŞEKKÜRLER DÜNYA HASTANESİ
se....
Kendisi ile 3 yıl önce tanıştım. Harika bir doktor.İşinin uzmanı ve hastasıyla gerçekten ilgilenen, çok dikkatli muayene eden başarılı, kibar ve güven veren bir insan. Önce Allah'ın sonra onun sayesinde geceleri uyuyabiliyor, sabahları ağrısız kalkabiliyorum. Kendisine çok teşekkür ederim, iyiki var, iyi ki ftr uzmanı olmuş, iyi ki Kayseri'de:)
sa...k
Son derece kibar, hanımefendi , çok bilgili ve anlayışlı bir hekim.. Muayene olmak için odasına girdiğinizde, sizi, nazik , hoşgörülü, içten karşılaması ve tatlı uslubu insanın canına can katıyor. Ayrıca Kayseri de Fizik Tedavi sahasında çok üstün bilglere ve niteliklere sahip bir sahip bir doktor..Titiz ve dikkatli bir muyene sonrasında doğru teşhis ve doğru tedavi sonrası hastayı şifaya kavuşturuyor.Hastalara tavsiye ederim. Kendisini başarılarından dolayı kutluyorum, Ayrıca, kendisine selam ve sayglarımı takdim ediyorum.
Işık Akbulut isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Işık Akbulut, Fiziksel Tıp Ve Rehabilitasyon. Size Işık Akbulut tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Manuel Terapi, Sinir İletim Çalışmaları, Romatoid Faktörü Testi, Pelvik Muayene, Diskogram, Fana(Antinükleer Antikor), Ana(Antinükleer Antikor), Hemaferez, Perkütan Iğne Aspirasyonu, Kemik Yoğunluğu Ölçümü(Kemik Taraması).
Işık Akbulut adresi nerede?Işık Akbulut şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Hastane Caddesi Kenarcık Sok No:10 Kocasinan
Adresine gitmek zorunda kalmadan Işık Akbulut isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Işık Akbulut online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Işık Akbulut isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Işık Akbulut, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Işık Akbulut isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Işık Akbulut bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Işık Akbulut ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Işık Akbulut hakkında ne düşünüyor?Toplam 13 hasta / danışan, Işık Akbulut hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Işık Akbulut hangi sigortaları kabul ediyor?Işık Akbulut tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Yapı Kredi Sigorta, Güneş Sigorta, Ak Sigorta, Demir Hayat Sigorta, AIG Sigorta, Eureko Sigorta, Axa Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Kocasinan bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları
Kocasinan bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları
Kocasinan bölgesinde AIG Sigorta kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları
Kocasinan bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları
Kocasinan bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları
Kocasinan bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları
Kocasinan bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları