Büyükşehir Mahallesi Büyükşehir Konutları A15 Blok D:1 Ve D:5, Beylikdüzü, İstanbul
d....v
Diş hekimi korkumu yenmemi sağlayan ve yaptığı tedaviler ile gerçekten doktorluk mesleğine hayran bıraktıran bi doktor.özellikle yaptığı implant lar sonrasında hiçbir sıkıntı yaşamadan tedaviyi hızlı bi şekilde sonuçlandıran muhteşem bir doktor.şiddetle tavsiye edilir.:)
ec...e
Çocukluğumdan üniversite hayatımın sonuna kadar aynı diş doktoruna gittim.şehir değişikliği nedeniyle artık eski doktoruma gidemediğim için senelerdir ertelediğim bir sürü diş problemim için sonunda bi cesaret evime yakın olan Bahçeşehir Acıbadem'e gittim.Bora Beyle önce genel değerlendirme yaptık ve ilk dolguyla işe başladık.ne iğneyi,ne çürüğün temizlenmesini.. Hiç bir şeyi hissetmedim:) sırada 20lik var:/ ama ben inanıyorum ki o da aynı şekilde hallolacak.Bora Beyle tanıştığım için çok mutluyum.Resmen fobiye dönüşen bir olayı çözdü
Işık Bora İmamoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Işık Bora İmamoğlu, Diş Hekimi.
Işık Bora İmamoğlu adresi nerede?Işık Bora İmamoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bahçeşehir 1. Kısım Mah. Kemal Sunal Cad. No:6 Başakşehir
- Büyükşehir Mahallesi Büyükşehir Konutları A15 Blok D:1 Ve D:5 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Işık Bora İmamoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Işık Bora İmamoğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Işık Bora İmamoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Işık Bora İmamoğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Işık Bora İmamoğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Işık Bora İmamoğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Işık Bora İmamoğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.