Uzm.Dr. Işık Erdoğan 1989 yılında Ege Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun olmuştur.
1990-1995 yılları arasında Ankara Dışkapı Eğitim ve Araştırma Hastanesi İç Hastalıkları Uzmanlığını , 1998-2001 yılları arasındada İstanbul Üniversitesi Kardiyoloji Enstitüsü Kardiyoloji Uzmanlığını tamamlamıştır.
Işık Erdoğan halen Özel Egepol Hastanesinde hastalarına hizmet vermektedir.

İzmir Ekol Hastanesi
Ataşehir Mahallesi 8019/16. Sokak No:4, Çiğli

Farklı bir doktorda bypass oldum. Sonrasında kendisine başvurdum. 8 yıldır birlikteyiz. Takibimi kendisi yapıyor. İlgili bir doktor. Aradığımda kendisine ulaşabiliyorum. Hastasına değer veriyor ve ilgisi alakası da iyi. Muayenesi doğru ve güzel. Gerçekten iyi karşılanıyorum. Her açıdan kendisinden memnunum.

Kap krizi geçirdim, bu yüzden kendisine başvurdum. Anjiyo oldum, sürecim güzel geçti, şu an iyiyim. Çok iyi bir doktor, işine hakim. Mesleğini güzel yapıyor. Acil bir şey olsa kendisine kolaylıkla ulaşabilirim. Memnunum kendisinden.

Annem kalp krizi geçirdi ve stent takıldı. Nereye gitse biz de oraya gidiyoruz. İyi ki var ve iyi ki tanımışız. Allah onu başımızdan eksik etmesin. Her zaman kendisine ulaşabiliyorum. Ulaşamasam bile muhakkak dönüş yapıyor. Her sorumuza cevap alabiliyoruz. Çok memnunuz kendisinden. Aklımızda hiç soru işareti bırakmıyor. Her konuda destek oluyor. Herkese gözüm kapalı tavsiye ediyorum.

Babam için başvurduk. Şişkinliği vardı, kalbine kan pompalanmadığı için ödem oluşmuş. Hemen hastaneye yatırdılar, yoğun bakıma aldılar. Biz kendisinden çok memnunuz. Babam şu an çok iyi. İlgili ve alakalı bir hoca. Her konuda destek oluyor. Aile doktorumuz kendisi. On üzerinden on puan veriyorum.

Konum: Özel Egepol Hastanesi Anjiyografi

Sizden aldığım mükemmel sağlık hizmeti ve kalbime başarılı bir şekilde gerçekleştirdiğiniz stent operasyonu için size minnettarım. Profesyonelliğiniz, bilgi birikiminiz ve özverili çalışmanız, hayatımı daha sağlıklı bir şekilde sürdürebilmem için bana büyük bir umut verdi.

Sadece bir doktor olarak değil, aynı zamanda bir insan olarak gösterdiğiniz ilgi, anlayış ve güven duygusu beni derinden etkiledi. Sağlığım konusundaki endişelerimi gidermek, tedavi sürecini anlamamı sağlamak ve her adımda yanımda olmak için gösterdiğiniz özen için size minnettarım.

Siz, gerçek bir uzman ve içten bir doktorsunuz. Sağlığımıza olan katkılarınızı takdir etmek için kelimeler yetersiz kalıyor.

Mesleğinizdeki başarılarınızı ve insanlara olan bu özverili yaklaşımınızı takdir etmek istedim. Sağlık hizmetlerinizdeki yüksek standartlar ve hasta odaklı yaklaşımınız, benim için sadece bir doktor değil, gerçek bir kahraman olduğunuzu gösteriyor.Başarılarınızın devamını dilerim.
Saygilar
Atilla

L
Randevu doğrulandı
Konum: Özel Egepol Hastanesi Randevu

Dr. Işık hanım çok şeffaf ve detaylı açıklamalar yapıyor, beni 2 sene önce anju olduğum günden beri devamlı ara kontrollerini yaparak desteklediği için teşekkür ederim. Kendisine güvenim sonsuzdur, umarım kendisi buradaki görevini sürdürdüğü sürece onun hastası olarak kalmayı düşünüyorum ve bütün Kalp ve Damar hastalarına tavsiye ederim.

R
Konum: Özel Egepol Hastanesi Kardiyak Stent

Kendi kalbimin ana damarların biri %90 tıkalıydı ışık hanımın hastasıydık kendisi bizi hemen anjiyo aldı stent takıldı tıkalı damarım açıldı tamamen çok iyi bir doktor gözünüz kapalı güvenebilirsiniz

R
Telefon numarası doğrulandı

Ben 8 yıl önce baypass ameliyatı geçirdim ve o günden beri de kendisine gidiyorum, başka bir doktorum olmadı, sürekli kendisinin hastasıyım, 3 ayda bir ya da 6 ayda bir muayene olmak için kendisine gidiyorum. Kendisiyle iletişimim gayet güzel, her anlamda doktorumdan çok memnunum.

Telefon numarası doğrulandı

Benim kalp kapakçığım değişti ve her ay düzenli olarak da kendisine kontrole gidiyorum, çok memnunum. Kendisi kontrol sürecimde iyi bakıyor, güleryüzlü bir şekilde karşılıyor, beni yönlendiriyor, ilaçlarımla alakalı gerekli değişiklikleri yapıyor, bu anlamda herhangi bir problem yaşamıyorum.

Telefon numarası doğrulandı

Eşimin bir dönem kalp krizi geçirmesi sebebiyle kendisiyle bir tedavi sürecimiz olmuştu, kendisinden çok memnun kaldık. Kendisi vaktinde doğru teşhisi yaptı ve eşim için en doğru tedaviyi uyguladı, tedavi sürecimiz de sonlandı.