Op. Dr. Işık Hasan Özgü

Üroloji daha fazla

İzmir 1 adres

Doğum Tarihi 1962 Ankara
Orta Okul: İzmir Saint - Joseph Fransız OO.
Lise: İstanbul Amerikan Robert Lisesi
Tıp Fakültesi: Ege Üniversitesi
Üroloji İhtisası: Hacettepe Ü. Tıp Fakültesi Üroloji Anabilim Dalı
Üst İhtisas (Böbrek Nakli): University of Southern California, Los Angeles
Görev yeri: Kent Hastanesi İzmir

Böbrek Nakli SGK anlaşmalıdır hastalar ödeme yapmaz

Ürolojik hastalıklar SGK kapsamında değildir Fiyatlar Kent Hastanesi yönetimince belirlenir

T
Telefon numarası doğrulandı

Tamamen şans eseri,KENT hastanesinde karşılaştırdı kader beni bu Mümtaz kişilik ile.Mesane kanseri teşhisi konuldu.Cerrahi müdahaleler,İlaç tedavileri,Sistoskopi,biopsi.Sayısını unuttum,3,5 yıl oldu.Özel hastanede tamam da,IŞIK bey bana TEPECİK'te de defalarca operasyon yaptı.Tavrında,ilgisinde zerre kadar değişiklik görmedim.Zaten o hastanede öğrendim ki IŞIK bey YILDIZ imiş.Şanşlıymşım.Hakkı ödenmez,İnsan evladı,olağandışı bir insan.Minnettarım.Ama Tam Gün Yasası nedeniyle TEPECİK bu değerli üstadı,korkarım ki kaçıracak elinden.Çok yazık olacak,büyük kayıp.

K
Telefon numarası doğrulandı

Abdülkadir Arabacı;Tırafik kazassı sonucu tıranvadan sonra Işık hocam ve ekibi tarafından iki defa perinal oporosyon geçirdim. Çök şükür saglığım yerinde, Buradan hocam Işık beye sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum NOT;Hocam reaksiyom kaybı var hatta reaksiyon hiç yok bununla ilgili görüşlerinizi rıca ederim Hastanız ARABACI sonsuz saygılarımı raz ederim