Öncelikle Işıl Hanıma kibarligindan ve işindeki titizlikten dolayı çok teşekkür ediyorum. O kadar güzel ilgilendiki dakikalarca gerek yaptığı işi yorulmadan anlatması gerekse dişimi temizlik ve daha sonrasındaki ameliyatiyla dört dörtlük bir insan ve doktor diyebilirim.Başarılarının devamını diliyorum ve böyle doktorlarımızın artmasını diliyorum.
i̇...k
Hekimim dolgudan önce diş taşlarım ve diş eti durumumun incelenmesi için bir periodontolojiye görünmemi istedi. Kendisinden randevu aldım. Diş taşı temizliği ve diş eti tedavisi gerekirken dişlerimi fırçalamam gerektiği öğüdü ile gönderildim. Sonrasında gören diğer hekim ve uzman doktorlar kendisinin bunu söylediğine inanamadı. Fakat kendisi tarafından yazılan elimdeki belgede de aynen bu yazılı ne yazık ki. Tavsiye etmem.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
me...
Diş eti hastalığımı 10yıl kadar uzun sure sonra bitmesine sebep olan çok değerli ve işinin uzmanı doktor Işıl hanım kendisini her zaman saygı ve sevgiyle anıyorum.
bi...n
diş etlerim kanamaktaydı ve çekilmekteydi.Uygulanan tedavi ve takip sonucu,dişlerim güçlendi o gerçek bir hekim, hasta pisikolojisinden anlayan iyi bir insan işinin ustası.... teşekürler :)
Işıl Alanyalı Bakırsoy isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Işıl Alanyalı Bakırsoy, Diş Hekimi, Periodontoloji.
Işıl Alanyalı Bakırsoy adresi nerede?Işıl Alanyalı Bakırsoy şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Fevzi Paşa Bulvarı Akıncı mahallesi No 172/2 Konak İzmir İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Işıl Alanyalı Bakırsoy isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Işıl Alanyalı Bakırsoy online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Işıl Alanyalı Bakırsoy isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Işıl Alanyalı Bakırsoy bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Işıl Alanyalı Bakırsoy ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Işıl Alanyalı Bakırsoy hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Işıl Alanyalı Bakırsoy hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diş Hekimleri
İzmir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diş Hekimleri