Dr. Öğr. Üyesi
Diş Hastalıkları Ve Tedavisi
Bahçelievler 1 adres
İzzettin Çalışlar Caddesi No: 31/A, Bahçelievler, İstanbul
hü...ş
İnsana güven veren, işini bildiğine inanıp " doğru adrese geldim " diyeceğiniz bir doktor.Daha ilk randevuda dahi açık açık neler yapılması gerektiğini, alternatifleri , tedavi sırasında da hasta rahat ve memnuniyetini sağlaması en dikkat çekici özellikleri. Doktorun bana verdiği güvenle, tam stres durumunun yerini müthiş bir rahatlama aldı. İnanıyorum ki doktorum ne gerekiyorsa en iyi şekilde yapacaktır.
Işıl Kaya Büyükbayram isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Işıl Kaya Büyükbayram, Diş Hastalıkları Ve Tedavisi.
Işıl Kaya Büyükbayram adresi nerede?Işıl Kaya Büyükbayram şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İzzettin Çalışlar Caddesi No: 31/A Bahçelievler
Adresine gitmek zorunda kalmadan Işıl Kaya Büyükbayram isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Işıl Kaya Büyükbayram online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Işıl Kaya Büyükbayram isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Işıl Kaya Büyükbayram bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Işıl Kaya Büyükbayram ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Işıl Kaya Büyükbayram hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Işıl Kaya Büyükbayram hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
İstanbul Diş Hastalıkları Uzmanları
Kadıköy Diş Hastalıkları Uzmanları