Fitoterapi Randevusu
Sülük Tedavisi
Yara İzi Tedavisi
Zayıflama
mü...k
Hacamat için gelmiştim 2 hafta sonra sülük tedavisi de uygulandı,acı hissetmedim .Başarılı bir doktor hijyenik bir ortam istiyorsanız başka bir yerlere kesinlikle gitmeyin hacamat ve sülüğü kesinlikle klinikte yaptırın emin ellerde.
se...r
Dr.Işıl Hanımda ozon ve mezoterapi yaptırdımYaptırdığım işlemlerden memnun kaldım..Kendisi işinde uzman birisidir.Bizi hem içten hem dıştan güzelleştiren formülleri ile tam bir yol gösterici Personeli de çok güler yüzlü ,her gittiğim de pozitif bir enerji ile karşılanır ve uğurlanırım.İş yeri de gayet hijyeniktir.Başarıları daim olsun
se...n
Doktor hanım çok bilgili. Gençlik aşısı, ozon tedavisi yaptırdım. Çok memnun kaldım.
şa...
Doğal yaşam ailesi olarak başarılarınız daim olsun. bütüncül yaklaşım hijyen personelin güler yüzlü olması beni kapıdan girer girmez memnun etti. Hiç dusunulmeden gidilecek bir klinik hacamat sülük ozon c vitamini glutatyon ve mezotetapi hizmeti aldım hepsinden çok memnunum Dr ışıl hanım iyiki varsınız emeğiniz sağlık iyiki varsınız
gi....
Işıl hocamda ilk hacamatımı yaptırdım. Sevecenliği,anaçlığı,güvenilirliği ve bilgisi ile kendisini çok sevdim. Aynı şekilde klinik ortamı ve çalışanlarda çok güleryüzlü. İyi ki tanıdım diyorum. Şifa olsun inşallah.
ha...a
Dr. ışıl hanıma eşimin sırt ve boyun ağrıları için başvurduk. Hacamat tedavisi ilk defa yaptıracağımız için Muayene öncesi ve sonrası detaylı bilgilendirildik. Muayenehane gayet temiz, Dr hanım da ilgili. Teşekkür ederiz.
b...
Ben ikiz otizmli çocuk annesiyim tavsiye ile Işıl hoca ile tanıştık. Bir oğlum ile çalışmaya başladı bütün derslere ağlayarak giden oğlum ona hep mutlu giderdi, ders bitsin istemezdi. Sayesinde oğlum her istediğini söylüyor. Diğer oğlumda davranış problemleri olduğu için Işıl hoca ile derslere başladılar. Sadece sesler çıkaran oğlum derslerde 5n1k çalışıyor artık. Çok zordu o dönemler ama Işıl hoca için zor yok ince ince, nakış nakış işledi güzel kalbiyle bizi hep mutlu etti. Özel çocuklara kendini adamış bilgili başarılı bir o kadar mütevazı güzel hocam sen bizim şansımızdın iyiki tanıdık iyiki sihirli ellerinle dokundun çocuklarıma.
şü...
Dishekimiyim meslek hastalığı olan boyun fıtığım dolayısıyla boyun sirt kol bölgemde ağrılarım var. Hacamat yaptirmak yillardir istedigim birşeydi ancak güvenilir ellerde bir doktorda tedavi olmayi istiyordum sonunda ışıl hanımı buldum . Hem doktor hanım hem ekibi güleryüzlü çok ilgililer. Klinik hijyeni on numara .
ha...a
İlk hacamat yaptırmaya karar verdiğimde günlerce araştırmıştım o yüzden ışıl hanımı duydum düzenli bir şekilde hacamata gidiyorum hem çalışan hem doktor hanım çok seviyorum ve çok etkisini görüyorum
Ben 65 yaşıma Kadir Kızılay’a kan bağışlardım bu nedenle kendimi zinde hissederdim altmış beş yaşından sonra Kızılay sizden bundan sonra sizden kan alamayız dendi bende kan vermek için hacamat yaptırmak için bu konuda uzman birini aradım doktor hanıma gittim bu konudaki uzmanlık belgelerini gördüm bu nedenle onda hacamat yaptırdım. Çevreme tavsiye ediyorum.
Işıl Özdemir isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Işıl Özdemir, Fitoterapi, Kupa Terapi (Hacamat), Ozon Terapi. Size Işıl Özdemir tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Normal Randevu, Kan Basıncı (Tansiyon) Ölçümü, PRP, Nöralterapi, Hacamat (Kupa) Tedavisi, Romatizmal hastalıklar, Allerjik hastalıklar, Kanser, Ozon Tedavisi.
Işıl Özdemir adresi nerede?Işıl Özdemir şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Güvenevler mahallesi 1941. Sk. No:17-A Mersin
Adresine gitmek zorunda kalmadan Işıl Özdemir isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Işıl Özdemir online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Işıl Özdemir isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Işıl Özdemir, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Işıl Özdemir hangi dilleri konuşuyor?Işıl Özdemir ile İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Işıl Özdemir isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Işıl Özdemir tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Işıl Özdemir hakkında ne düşünüyor?Toplam 36 hasta / danışan, Işıl Özdemir hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Işıl Özdemir hangi sigortaları kabul ediyor?Işıl Özdemir tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.