d....s
yuzumdeki benle oynamistim ve yara olmustu korkarak gittim ama muayene edip korkulacak birsey olmadığını söyledi çok tatlı bir doktor farklı sorularimi da yanitladi aciklamalari uzun ve tatmin edici ilgisine teşekkürler
m ...ı
vucudumda ki bir çok rahatsızlık için gittim (egzama yağ bezleri et beni ) 10 günlük kısa bir sürede çok iyileştirdi
sa...r
Yaşadığım Egzama rahatsızlığı dolayısıyla çalıştığı hastanede
muayene oldum. Tedavinin ilk 15 gününde kızarıklıklarım %70 oranında iyileşti diyebilirim. İşini severek yapan ilgili bir hekim.
Işıl Tilki Günay isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Işıl Tilki Günay, Dermatoloji.
Işıl Tilki Günay adresi nerede?Işıl Tilki Günay şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Konak Mahallesi 1. Badem Sokak No:26/A Lotus Office A Blok Kat:4 Daire:53 Bursa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Işıl Tilki Günay isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Işıl Tilki Günay online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Işıl Tilki Günay isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Işıl Tilki Günay bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Işıl Tilki Günay ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Işıl Tilki Günay hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Işıl Tilki Günay hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Bursa bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Dermatologlar
Bursa bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Dermatologlar