Çocuk ve Ergen psikolojisi üzerine master yaparak uzmanlığını 2013 yılında almıştır.
Öncelikli ilgi alanı Çocukluk Çağı Travmalarıdır. Çocuk ve ergenlerde, tüm dünyada travma konusunda en başarılı tekniklerin başında gelen EMDR Terapisini uygulamaktadır. Ayrıca sertifikalı EMDR Çocuk ve Ergen terapistidir.
Aynı zamanda BDT, Klinik Hipnoterapi ve Oyun terapisi uygulamaktadır.
Suadiye Mahallesi Bağdat Cad. No:439 Kat:4 Daire:10 Suadiye Apartmanı Kadıköy, İstanbul
ADHD (Dikkat Eksikliği - Hiperaktivite Bozukluğu) Testi
Çocuklarda Yeme Problemleri
Çözüm Odaklı Terapi
Ön Görüşme
o....d
Oğlumuzun gece uykularında yaşadığı korkular için destek aldık.Işıl hanımın hem bizimle hem oğlumuzla iletişimi mükemmeldi çok kısa zamanda sorunlarımızı çözdü herşey için çok teşekkür ederiz
Işıl hocama çocuğumuzun altına kaçırma problemi olduğu için gittik. Bizi gerçekten çok aydınlattı ve bilgilendirdi. Endişelerimizden kurtulduk ve daha bilinçli bir şekilde probleme çözüm odaklı gidince bunun azaldığını gördük. Çok teşekkür ederiz pisikoloğumuzu her kese tavsiye ederiz.
c....y
6 ha yaşındaki olum için gittik ışıl hocamıza gerçekten çok değer kattı aile hayatımıza hatta eşimle olan ilişkimde bile çok artılar sağladım
O kadar ilgili ve güler yüzlü ki anlatamam! Özellikle çocuklar iletişimi süper. Tedavimiz süresince odasına girip de mutsuz çıkan bir çocuk görmedim ben. Ayrıca asla ticari mantık gütmeyen hastasını ne kadar erken iyileştirirse o kadar mutlu olan biri. Biz 6 yaşındaki kızımın korku problemi ile ilgili gitmiştik. Oldukça kısa sürede tedavimiz bitti ve aradan 1 yıl geçmesine rağmen çocuğumda hiç bir gerileme olmadı. Kendisine çok teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.
ta...k
Biz Trabzon'da yaşıyoruz. Yaz tatilinde ailemi ziyarete gittiğimizde Işıl Hanımı keşfetme şansımız oldu. 5 yaşındaki oğlumun tuvalet eğitimi esnasında farkında olmadan yaptığımız hatalar nedeniyle, tam anlamıyla geçiş yapamamıştık. Pek çok yerden ve kişiden yardım almaya çalıştıysak da, bu konuda net bir başarı elde edememiştik. Işıl Hanım bu konuda hem bizi rahatlattı, hem de kısa sürede oğlumun güveninin yerine gelmesine ve sorunumuzu büyük ölçüde halletmemize yardımcı oldu. Keşke daha uzun süre kalıp kendisinden daha fazla istifade edebilseydik. Muhteşem iletişimi ve güler yüzü sadece oğluma değil, bize de iyi geldi. Konya'ya her gidişimizde, oyun doktoruna gidelim diye ısrar eden bir oğlum var. Sizi tanımakla bizim de, her sıkıştığımızda hiç tereddüt etmeden arayabilecegimiz bir danışmanımız oldu. İyiki varsınız... Var olduğunuzu bilmek bize güven veriyor. Işıl ışıl gözleriniz, gülen yüzünüz, ilginiz, desteğiniz, yardımlarınız için Tarık, kendim ve ailem adına çok çok teşekkür ederiz.
gu...4
Tam anlamıyla muhteşem bir psikolog..çocuk psikolojisinden iletişime bilgi ve tecrübesiyle harika bir çocuk ablası....bizim kurtarıcı meleğimiz ..Konya ve medikana hastanesi için paha biçilmez bir değer..çocuk ve ergen psikolojisi isim önerebileceğim tek isim..herşey için tekrar teşekkür ler..kendim ve oğlum emir berke adına..
ay...i
Işıl Hocam'a geldiğimde çok caresizdim psikolojim berbattı umudum yoktu gelirken..
Sadece moral alma niyetiyle kendimi iyi hissetmek için gelmiştim. Öyle bitmedi tabi :)
ba...z
Okulda yaşadığı olumsuz bir olay sonucu kendini eve kapatan okula gidemeyen insanlarla konuşmakta kendini ifade etmekte zorlanan kardeşim için Işıl hanıma tavsiye üzerine gittik. Şuan kardeşimin tedavisi bitti ve Eylül ayında okuluna tekrar dönecek. Sevincimizi anlatamam. Kardeşimizi bize tekrar kazandırdığı için kendisine ne kadar teşekkür etsek az. Ayrıca hastalarıyla yakından ilgilenişi ve güler yüzü için de çok teşekkür ederiz.
ed...a
Yüzümde doğum lekem var Ota Nevüs teşhisi koyuldu. Ülkemizde ender rastlanan bir leke olduğu için ne yazıkki tedavisi yok. Çocukluk ve ergenlik dönemimde çok zorlu bir süreö geçirdim. Lekenin renginden dolayı bir sürü saçma olay ve yanlış anlaşılmayla karşılaştım. Işıl Hanım uyguladığı mükemmel tekniklerle benim doğum lekem konusunda üzülmemi %80 oranında azalttı. Henüz seanslarım bitmedi. Tedaviye devam ediyorum. Artık kalbim sıkışmıyor, ağlamıyor ve kaçmıyorum. Teşekkürler Işıl Hanım!
er...n
Kızıma 3 yaşına kadar mama haricinde hiçbirşey yediremiyorduk.Taki Işıl hanımla tanışana kadar.İşini gerçekten severek ve bilerek yapan bir doktor kendisi .Işıl hanım hem eşimle beni hemde çocoğumu terapi etti ve kendisine ömür boyu dua edeceğimiz sonucu bize sağladı.ha birde !! İlerliyen zamanlardada Işıl hanım yardımını esirgemiyor.Kendisiyle her an telefonla iletişimde olmamıza olanak sağlıyor.Kendisine hayatı boyunca başarılar diliyorum.
Işıl Yenikaynak isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Işıl Yenikaynak, Psikoloji. Size Işıl Yenikaynak tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Çocuk Gelişim Testi, Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Hipnoterapi, EMDR Terapi, Aile Terapisi, Bireysel Terapi, Oyun Terapisi, Denver Gelişim Tarama Testi, Aile Danışmanlığı, Süreklilik Anksiyete Ölçeği.
Işıl Yenikaynak adresi nerede?Işıl Yenikaynak şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Suadiye Mahallesi Bağdat Cad. No:439 Kat:4 Daire:10 Suadiye Apartmanı Kadıköy İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Işıl Yenikaynak isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Işıl Yenikaynak online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Işıl Yenikaynak isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Işıl Yenikaynak, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Işıl Yenikaynak hangi dilleri konuşuyor?Işıl Yenikaynak ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Işıl Yenikaynak isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Işıl Yenikaynak bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Işıl Yenikaynak ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Işıl Yenikaynak hakkında ne düşünüyor?Toplam 14 hasta / danışan, Işıl Yenikaynak hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Işıl Yenikaynak hangi sigortaları kabul ediyor?Işıl Yenikaynak tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
İstanbul Aile İçi İletişim Sorunları
İstanbul Yaygın Anksiyete Bozukluğu