Girişimsel Radyoloji Randevusu
Prostat Embolizasyonu
Radyoembolizasyon
Varis Tedavisi
Acıbadem Atakent Hastanesi
Orta öğrenimini (İzmir) 60. Yıl Anadolu Lisesi ve Fen Lisesi’nde tamamlamıştır.
1996'da Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi‘ nde 6 yıllık tıp fakültesi eğitimi aldı ve 2002'de Tıp Doktoru olmuştur.
İzmir Eğitim Araştırma Hastanesi Radyoloji Anabilim Dalı‘nda radyoloji ihtisasını tamamlayıp Radyoloji Uzmanı olmuştur. ( 2004 - 2010 )
Mecburi hizmet görevini Akçakale Devlet Hastanesi‘nde Radyoloji Uzmanı olarak yapmıştır. (2010 - 2011 )
Başkent Üniversitesi Hastanesi Girişimsel Radyoloji Bölümü‘nde girişimsel radyoloji üst ihtisası yapmıştır. ( 2011 - 2014 )
Medicana Çamlıca Hastanesi ve Medicana International 'da Girişimsel Radyoloji Uzmanı olarak çalışmıştır.( 2014 - 2016)
Şu an Acıbadem Üniversitesi Atakent Hastanesi Girişimsel Radyoloji uzmanı olarak çalışmaktadır (2016- halen)
ba...d
Benim kızımın doğuştan dudağında morluk ve şişlik vardı daha önce ameliyat olmasına rağmen geçmedi ışıl hanım hem çok ilgilendi hemde bu süreçte hep yanımızdaydı.
k.....
Doç. Dr. Işıl yıldız hocam
Tamamen tıkanmış tromboz olmuş diyaliz fistülünü kimsenin cesaret edemediği eski yöntemlerle garanti bile vermediği keserek yapmaya kalktığı işlemi kendi girişimsel yöntemleri ile açarak hayatımızı kurtardı kesinlikle tavsiye ederim kendisi güler yüzlü anlayışlı ve işinin ehli bir hekim kesinlikle tavsiye ederim...
ö....m
Çok zor durumda olan bir diyaliz fistül tıkanıklığını geliştirdiği özel yöntem ile en kısa sürede tedavi ederek babamın hayat kalitesini doğrudan etkileyerek bizlerin kahramanı oldu . Detaylı açıklamalar , hasta psikolojisi üzerinde olumlu etkiler yaratması , güler yüzlülüğü ve müthiş ekibi ile umarım uzun yıllar insanlara yardımcı olmaya devam eder.
me....
Merhaba, ben varis tedavim için başvurdum kendisine ve benim için mükemmel bir deneyim oldu. Öncelikle çok ilgili ve titiz bir doktor, tedavi süresince beni hep ayrıntılı bir şekilde bilgilendirdi ve takip etti. Her zaman güleryüzüyle karşılayıp her konuda yardımcı oldu. Varislerim iyileşmek üzere ve ben şimdiden kendimi sayesinde daha ilk günden çok iyi hissediyorum. Kendisi kesinlikle şanslı hastaların doktoru. Buradan kendisine çok çok teşekkür ederim.
y.....
Öncelikle şunu belirteyim hiç bir doktorun yapamadığını Işıl hanım yaptı. Tek damarım kalmıştı enfeksiyon kaptı ve tekrar aynı damar üzerinden hala nasıl değiştirdiğini bilmiyorum sır her zaman güler yüzlü her zaman çok yardımcı olan muhteşem bir doktor hayatımda tanıdığım en iyi doktor hiç peşini bırakmadım bizim 4 senemiz bir doktor bu kadar mükemmel olamaz Işıl hanım sizi çok seviyoruz iyi ki varsınız..
Ve bunuda demeden geçememicem 6 damarım tıkandı ve ışıl hanım sayesinde onuda atlattım kolayca .
s....k
miyomlarım nedeniyle kendisine başvurdum. çok kanamam ve kansızlığım vardı. herkes ameliyat dedi.korktum. Kendisi damar tıkama yöntemiyle tedavi etti. kanamalarım normale döndü. Miyomlarım küçüldü. Çok cana yakın, ilgili bir doktor. Telefonla istediğim zaman ulaşabildim. Her sorunumla ilgilendi. Kendisine çok teşekkür ediyorum ve tavsiye ediyorum.
se...n
biz memnunuz herşeyinden ilgisinden,güleryüzünden,bilgisinden,birde bizleri bırakıpta istanbula gitmeseydi daha iyi olacaktı.allah yolunu açık etsin.tabi bundan sonra doktorumuz neredeyse bizlerde oradayız,şehir farketmez yeterki babamızın derdine deva olsun.teşekkür ediyorum herşey için.
a....n
Ayağımda varise bağlı yara vardı ve çok ağrım vardı. Doktor hanımla tanışma fırsatı bulduk ve kendisi damar içi lazer ve köpük tedavisi uyguladı. bir seans tedaviden sonra ağrılarım kaybodu, yaram iyilrşmeye başladı. 2. seanstan sonra hiçbirşeyim kalmadı. Kendisine minnettarı. Son derece kibar, güleryüzlü bir hanım.. Güleryüzü bile kendinizi daha iyi hissetmenize yetiyor.
se....
babamın bacakları çok kötü olmuştu birçok operasyon geçirmesine rağmen sağlığı normale dönmedi.artık diz üstünden kesilme noktasını gelmişti.ta ki doktor ışıl yıldız hanımla tanışana kadar babamızın sağlığını ona borçluyuz.dostluğuyla,güvenilir tavrıyla,güler yüzüyle harika bir insan.sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.
Babamin bacak damarlari tikaliydi . Butun istanbulu gezdik. Kalp damar cerrahlarına götürduk .. Herkes acılamaz dedi . Bacagını dızustınden keseceklerdı. Bu doktora gorurduk. Anjioya aldı, saatlerce ugrastı . Herkesin olmaz dediği damarı actı .. Babamın bacagını dizının ustunden keseceklerdı . Sadece 1 parmagı kesıldı . hastanede 1 gun yattı.. Allah bin kere razı olsun kendisinden .. Cok iyi bir insan ..
Işıl Yıldız isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Işıl Yıldız, Girişimsel Radyoloji. Size Işıl Yıldız tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Radyoembolizasyon, Prostat Embolizasyonu, Ablasyon, Varis Tedavisi, Anjioplasti, Kemoembolizasyon, Embolizasyon, Myom Embolizasyonu, Girişimsel Radyoloji Randevusu.
Işıl Yıldız adresi nerede?Işıl Yıldız şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Halkalı Merkez Mah. Turgut Özal Bulvarı No: 16 Küçükçekmece
Adresine gitmek zorunda kalmadan Işıl Yıldız isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Işıl Yıldız online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Işıl Yıldız isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Işıl Yıldız, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Işıl Yıldız hangi dilleri konuşuyor?Işıl Yıldız ile İngilizce, Almanca dilinde konuşabilirsiniz.
Işıl Yıldız isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Işıl Yıldız bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Işıl Yıldız ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Işıl Yıldız hakkında ne düşünüyor?Toplam 11 hasta / danışan, Işıl Yıldız hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Işıl Yıldız hangi sigortaları kabul ediyor?Işıl Yıldız tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Ak Sigorta, AIG Sigorta, Anadolu Sigorta, Ace European Sigorta, Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.