Diş Hekimi Randevusu
20'lik Diş Çekimi
Işılay Dursun Muayenehanesi
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Botoks
Pembe Estetik
Tam Diş Protezi
X-Ray
f.....
Şimdiye kadar tedavi olduğum en iyi diş hekimi diyebilirim. Hastasını rahatlatan sakin, emin ve sempatik tutumu çok etkili. Tavsiye üzerine geldim bende kesinlikle tavsiye edebilirim. Diş ağrısı ile gittim teşhis, tedavi çok iyi geçti. Kanal tedavisi yapıldı ayrıca çürük diğer dişim içinde dolgu yapıldı. Şu anda herşey çok iyi.
ö,...k
Çok şiddetli fiş ve buna bağlı baş ağrım nedeniyle tesadüf gitmeme karşın son derece uyumlu ve sıkıntısız bir süreçle sorunum çözüldü. Kesinlikle detaylı anlatılarak rahatsızlığıma uygun çözüm olasılıklarını dile getiren ve tercihim doğrultusunda tedavimi yapan, tüm bunları enaz stresle sonuçlandıran Doktor Işılay Hanım'a
⁸teşekkür ediyorum
Dişlerimde ağrı çürük olduğu için muayene oldum. Dolgu ve köprü işlemi yapıldı. Şu anda herhangi bir sıkıntı yaşamıyorum. Ailecek muayene oluyoruz. Ne zaman dişlerimizle alaklı bir problemimiz olsa yardımcı oluyor. Yeteri kadar bilgilendirme sağlıyor. Işılay Hanım'a meslek hayatında başarılar dilerim.
Dişimde ağrı ve çürük vardı,onun için muayene oldum. Kanal tedavisi işlemi yapıldı. İşlemden sonra dişimde ağrı kalmadı. Herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Işılay Hanım'a hem kişiliği bakımından hem de uzmanlığı bakımından kendisine çok teşekkür ediyorum. Gerçekten memnunum.
Dişlerimde ağrı olduğu için muayene oldum. Dişlerimdeki eksiklikleri tamamladı. Işılay Hanım hoş görüşlü, güler yüzlü bir doktor. İşlemlerim gayet temiz ve streil bir şekilde yapıldı. Tedaviden sonra hiçbir şikayetim kalmadı. Dişlerimdeki ağrılar bitti. Bir sıkıntı yaşamadım. Gerekli bilgilendirmeleri zamanında yaptı. Yaptığı bilgilendirmelere istinaden gerekli tetkikler yapılarak işlemlerim yapıldığı için gayet memnun ayrıldım.
y.....
Dişimde ağrı ve çürük olduğu için muaeyen oldum. Muayeneden sonra kanal tedavisi işlemi yapıldı. Tedaviden sonra ağrılarım azaldı. Herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Yeterli bilgilendirmeleri yaptı. Işılay Hanım gayet güler yüzlü bir doktor. Ben çok memnun kaldım.
ö.....
Daha önce ailem Işılay Hanım'a gitmişti.Ben de memnuniyetleri üzerine tercih ettim.Dolgu,kanal dolgu yapıldı.Şikayetim ve tedavim hakkında bilgilendirildim.Dolgudan memnun kaldm.Tedavim olumlu sonuçlandı.
İşinde başarılı,memnun kaldım.Tavsiye üzerine gittim.Çürük vardı, bunun için gittim.Diş çekimi ve uyuşturması güzeldi.Aceleci değil,özenle davrandı,hiç bir acı hissetmedim.20'lik diş çekimiydi.Tek parça halinde çekti,parça kalmadı .Sonrasında bir ağrım,sızım olmadı.Tedavim ve şikayetim hakkında bilgilendirildim.
t.....
Öncelikle yaklaşımı çok güzel,mesleki açıdan da inanılmaz bilgili bir hekim. Ayrıca çaba gösterek dişlerimi kurtarma yönünde.Kısacası ben çok memnun kaldım.Kendisiyle tanıştığım için de,insan olarak da çok iyi bir insan. İletişimi mükemmel,mesleki açıdan profesyonel anlamda da işini iyi yapıyor.Bana tamamen alt damak kaplama yapıldı.Başka bir yerde dişlerimin çekileceğini söylediler ama Işılay Hanım ısrarla bu dişi çekmeyerek kurtaracağını söyledi. 1.5 ay benim dişlerimle uğraşarak dişimi kurtardı, bana porselen kaplama diş yaptı ve çok memnunum.
id...l
Teshis ve tedavide cok basarili buldugum bir dis hekimi Isilay Hanim. Kendimi guvende hissettim. Hasta ile iletisimi cok kuvvetli. Ozellikle cocuk hastalara olan yaklasimini cok begendim. Guvendigim bir dis hekimi ile karsilastigim icin mutluyum..
Işılay Dursun isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Işılay Dursun, Diş Hekimi. Size Işılay Dursun tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Diş Hekimi Randevusu, Normal Randevu, X-Ray, Lokal Anestezi, Botoks, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Diş Dolgusu, 20'lik Diş Çekimi, Kök Kanal Tedavisi.
Işılay Dursun adresi nerede?Işılay Dursun şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- liman mahallesi, boğaçayı caddesi, 200 sokak, soner apartmanı, kat:1/1 Antalya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Işılay Dursun isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Işılay Dursun online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Işılay Dursun isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Işılay Dursun, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Işılay Dursun isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Işılay Dursun bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Işılay Dursun ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Işılay Dursun hakkında ne düşünüyor?Toplam 16 hasta / danışan, Işılay Dursun hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Antalya bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diş Hekimleri
Antalya bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diş Hekimleri