Halaskargazi Cad., Etfal Sk. Şişli İstanbul, Şişli
bu...l
Tedavisi ve sempatisi ile göz hastalarının göz bebeği sorununuzu dinliyor tedavi buluyor ayrıca bunu çok kibar ve mütevazı bir tavırla yapıyor
sa...n
Size iki defa muayeneye geldim gerçekten mesleki donanımlı olmanızın yanında güler yüzünüzle moral veriyorsunuz insana. Kısa bir süre de olsa sohbette ettiniz benimle içimden dedim keşke psikolog olsaymışsınız insana pozitif enerji veriyorsunuz. Tavsiyeleriniz ve verdiğiniz ilaçlar da işe yaradı kısa sürede bir şikayetim kalmadı. Allah sizden ve sizin gibi doktorlarımızdan razı olsun.
mu...a
iyigünler ışılay hocam ben murat polat bundan yaklasık 2 yıl önce göz kasıntısı ve sulanması sikayetinden basvurdum bana ve diger hastalarla ilgilenmen beni çok mutlu etti yazmış oldun ilacları kullandım çok faydasını gördüm allah razı olsun senden hocm iş ve özel hayatınızda basarılar dilerim iyigünler......MURAT POLAT
Işılay Kavadarlı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Işılay Kavadarlı, Göz Hastalıkları.
Işılay Kavadarlı adresi nerede?Işılay Kavadarlı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Halaskargazi Cad., Etfal Sk. Şişli İstanbul Şişli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Işılay Kavadarlı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Işılay Kavadarlı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Işılay Kavadarlı isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Işılay Kavadarlı, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Işılay Kavadarlı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Işılay Kavadarlı bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Işılay Kavadarlı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Işılay Kavadarlı hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Işılay Kavadarlı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.