Necip Sok. Yarımada Yolu, Finike , Antalya 7000
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
Görüşler hakkında daha fazla bilgi edinin
a....a
seboreik determinant tanısı olabileceğimi düşündüm ve başvurdum
yerinden kalkıp bakmadı bile ilaç yazıp yolladı ilaçlar da hiç bir işe yaramadı
hiç memnun kalmadım• Antalya Kaş Devlet Hastanesi • Diğer •Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
bü...z
DEVLET HASTANESİNDE HASTASIYLA BU DENLİ İLGİLENEN PEK AZ DOKTORA RASTLADIM IŞIN HN.DA O NADİDE İNSANLARDAN BİR TANESİ...MESLEĞİNİN HAKKINI 4*4 LÜK VEREN BİR HEKİM...
Işın Çeken Kocabaş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Işın Çeken Kocabaş, Dermatoloji.
Işın Çeken Kocabaş adresi nerede?Işın Çeken Kocabaş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Necip Sok. Yarımada Yolu Antalya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Işın Çeken Kocabaş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Işın Çeken Kocabaş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Işın Çeken Kocabaş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Işın Çeken Kocabaş bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Işın Çeken Kocabaş ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Işın Çeken Kocabaş hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Işın Çeken Kocabaş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 1.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar
Sık kullanılan sigortalar