Kupa Terapi (Hacamat) Randevusu
Sülük Tedavisi
Yüksek Doz C Vitamini Tedavisi
Şelasyon
Dr Işınay Ünal Kliniği
Ünal ileri seviye ozon terapi, Scio Terapi protokolleri, IV/ Intravenöz Terapi, kupa ve hacamat ile ilgili eğitimleri tamamlamış ve Türkiye’de katıldığı sayısız seminerin yanı sıra, dünyada alanında kendini kanıtlamış uzmanlardan Hindistan, Romanya ve Almanya’da katıldığı konferans ve eğitimlerle Homeopati eğitimi almış ve pratiği ile birleştirmiştir. Ünal, dünyada yaygınlaşan Pemf Terapi’nin de ülkemizdeki ilk uygulayıcılarındandır.
Doktor Işınay Ünal Kliniğinin amacı sağlığa ve kronik hastalıklara bütüncül tıp yaklaşımı ile tanı koymak, hastalıkların kökenindeki asıl sebepleri bulup bunları ortadan kaldırmak ve yan etkisi olmayan tedaviler ile hastaların kalıcı şifaya ulaşmasını sağlamaktır.
Klinikte sağlığı doğal desteklerle sürekli kılmak, hızlı yaşlanmanın önüne geçmek hedefiyle IV Terapi yöntemi ile birbirini tamamlayan ve destekleyen kürler uygulanmaktadır.
Çok memnunum Işınay Hanım'dan.Tedavisi ve yaklaşımından, sunduğu tedavi hizmetlerinden çok memnun kaldım.Homeopati, masaj uygulaması yapıldı.Her konuda çok yardımcı oldu.Çok kısa sürede iyileşme kaydettim.Çok ilgili, ne zaman arasam kendisi de ekibi de çok yardımcı oldu.Hastasına güven veriyor.
Çok memnunum.Bu korona sürecinde de bize çok faydalı oldu.Birçok hizmet aldık.Ozon tedavisi,c vitamini, glutatyon tedavisi aldık.Yorgunluk hissetmiyoruz, dinç hissediyoruz.Çok ağır grip veya herhangi bir rahatsızlık geçirmedk.Bağışıklık adına güçlendiğimize inanıyoruz.Eşim ve oğlum ailecek kendisine geliyoruz.Yaklaşımları süperdi.Bizim beklentimizin üstünde açıklamalar yapıyorlar. Ekibi de çok yardımcı oluyor.Çok memnunuz.
i̇....
Geçen sene 10 seans ozon tedavisi aldım, memnun kaldım.Bu sene de glutasyon ve c vitamini alıyorum.Glutasyonun pandemi döneminde güçlendirici özelliğinden faydalandım.Hala da devam ediyorum.Işınay Hanım'ın yaklaşımı çok iyi, ısrarcı bir doktor değil.Memnunum kendisinden, bilgilendirmeleri gayet güzel.
t.....
Biz torunum için gittik, çok iyi ilgilendi.Çok faydası oldu.Okulda sorun yaşamıyoruz.Çok hiperaktifti benim torunum, şimdi biraz daha sakin.Çevresine uyum sağlıyor.Işınay hanım scio terapisi uyguladı.Sanki yıllardan beri tanıyormuş gibi, bir kardeş bir abla gibi yaklaşımı vardı.Çocukla iletişimi kuvvetli oldu.Gitmek isteyen herkese öneririz Işınay Hanım'ı.
Ben sigara bırakma ile ilgili gittim kendisine. scio cihazı ile birlikte 4 saatlik seansta benim sigarayı bırakmamı sağladı.Hem sigara hem alkol kullanmıyorum.Yaklaşık 50 gün kadar oldu, çok verimli sonuç aldım.İyi ki tanımışım, iyi ki destek almışım.Çok samimiydi.Önemli olan hizmet etmesi, destek olmasıydı.Güven verdi, ofisinde çok rahat ettirdi.İlgileri ve alakaları çok iyiydi.Asistanı da çok ilgiliydi. Eşimi de göndermeyi düşünüyorum, arkadaşlarıma da öneriyorum.
z.....
Işınay Hanım'dan ozon tedavisi vitamin serum aldım.Bütün kışı yüksek enerji ve hasta olmadan geçirdim aynı zaman da fonksiyonel beslenme ilgili destek verdi.Destekleyici tedavisinden dolayı herkese tavsiye ederim.
y.....
Memnunum, tedavim güzel geçti.Ozon tedavisi ve c vitamini yaptırdım.Kovidden dolayı bağışıklığın güçlenmesi için, halsizlik için yaptırdım.İyi geldi.Ablamdan dolayı tanıyorum, referansım o oldu. Teşekkür ederim.
d.....
Işınay Hanım'dan teşhis ve tedavi yönünden ben çok memnunum.Dolayısı ile insanlara refere edebileceğim bir doktor.Hem titiz hem doğru sonucca ulaştırması konusunda çok başarılı olduğunu düşünüyorum.Ozon terapisi, c vitamini takviyesi ile kendimi hastalıktan korumak için gittim.Son derece memnun kaldım.
Ben çok memnun kaldım.Hem ilgisi hem bilgisi açısından devam etmek istiyorum. İstanbul'a taşındım ama burada gitmeyi düşünüyorum.Biorezonans aldım.Genel olarak görünmek için gittim, sonra terapiye gidip memnun kaldım.Tavsiye ederim.
Işınay Ünal isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Işınay Ünal, Pratisyen, Ozon Terapi, Kupa Terapi (Hacamat). Size Işınay Ünal tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Pratisyen Randevusu, Randevu, Osteopati, Ozon Terapi Randevusu, Kök Hücre Tedavisi, Mezoterapi, Romatizmal Hastalıklarda Ozon Tedavisi, Akciğer Hastalıklarında Ozon Terapi, Ozon Tedavisi, Sindirim Hastalıklarında Ozon Tedavisi.
Işınay Ünal adresi nerede?Işınay Ünal şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Akdeniz mah cumhuriyet bulvarı No:109/76 İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Işınay Ünal isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Işınay Ünal online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Işınay Ünal isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Işınay Ünal, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Işınay Ünal hangi dilleri konuşuyor?Işınay Ünal ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Işınay Ünal isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Işınay Ünal bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Işınay Ünal ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Işınay Ünal hakkında ne düşünüyor?Toplam 9 hasta / danışan, Işınay Ünal hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Işınay Ünal hangi sigortaları kabul ediyor?Işınay Ünal tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Pratisyen Hekimler
İzmir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Pratisyen Hekimler