ne...u
SAYIN HOCAM BENİ BELKİDE HATIRLAMAYA BİLİRSİNİZ SİZE ŞÖYLE HATIRLATMAYA ÇALIŞAYIM,YIL 1980 NİSANIN 2Sİ YANİ--02/04/ 1980 GÜNÜBEN- TRAFİK KAZASI SONUCU TEPECİK SSK HAST GETİRİLİYORUM, SİZİN BENİ AMELİYAT ETMENİİZ İLE O ZAMANKİİ İNTENSİFE KALDILIRAK KOMA DURUMUNDA 36GÜN KALDIM ,SİZİN BANA UYGULADIĞINIZTEDAVİLER SONRASINDA TEKRAR HAYATA DÖNDÜM, DR, MEHMET ATAÇ TA VARDI,
ne...u
Sayın hocam ben sizin tam 33 yılöncekı bırf hastanızım ,Ben 1980Yılında bır trafık kazası sonucunda BEYIN TRAVMAsindan dolayı bıtkısele gırıp 36gün sonra kendıme geldım,Tabiki allahın sayesinde ve sizin bana uygullamış olduğunuz tedavi sonucuile, Size ne kadar minnet,tarım, bilemessiniz,ORTOPEDİ SERVISNDE GÖRMÜŞ olduğum bir yanlış tedavi sonucunda ayağım kısa kaldı,fakat herşeye rağmen ,ben yinede şükür ediyorum,
İsmail Adnan Susmuş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İsmail Adnan Susmuş, Beyin Ve Sinir Cerrahisi.
İsmail Adnan Susmuş adresi nerede?İsmail Adnan Susmuş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Tatlıkuyu Mahallesi Körfez Caddesi No:24 Gebze
Adresine gitmek zorunda kalmadan İsmail Adnan Susmuş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda İsmail Adnan Susmuş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
İsmail Adnan Susmuş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İsmail Adnan Susmuş bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan İsmail Adnan Susmuş ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar İsmail Adnan Susmuş hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, İsmail Adnan Susmuş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Beyin Ve Sinir Cerrahları
Bağcılar Beyin Ve Sinir Cerrahları
Maltepe Beyin Ve Sinir Cerrahları
Kartal Beyin Ve Sinir Cerrahları
Yalova Beyin Ve Sinir Cerrahları
Daha fazla (13)Gebze bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Gebze bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Gebze bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Gebze bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Gebze bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Gebze bölgesinde Neova Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Gebze bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Gebze bölgesinde Ethica Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları