Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Randevusu
Göz Altı Işık Dolgusu
Göz Kapağı Estetiği
Göz Kapağı Germe
Op.Dr İsmail Aksu Muayenesi
Göz Çevresi Estetiği (Oküloplasti)
Göğüs Kası Protezi
Op.Dr İsmail Aksu Muayenesi
Karın Germe - Abdominoplasty (Tummy Tuck)(Liposakşın)
Kaş Kaldırma Kozmetik Cerrahisi
Kulak Estetiği
Lazer Liposuction
Liposakşın
Meme Estetiği
Meme Küçültme
Op.Dr İsmail Aksu Muayenesi
Redüksiyon Mammoplasti (Meme Küçültme)
Revizyon Burun Estetiği
Rinoplasti
Yanak Dolgusu
Yağ Dolgusu ile Yüz Gençleştirme
Yağ Enjeksiyonları
Yüz Gerdirme
s....y
Rinoplasti ameliyatımı olalı 1 yıl oldu ve bu kararı verdiğimde ilk görüştüğüm doktor ismail beydi bana ameliyatla ilgili süreçle ilgili verdiği bilgiler sayesinde direkt ikna oldum başka doktora gitmedim bile ameliyat sürecim çok rahat geçti ağrım olmadı kızarıklık morarıklık bile olmadı sonraki süreçlerde de randevularımda da çok ilgiliydi.Gönül rahatlığıyla tercih edebilceğiniz bir doktor.
eb...
17 Eylül 2022 de burun ameliyatımı İsmail bey yaptı hem sağlık sorunlarım vardı hem de dış görünüşünden rahatsız oluyordum burnumun. Kendisi çok güzel ilgilendi asla yapamayacağı şeylerden bahsetmedi ve doğal güzel buruna sahip oldum bugün 2.yılım ameliyat sürecimden bugüne kadar hiç pişman olmadım iyi kii İsmail Bey'e bu ameliyatı oldum çok şanslıyım:)
be...n
Agustos,2023 doneminde Ismail Bey tarafindan renoplasti ameliyati gerceklestirdim ve hem surecten hem de sonuctan oldukca memnun kaldim. Bir erkek hasta olarak baslangicta sonuçlardan cekincem olsa da bunun yersiz oldugunu gordum. Sonuclardan ve yeni goruntumden oldukca mutluyum.
b....d
İsmail beye bir ay önce revizyon rinoplasti ameliyatı ve karnımdan yağ alınarak çene ve alın dolgusu yaptırdım. İsmail bey yüzünüzün neye ihtiyacı olduğunu çok iyi analiz ediyor ve asla yapay duracak şeyler yapmıyor estetik gözü çok iyi gerçekten kendisi işinde çok başarılı ancak çok mütevazı :) Ameliyatım tam 7 saat sürdü gerçekten iyi sonuç elde etmek için çok uğraşıyor. Ameliyattan sonra ne ağrım oldu nede morarmam ertesi gün ayaklandım ve işlerimi yaptım sonuca gelirsek sonuç harika küçük ve çok doğal bir burna kavuştum alın ve çene dolgusuyla yüzüm daha orantılı görünüme kavuştu. İsmail bey işini hakkıyla yapan bir hekim herkese tavsiye ederim.
h....
Asla tereddüt etmeyin. Senelerdir beni ordan oraya sürüklediler, burun yapın böyle kabul et nefes alamazsın dediler, ameliyat oldum hiçbir fayda görmedim daha da kötüleştim ta ki İsmail beyle yolumuz kesişene kadar. İkinci ameliyatım kıkırdak alınabilir dendi ama o kadar ince işçilikle yaptı ki burnumu kıkırdağa gerek duymadı. Minimum morlukla, minimum şişlikle atlattım süreci. Kendisi kabul etmeyip mütevazi yaklaşsa da kesinlikle elinin hafifliği :) sonuna kadar gözünüz kapalı güvenebilirsiniz
ya...z
Burnumun görüntüsünü beğenmediğim için amilyat olmak istedim zorlu bir süreç oldugu içinde en iyi doktorda sürecimi tamamlamak istedim ismail beyi araştırdım ve amilyat olmaya karar verdim amilyat sürecim ve tedavi sürecim çok hızlı ve sancısız geçti burnumu çok iyi tanıdı tam istediğim gibi o kemikli görüntüsünü yok edip doğal bir burun yaptı morarma bile yaşamadım 2 günde ağrım sızım geçti tamponlarımı aldırırken hissetmedim dahi amilyat sürecimle beraber iyileşme sürecim ufak bir operasyon kadar basit geçti Herseyden çok memnun kaldım Açık sözlülüğü ve tecrübesiyle çok başarılı bir doktor ellerine ve emeğine sağlık herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.
şü...g
Septorinoplasti ameliyatı üzerinden 9 ay geçti. Nefes alamama problemim tamamen ortadan kalktı. Burnumun estetik görüntüsü de çok doğal kaldı. Kendisine ilgi ve alakasından dolayı teşekkür ederim
mi...i
Revizyon ameliyatım için kendisine başvurdum. İlk ameliyatımda burnumun içinden kemik ve et alınmıştı ve küçükken yaşadığım ciddi kırık vardı. Ameliyattan sonra nefes problemim devam etti. İsmail beyle sadece tek görüşmede kendisine ameliyat olmaya ikna oldum. Kendisi hem iç hem dış estetik yaptı kaburgamdan kıkırdak alarak ameliyatı gerçekleştirdi. Ameliyatım 8 saat sürdü ve tüm süreç boyunca dışarda bekleyen annemi bile düşünüp saat başı bilgilendirerek mükemmel bir operasyon yaptı. Ameliyatın üzerinden 11ay geçti görünüşten çok çok memnunum hem doğal ve güzel hem sağlıklı bir burnum oldu. Doktor bey kendisi çok titiz olduğu için dikiş izlerinin belli olabileceğini falan söylemişti ama o kdar temiz çalışmışki en küçük bir iz yok nefesı alışım ise çok rahat. Uzun bi ameliyat olduğu için çok fazla morarma ve şişlik oldu ama 1 haftada toparladım süreci. Kendisine tüm hassasiyetleri ve özverisi için burdan da bir kez daha teşekkür ediyorum. Gözünüz kapalı kendinizi teslim edebilirsiniz.
e....k
Burun kanamasindan dolayı gitmiştim , kıkırdak kırık olduğu için ameliyat oldum .
Ameliyat sonrası ağrı hiç olmadı , morluk ve şişlikler bir haftada toparladı , benim için çok rahat geçen bir ameliyat oldu kendisine çok teşekkür ederim. Bir yıl geçti kontrole gittim herhangi bir sorun yoktu burun şeklim gayet güzel çok beğendim.
Açık sözlü olduğu ve güven verdiği için kendisine ekstradan teşekkür ederim .
Rahatlıkla tercih edebileceğiniz doktor diyebilirim..
h....b
Burun ameliyatımın üzerinden 4 ay geçmiş olmasına rağmen çok memnunum. Tam istediğim gibi doğal oldu. Ben sadece estetik için gelmiştim ancak şu an aynı zamanda eskisinden daha da rahat nefes alabiliyorum. Ameliyat süreci ve sonrası da çok rahat geçti. Önceden internette izlediğim ameliyat videolarının tam tersi neredeyse hiç morluk bile yaşamadım diyebilirim. Hiç korktuğum gibi geçmedi ve çok çabuk toparladım. Doktor bey kesinlikle çok dürüst ve profesyonel bir insan. Herkese tavsiye ederim.
İsmail Aksu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İsmail Aksu, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi. Size İsmail Aksu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Burun Estetiği, Meme Küçültme, Karın Germe - Abdominoplasty (Tummy Tuck)(Liposakşın), Botoks, Göz Kapağı Estetiği, Meme Estetiği, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Randevusu, Burun Ucu Kaldırma, Revizyon Burun Estetiği.
İsmail Aksu adresi nerede?İsmail Aksu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Konak Mah. Eğitimciler Cad. No:2 D:10 Bursa
Adresine gitmek zorunda kalmadan İsmail Aksu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda İsmail Aksu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda İsmail Aksu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?İsmail Aksu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
İsmail Aksu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İsmail Aksu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan İsmail Aksu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar İsmail Aksu hakkında ne düşünüyor?Toplam 61 hasta / danışan, İsmail Aksu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Bursa bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Bursa bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Bursa bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Bursa bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Bursa bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Bursa bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Bursa bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Bursa bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Bursa bölgesinde SGK kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Bursa bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Bursa bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Bursa bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Bursa bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra