Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu
Çocuk ve Ergenler için EMDR
Ön Görüşme
Öğrenme Güçlüğü Olan Çocuklar İçin Özel Eğitim
k.....
Bilgi ve birikimi ve diyaloğu mükemmel ,rahatlatan mesleğini seven bir kişi oğlum için gittik obsesif takıntı rahatsızlığı var.
ö....d
Teşekkürlerimi sunuyorum herşey den önce danışanına değerli olduğunu hissettirdiği için… Seni dinleyen birinin olduğunu hissetmek çok güzel bir duygu ve deneyimlerini sizinle paylaşmak, yol çizmek, yönlendirmek, bir kez daha teşekkürü borç bilirim.
he...i
İsmail beyle terapilerim sonucu öfke nöbetlerimi, ağlama krizlerimi yendim. Sayesinde enerjimi doğru aktarmayı öğrendim. Minnettarım.
z.....
İsmail Bey Kızlarım için,dikkat dağınıklığı testi yaptı.
Aydınlatıcı açıklamaları sayesinde kendimize bir yol çizdik.Ayrıca ortamın ferahlığı ve bizi karşılayan hanımefendinin de pozitif enerjisi sayesinde olumlu ve emin bir şekilde ayrıldık .Teşekkür ederim.
c.....
İlk seanstan yargısız ve yumuşak tavrı beni rahatlattı. Hiç sözümü kesmedi ve kendimi ifade etmeme olanak sağladı. Teşekkür ediyorum.
Kendisine ne kadar teşekkür etsem az. Çok yoğun bir öfke sorunum vardı ve bununla nasıl başa çıkabileceğimi gösterdi.Kendimle barışmamı ve özgüvenimin artmasini sağladı. Hiçbir konuda yardımını esirgemedi. Hayatım için yaptığım en büyük yatırım İsmail Bey'den randevu almam oldu.
ismail bey danışınına verdiği güven ile sağlıklı bir danışma alanı yaratıyor. konuyla ilgili uzmanlığını da gerçekten çok güzel hissettiriyor. emin ellerde olmanın verdiği rahatlık hissi gerçekten harika. kendime itiraf edemediğim birçok şeyi o kadar rahat ifade ettim ki ben bile şaşırdım. en kısa sürede tekrar görüşmek istiyorum.
e....k
İsmail beyle 4.seansimiz bugün tamamladık.Kendisi sizi hiç yargılamadan ilgi ile dinleyip,gerekli yerlerde küçük müdahaleler yaparak size kendinize daha önce hiç farketmediginiz bakış açısı kazandirarak ,daha önce önünüzde dağ gibi görünen sorunu küçülterek büyük bir farkındalık kazandırıyor.Sifa süreci ise bundan sonra çorap söküğü gibi kendiliğinden geliyor.İyiki yollarımız kesismis .Kendinize bir iyilik yapın ve kendinizi suçlama, kendine kızma gibi aslında tüm hayatınızı yöneten duygu durumlarinizi düzeltmek için İsmail Bey'in danisani olun.Daha güzel günlere sağlıkla kavusmak dileklerimle...
Ben çok memnun kaldım. Allah razı olsun.Kendisinden önce birkaç tane danışmana gittim.İsmail Bey'e interet üzerinde ulaşıp geldim.Çok memnun kaldım. Hayata bakış açım değişti, kendime güvenim geldi.Faydası oldu benim için.İlgilenmesi,bana sürekli başaracağımızı söyleyip yönlendirmesi güzeldi.Desteği yeterli oldu.Seanslarımızı da sonlandırdık. Her zaman eşime dostuma önerebileceğim bir psikologtur kendisi.
ş.....
İsmail hocadan çok çok memnun kaldım. Gitmediğim zamanlar eksiklik hissediyorum.Danışan danışmandan ziyade o samimiyeti aldım kendisinden.İşinin ehli olması, senin anlacayağın dilden yaklaşması her açıdan çok güzeldi. Eşimi de kızlarımı da götürdüm.Danışmanlığından çok çok memnun kaldım.Bir sene de gitsem bana iyi geldiğine inandığım için hep devam edeceğim. Bana iyi geldiğine inandığım için eksikliğini hissediyorum. Benim aşamadığım şeylere o kadar öngörüyle yaklaştı ki 50 yaşındayım ama aklıma gelmeyen noktayı söylüyordu bana. Dertleşmek iyi geliyor, kimseyle paylaşamadığım şeyi çok güzel dinliyor. Hiç yorum yapmadan.Bu güveni de alabildim kendisinden.Ben sırf tanışmaları için eşime ısrar ettim ve İsmail Bey ile görüşmeye geldi.Kızım da kendisinin danışanı.Herşeyiyle memnun kaldığımız dört dörtlük bir danışman kendisi.
İsmail Balcı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İsmail Balcı, Psikolojik Danışma ve Rehberlik, Psikoloji. Size İsmail Balcı tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu, Randevu, Çocuk ve Ergenler için EMDR, Aile Danışmanlığı, Beck Anksiyete Ölçeği Değerlendirme, Beck Depresyon Ölçeği, Aile İçi İletişim Sorunları, Cinsel Terapi Danışmanlığı, Evlilik Danışmanlığı, Evlilik Öncesi Danışmanlık.
İsmail Balcı adresi nerede?İsmail Balcı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yeniyol mahallesi gazi caddesi kesim iş merkezi 22/64 çorum Çorum
Adresine gitmek zorunda kalmadan İsmail Balcı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda İsmail Balcı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda İsmail Balcı isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?İsmail Balcı, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
İsmail Balcı hangi dilleri konuşuyor?İsmail Balcı ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
İsmail Balcı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İsmail Balcı tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar İsmail Balcı hakkında ne düşünüyor?Toplam 22 hasta / danışan, İsmail Balcı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.