Op. Dr. İsmail Başıbüyük
1985 doğumlu olan Dr. İsmail Başıbüyük, tıp eğitimini Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde tamamlamış, ardından Bezmialem Üniversitesi Tıp Fakültesi Üroloji Anabilim Dalı’nda uzmanlık eğitimini almıştır.
Profesyonel kariyerinde Cizre Devlet Hastanesi, Şırnak İl Sağlık Müdürlüğü, Antalya İl Sağlık Müdürlüğü ve Memorial Şişli Hastanesi gibi kurumlarda görev yapmış; halen Antalya Şehir Hastanesi Üroloji Kliniği’nde Uzman Doktor olarak görevini sürdürmektedir.
Üroloji alanında minimal invaziv cerrahi teknikleri, taş cerrahisi ve rekonstrüktif üroloji konularında ulusal ve uluslararası dergilerde yayımlanmış çok sayıda bilimsel makalesi ve kongre bildirisi bulunmaktadır.
Avrupa Üroloji Derneği (EAU) ve Amerikan Üroloji Derneği (AUA) kongrelerinde sunumlar gerçekleştirmiş, bilimsel çalışmaları uluslararası atıf almıştır.
- Böbrek Taşı
- Prostat Büyümesi
- Prostat Kanseri
- Böbrek Hastalıkları
- Üreter Taşı
TC Sağlık Bakanlığı Antalya Şehir Hastanesi Göçerler Mahallesi 5379 Sokak 07080 Kepez/Antalya, Kepez, Antalya 07080
- Sigortası olan hastalar
- Ace European Sigorta
- Merkez Bankası Mensupları
- Türkiye Sanayi ve Kalkınma Bankası
- Türk Exim Bankası
- Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM)
- Vakıfbank Mensupları
- Konya Sanayi Odası
- Konya Ticaret Borsası
- Konya Ticaret Odası
- Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Sağlık Bakanlığı
- Merkezi Kayıt Kuruluşu A. Ş.
- Samsun Ticaret Ve Sanayi Odası
- Sivas Ticaret Borsası
- Sivas Ticaret Ve Sanayi Odası
- Tarım Kredi Sosyal Yardım Vakfı
- Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF)
- Terme Ticaret Borsası
- Fortis Bank A.Ş. Mensupları Emekli Sandığı Vakfı
- Milli Reasürans T.A.Ş. Mensupları Emekli Ve Sağlık Sandığı Vakfı
- PTT
- Şekerbank T.A.Ş. Personeli Sosyal Sigorta Sandığı Vakfı
- T.C. Ziraat Bankası & T. Halk Bankası Mensupları Emekli Ve Yardım Sandığı Vakfı
- Türk Telekom Sağlık Ve Sosyal Yardım Vakfı
- Garanti Bankası Emekli ve Yardım Sandığı Vakfı (Emekli)
- Türkiye Halk Bankası A.Ş. Emekli Sandığı Vakfı
- Sınai to Sanayi
- Türkiye Vakıflar Bankası T.A.O. Memur Ve Hizmetlileri Emekli Ve Sağlık Yardım Sandığı Vakfı
- Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta
- Asya Emeklilik Ve Hayat
- Avivasa Emeklilik Ve Hayat
- BNP Paribas Cardif Emeklilik
- Cigna Finans Emeklilik Ve Hayat
- Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM )
- Doğa Sigorta Kooperatifi
- Türk Nippon Sigorta
- Unico Sigorta
- Ziraat Hayat Ve Emeklilik
- PTT Sigorta
- Viennalife Emeklilik ve Hayat A.Ş.
- Anadolu Hayat Ve Emeklilik
- Zilveren Kruis
- Marm Assistance
- Remed Assistance
- ACN Türk (TSS)
- Demir Hayat (Lastik-İş)
- Ekinoks Grup (ÖSS / TSS)
- GIG Sigorta A.Ş. (ÖSS)
- Medisa Sigorta (ÖSS / TSS)
- Prive Sigorta A.Ş. (TSS)
- Referans Sigorta A.Ş. (TSS)
- Zurich Yaşam ve Emeklilik A.Ş. (TSS)
- TZH Vakfı (Ziraat ve Halk Bankası Mensupları)
ha...e
1 ay önce böbrek aldırma ameliyatı gerçekleştirdik. Doktorumuzun ilgisi ve ameliyatından çok memnun kaldım. Kendisine başarılarının devamını diliyorum.
a....
Ismail Hocamdan Allah razi olsun Prostatimi kontrol ederken sans eseri mesanede olan bir tümörü görüp erken müdahale ile hayatimi kurtardi. Isinin ehli, hastasina deger veren doktor bulmak cok zor ama Ismail Hocam her konuda yardimci oldugu gibi hastalik konusunda da hastayi gayet sakinlestiriyor. Bundan sonraki sürecimi de kendisi takip edecegi icin cok sansliyim
ad...e
Böbreğimde 2 cm kitle olduğunu öğrendiğimde, çok değerli doktorum İsmail Bey ile tesadüfen tanıştım. 10 gün sonra, ameliyatımı kapalı ameliyat olarak başarılı bir şekilde yaptı. Ameliyattan sonraki süreçleri de kendisi yakından takip edip bana çok yardımcı oldu. Bu kadar ilgili olduğu için kendisinden çok minnettarım.
sü...
Merhaba. İsmail bey ile bir doktor arkadaşımın tavsiyesi üzerine tanıştık. Babamın prostat ameliyatını yaptı. Önce hastayı psikolojik olarak tedavi ediyor. Sıcakkanlı oluşu, sempatikliği cana yakınlığı hoş sohbet olması. Güleryüzlü ve samimiyetinden dolayı tebrik ediyorum. Bütün doktorlarımız böyle olsa diyeceğim ama olamıyor. Saygı ve sevgiyle.
mu...n
İki yıl önce iyi huylu prostat kanteri teşhisi konulan babama tedavi süreci ile ilgili bir aksiyon alamadık. Son dönemde kan tahlillerinin yüksek çıkması ile araştırmalarım sonucu Dr. İsmail Beyi bulduk. Sürecin nasıl ilerleyeceğini ayrıntılı bir şekilde anlattı ve kendisi robotik cerrahi yoluyla uygulanacak tedavinin daha doğru bir metod olacağını belirtti. Başarılı bir ameliyat süreci geçirdik. Özellikle belirtmek isterim ki Dr. İsmail hoca ile tanıştığımız için çok mutluluk duydum. Ameliyat olduktan sonra da kendisi ile tekrar iletişime geçtiğimizde tedavi sürecinden bize yapmamız gerekenleri tek tek gösterdi. İlgi ve alakası için kendisine minnettarız.
mu...
Annemin böbreğinde 5cm civarında tümör olduğunu öğrendik. Bir yakınımızın tavsiyesi üzerine Antalya Şehir Hastanesinde İsmail beyle tanıştık. İsmail bey annemin amaliyatını başarılı bir şekilde gerçekleştirdi. Kanserli tümörü temizledi ve böbreği kurtardı. Allah doktorumuzdan razı olsun. Hem amaliyat öncesi hem de amaliyat sonrasında ilgi ve alakasından güler yüzlü olmasından memnun kaldık. İşinin Ehl-i , başarılı doktorumuzdan Allh razı olsun.
gü...
Dr. İsmail Bey sayesinde babam başarılı bir prostat Ca Operasyonu geçirdi. Hem bilgisi hem de hastasına gösterdiği özenle bize büyük güven verdi. Emeği ve ilgisi için gönülden minnettarız. İyi ki varsınız hocam.• Antalya Şehir Hastanesi • Diğer •
İsmail Bey babamın prostat ameliyatını yaptı. Güler yüzlü ilgili sempatik bir doktor işinin de Ehl-i randevu esnasında istediğiniz kadar soru sorma hakkınız var kontrollerinde ilgili kesinlikle tercih edebilirsiniz
Y
yü...a
İsmail bey ameliyat öncesi ve sonrasında tarafıma çok güzel bir şekilde ilglen di kendime guvenimi tek rar sağladı konturol perde söyleye medigim sorun larımı anlatmama imkan sağladı sorunlarımı çözmek için ameliyat sonrasında da yardımcı oluyor
ma...
İsmail hoca babamın ameliyatını yaptı.İşinde çok iyi, çok sempatik, çok iyi ilgilenen bir doktor. Asla sorularınız cevapsız kalmaz ayrıntılı bilgi verir. Tavsiye edeceğimiz bir doktor .
• Antalya Şehir Hastanesi • Diğer •
İsmail Başıbüyük isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İsmail Başıbüyük, Üroloji.
İsmail Başıbüyük adresi nerede?İsmail Başıbüyük şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- TC Sağlık Bakanlığı Antalya Şehir Hastanesi Göçerler Mahallesi 5379 Sokak 07080 Kepez/Antalya Antalya
Adresine gitmek zorunda kalmadan İsmail Başıbüyük isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda İsmail Başıbüyük online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
İsmail Başıbüyük isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İsmail Başıbüyük bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan İsmail Başıbüyük ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar İsmail Başıbüyük hakkında ne düşünüyor?Toplam 56 hasta / danışan, İsmail Başıbüyük hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İsmail Başıbüyük hangi sigortaları kabul ediyor?İsmail Başıbüyük tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Yapı Kredi Sigorta, Güneş Sigorta, Ak Sigorta, Demir Hayat Sigorta, QNB Finansbank Sigorta, Garanti BBVA Sigorta, AIG Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.