se...r
annem 83 yaşında ve bel fıtığı sebebiyle artık yürüyemez hale gelmişti çok yerlere götürdük kesinlikle ameliyat olmasıgerektiği fakat yaşından dolayı riskli olduğu söylendi en son sayın hocama getirdik ve hocam ameliyat etti inanırmısınız annem şimdi kazma kazıyor ismail bey sizden allah razı olsun size candan teşekkür ediyorum yolunuz açık olsun
İsmail Berksoy isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İsmail Berksoy, Beyin Ve Sinir Cerrahisi.
İsmail Berksoy adresi nerede?İsmail Berksoy şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Fevzi Çakmak Mahallesi Denizli Caddesi No:4 Uşak
Adresine gitmek zorunda kalmadan İsmail Berksoy isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda İsmail Berksoy online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
İsmail Berksoy isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İsmail Berksoy bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan İsmail Berksoy ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar İsmail Berksoy hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, İsmail Berksoy hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Uşak bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Uşak bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları