25'ten fazla uluslararası yayını, 50'den fazla kongrede sözlü ve poster sunumu mevcuttur. 4 adet kitap bölümüne yazarlık etmiş olup, Ulusal ve Uluslararası patentleri mevcuttur. İleri derecede İngilizce bilen Dr. Bozkurt, evli ve 2 çocuk babasıdır.
Çankırı Devlet Hastanesinde nöronavigasyonla kitle eksizyonu, kifoz ve skolyoz düzeltme, sakral kitle ve ilio-pelvik fiksasyon gibi ilk defa yapılan ameliyatlara imza atmıştır. Özellikle mikrocerrahi gerektiren boyun ve bel omurga ameliyatlarında ve onkolojik cerrahi konusunda kendisini geliştirmiş olan Dr. Bozkurt, uluslararası araştırmalar ve sağlık alanındaki gelişmeleri yakınen takip etmektedir.
Bilimsel yayın hazırlama ve araştırma konusunda ABD, İngiltere, İtalya ve Hindistan gibi ülkelerin araştırmacıları ile ortak yayınları olan Dr. Bozkurt, bu alanda gelişime ihtiyacı olan yüksek lisans öğrencilerine de Bilimsel Araştırma ve Yayın Etiği dersini vermiştir.
Beyin Ve Sinir Cerrahisi Randevusu
Kritik Boyun Ameliyatı
Lezyonektomi
Lobektomi
Medical Park Ankara Hastanesi
Lomber dar kanal (spinal stenoz)
Mikrocerrahi ile Bel Fıtığı Ameliyatı
Syringomyeli Şantları
Tam Kan Sayımı-Hemogram
Temporal Lop Rezeksiyonu
Medical Park Ankara Hastanesi
Tümör Nekrozu Faktörü (Tnf)
Vasküler Cerrahi
Venografi
Ventriküloperitoneal Şant Uygulama
n....g
Hoca o kadar ilgili ki her anlattığımı detaylı bir şekilde dinledi. Başından savmadı, kesin teşhiş için istediği tetkikler hakkında bilgi verdi. Güler yüzlü, iletişimi çok iyi. Bel fıtığı için kendisine başvurdum. Bayramdan sonra tetkiklerin rapor sonucuna göre tekrar görüşeceğiz.
Boyun fıtığı sebebiyle ulaştım İsmail Bey'e. Mr sonuçlarıma bakarak ameliyat olmam gerektiğini söyledi. Çok ciddi bir ameliyatı İsmail Bey'in verdiği güven sayesinde kabul ettim. Protez takıldı. Operasyon çok başarılı geçti. Sonrasında da ilgisi, takibi ve desteğiyle rahat bir süreç geçirdim. Operasyon öncesinde de sonrasında da İsmail Bey yaptığı ve yapacağı işlemleri bana detaylıca anlattı. Aklımda hiçbir soru işareti kalmadı. Mesleğinde çok tecrübeli ve başarılı bir doktor. İhtiyaç duyduğumda kendisine ulaşabildim. Gerçekten çok memnunum ve çevremde de her zaman öneriyorum.
v.....
Uzun süren bir boyun ağrısı ve kol uyuşması şikayetim vardı. 3 adet boyun fıtığım vardı. Gerekli tetkikler sonucunda ameliyata karar verildi. İsmail Bey başarılı bir operasyon gerçekleştirdi. Kafesleme işlemi yapıldı ve fıtıklar temizlendi. Ameliyat bittiğinde tüm ağrılarım geçmişti. Yaklaşık 4,5 ay oldu hiçbir sorun yaşamıyorum. İsmail Bey'in ilgi ve alakasındanda çok memnunum. Hastasıyla iletişimi çok başarılı.
y.....
Bel fıtığı şikayetiyle ulaştım İsmail Bey'e. Operasyon geçirdim. Süreçten çok memnun kaldım. Çok çok rahat geçti gerçekten. İsmail Bey öncelikle hastasını dinleyen bir doktor. Sorduğum tüm soralara detaylı ve açıklayıcı cevaplar aldım. Gerçekten çok çok memnun kaldım.
ş.....
Boyun fıtığı ameliyatımı gerçekleştirdi İsmail Bey. Operasyonda sonrasında rahat geçti. Öncelikle çok iyi bir insan. Hastalarına karşı ilgisi çok güzel. İhtiyaç duyduğumda telefonlada ulaşabiliyorum kendisine. Mesleğinde başarılı bir doktor.
Siyatik sebebiyle ulaştım İsmail Bey'e. Fıtığın sinir üzerindeki baskısından dolayı çok rahatsız oluyordum. Ameliyat oldum. Operasyon ve sonrası sorunsuz geçti. İsmail Bey çok kıymetli bir doktor. Hastasına çok insancıl ve arkadaşça yaklaşıyor. Süreç hakkında aklınızda kesinlikle soru işareti bırakmıyor. İhtiyaç duyduğumda telefonlada ulaşım sağlayabildim. Fevkalade bir insan. Her zaman çevremdede gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.
Bel fıtığı sebebiyle tavsiye üzerine gittim İsmail Bey'e. Ameliyatım ve sonrası gayet sorunsuzdu. İsmail Hoca çok sempatik ve ilgili bir doktor. Herhangi bir durumda ulaşabiliyor olmak çok güzel.
Omur iliğimde 3 tane ezilme vardı. Sinire baskı yapıyordu. Ameliyat oldum. 8 tane vidalı platin takıldı. Takiplerim devam ediyor. İsmail Bey hastasını her zaman kontrol altında tutuyor. Gayet ilgili bir doktor. Çok rahatlatıcı konuşuyor. Gerekli bilgileri verip seçenekler sunuyor. Tüm olasılıkları anlatıyor. Hastasına sanki bir psikolog gibi destek sağlıyor. İnsani yönüde çok kuvvetli. Egolarından arınmış, mesleğinin hakkını veren bir doktor.
h....)
Annemin bel fıtığı sebebiyle ulaştık İsmail Hoca'ma. Ameliyat oldu. Herşey gayet güzel geçti. Süreçle ilgili ve yapmamız gerekenlerle ilgili bizi bilgilendirdi. Çok ilgili bir doktor. Annemde çok severek güvenerek gitti. Yaklaşımından çok memnun kaldık.
t.....
İsmail Bey ilgili, alakalı ve iyiydi. Herhangi bir sıkıntım yok. Kendisi bel fıtığı ameliyatımı gerçekleştirdi. Geçirdiğim sürecimden memnun kaldım.
İsmail Bozkurt isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İsmail Bozkurt, Beyin Ve Sinir Cerrahisi. Size İsmail Bozkurt tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Beyin Ve Sinir Cerrahisi Randevusu, Randevu, Apse Insizyonu Ve Drenajı, Arteriografi, Bel Kanal Darlığı Ameliyatı, Bel Omurgası Revizyon Ameliyatı, Beyin Anevrizmalarının Mikrocerrahi İle Tedavisi, Beyin Anevrizması Onarımı, Beyin Tümörlerinin Mikrocerrahi İle Tedavisi, Beyin Tümörü Ameliyatları.
İsmail Bozkurt adresi nerede?İsmail Bozkurt şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kentkoop Mahallesi 1868. Sokak No:15 Yenimahalle
Adresine gitmek zorunda kalmadan İsmail Bozkurt isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda İsmail Bozkurt online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda İsmail Bozkurt isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?İsmail Bozkurt, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
İsmail Bozkurt isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İsmail Bozkurt bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan İsmail Bozkurt ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar İsmail Bozkurt hakkında ne düşünüyor?Toplam 43 hasta / danışan, İsmail Bozkurt hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ankara Beyin Ve Sinir Cerrahları
Etimesgut Beyin Ve Sinir Cerrahları
Pursaklar Beyin Ve Sinir Cerrahları
Mamak Beyin Ve Sinir Cerrahları
Pendik Beyin Ve Sinir Cerrahları
Daha fazla (4)Yenimahalle bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Yenimahalle bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Yenimahalle bölgesinde SGK kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları