ar...k
Omzumdaki ağrı,boynumdaki düzleşme ve kalça ağrısı içim gitmiştim.Kalçamdaki ağrının sakrolit olduğunu ve romatizmal bir durum olabileceğini,romatoloğa gitmemi söyledi iyi ki de söylemiş gittim ve romatolog,ankilozan spondilit olduğumu söyledi.İsmail bey’in hastaya olan yaklaşımı ve samimiyeti ,tecrübesi ve doğru teşhisi sayesinde hastalığım farkına varıldı.Teşekkür ederim
.....
Hocam ve ekibi cok düzgun bir ekip hastalariyla ilgili alakali bi insan kendisinden cok memmun kaldim allah onlari basimizdan eksik etmesin başarılarının devamını dilerim itinaylada tavsiye ederim hocami.hastanede ayni sekilde alt kademeden ust kademeye kadar yardimci oluyorlar.boyle guzel insanlara kendinizi teslim edebilirsiniz.
.....
Annemin kalca protezi ameliyatini başarıyla sorunsuz sıkıntısız gerceklestiren doktorumuz İsmail bey dedigi gibi 1 gün sonra saglikla annemi ayaga kaldirdi. Hersey icin cok tesekkur ederiz.
İsmail Çakıcı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İsmail Çakıcı, Ortopedi Ve Travmatoloji.
İsmail Çakıcı adresi nerede?İsmail Çakıcı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mollayusuf Mahallesi 1425 Sk. No:9 Konyaaltı
Adresine gitmek zorunda kalmadan İsmail Çakıcı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda İsmail Çakıcı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
İsmail Çakıcı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İsmail Çakıcı bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan İsmail Çakıcı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar İsmail Çakıcı hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, İsmail Çakıcı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Muratpaşa Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Antalya Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları