ha...m
Benim 2015 yil dan buya doktorum allah razi. Isini severek yapan tek doktordur benim gozumde bacaklarimda morluklar ona gitigimde bazi tahliler istedi benden verdim antalya hemotolojiye sevk etti beni ve bende tironbiyosit foksuyon bozuklugu tesisi konuldu. Ve ogunden bugune kadar birakmadim doktorumu busiralar baya dermansiz gucsuzdum gittim sagolsun ismail hocam tahlil istedi ve demir feritin kan depolarim bosalmis ve bana demir baglatildi uc unute ve ben bugun fark ettimki bugune kadar ölü gibi yasiyormusum kendime geldim cok sukur hamdolsun bana bunlari yaptigi icin demiyorum elleri opulucek bir doktor benim gozumde bashekimler boyle doktorlarimizi mukafatlandirmaniz gerekmezmi sizce
.....
İsmail bey benim icin cok degerli bir doktor guler yuzlu ilgili boyle ilgili guler yuzlu doktorlara ihtiyacımız var.her gelisimde nasılsın iyimisin diye sorar .ismail bey bu duruşunuzu hiç bozmayın.sizi cooook seviyoruz .cok teşekkurler
mü...i
belki ilaçlarla değil ama ilgi ve alakasıyla nazik ve güleryüzlü tavırlarıyla hastalarına iyi gelen doktorumuz. iyi ki varsın .senin sayende ayaktayım.. teşekkürler..
İsmail Cem Yıldır isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İsmail Cem Yıldır, İç Hastalıkları.
İsmail Cem Yıldır adresi nerede?İsmail Cem Yıldır şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Oba Mahallesi Fidanlık Caddesi No:19 Alanya
Adresine gitmek zorunda kalmadan İsmail Cem Yıldır isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda İsmail Cem Yıldır online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
İsmail Cem Yıldır isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İsmail Cem Yıldır bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan İsmail Cem Yıldır ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar İsmail Cem Yıldır hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, İsmail Cem Yıldır hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.