Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu
Sporcu Rehabilitasyonu
Terapötik Egzersizler
Çapraz Bağ Yırtıkları Tedavisi
İsmail Cerrah Beslenme ve Fizyoterapi Danışmanlığı
* 2018 yılından itibaren “FDM Akademi Türkiye” kliniğinde, Dr. Ayhan Güdük’ün Fasyal Distorsiyon Model eğitimlerinde 'asistanlık' yapmaktayım.
* 2018 Ağustos ayında Amerika’da Postural Restoration Institue (PRI) eğitimlerini ve sınavlarını geçerek ‘Postural Restoration Certified (PRC)’ ünvanını elde ettim.
* 2019 Ağustos ayında Guru Performance’ın oluşturduğu 2 yıllık eğitimleri ve sınavları geçerek uluslararası geçerliliği olan ve ISSN (International Society of Sports Nutritions) onaylı Sporcu Beslenmesi diplomasını (CISSN) aldım ve ‘Certified Sports Nutritionist’ ünvanını elde ettim.
* Ocak 2020 ayında 10 aylık Psikonöroimmünoloji eğitimini tamamladım ve ‘Psikonöroimmünolog (PNİ uzmanı)’ ünvanını elde ettim.
Öğrencilik yıllarımda aktif sahada çalışma imkanı buldum;
* 2017-2018 yıllarında Çaykur Rizespor U16-U18 basketbol takımları, Trabzonspor U17 basketbol takımı;
* 2018-2019 yıllarında İndiana Basketball takımı (NBA Summer League,Indiana,Amerika), Canandaigua Braves Basketball takımı (New York,Amerika), Çaykur Rizespor Futbol A takım;
* 2018-2019 yıllarında Marmara Korfball takımımın kamp ve turnuvalarında (Türkiye, Belçika, Fransa) fizyoterapist olarak görev almıştır.
Şuan, LİFE ON CONCEPT bünyesinde ortopedik ve spor yaralanmaları, postür ve skolyoz tedavisi, ağrı sistemi, bel-boyun fıtığı ve manuel tedavi alanlarında çalışmalarımı sürdürmekteyim.. Marmara Korfbol takımının yurtiçi ve yurtdışı kamp ve turnuvalarında takımın dışarıdan fizyoterapistliğini yapmaya devam etmekteyim.
Mesleki ilgi alanlarım; Osteopatik manuel terapi (OMT), Postür (duruş) bozuklukları, Skolyoz Tedavisi, Bel-boyun-sırt ağrıları ve Ağrı yönetimi, Omurga sağlığı, Sporcu sağlığı (özellikle basketbolcular ve futbolcular üzerine), Nörobilim, Sporcu beslenmesi, Psikonöroimmünoloji beslenmesi, Fonksiyonel tıp beslenmesidir.
İsmail Bey'le kasıkta yırtık ve aşil tendondaki ödem nedeniyle görüştüm. Çok olumluydu, çeşitli terapilerle kullandığı tekniklerle yardımcı oldu ve çok memnun kaldım sürecimden. Bu doğrultuda iyileşmeme yardımcı oldu, kendisine teşekkür ediyorum. Çok yardımsever ve beyefendi bir insan. Güleryüzlü, elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışan ve hastasını iyileştirmeye gayret eden bir uzman. Arkadaş gibi gördüğüm bir fizyoterapist, aynı zamanda çok sevdiğim bir kardeşim.
c.....
6 ay kendisiyle çalışmaya devam ettim. İnanılmaz memnunum, çok faydasını gördüm, hayatım değişti sayesinde. 59 yaşındayım, ağır spor yapan biriyim. Profesyonel basketbolcuyum aynı zamanda da. Skolyozum ve vücudumda asimetriler vardı İsmail Bey'in sayesinde çok ciddi şekilde ilerleme kaydettim. Kas ağrılarım oluyordu vücudumda, kendisi çeşitli nefes alma teknikleriyle ve yaptırdığı antrenmanlarla fonksiyonel olarak korkunç ilerleme kaydetmeme yardımcı oldu. Böyle bir şeyi hayal etmezdim ki kendileri de yaşım ileri olduğu için böyle bir ilerlemenin hemen olacağını düşünmediklerinden çok şaşırdılar. Zor antrenmanlar yapıyoruz; 4-5 yere odaklanmam gerekiyor ve ben de elimden geldiğince hakkını verdim içinde bulunduğum sürecin. 6 ayda korkunç bir karşılık aldım, 65 yaşıma kadar çok rahat basket oynayabilirim, normalde artık oynayamam bitti ve başka bir şeye geçeceğim diyordum ama sayesinde çözüme ulaştık. 4. 5. ayda oturmuştu zaten her şey, daha sonrasında koruma için düzenli şekillerde devamını getirdik süreçlerin. Skolyozum düzelmiş durumda, tek derdim şu an için içinde bulunduğum olguyu korumak.
si....
Yaklaşık bir ay önce ismail hocamla tanıştık.Gelme sebebimiz kızıma bir ay önce skolyoz teşhisi konulmasiydi. Ortopedi doktorumun tavsiyesiyle ismail hocaya yonlendirildik.Gercekten işini hakkıyla yapan bir uzman samimi, içten hastasını önemseyen biri.Tedavi süreci boyunca hastaya olan ilgisi,iyi niyeti,sorunların çözümüne odaklı çalışmaları beni çok etkiledi.kisa sürede gözle görülür derecede ilerleme kaydettik..Emeginden dolayı kendisine çok tesekkur ediyorum ve herkese kesinle öneriyorum.
İsmail Cerrah isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İsmail Cerrah, Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon. Size İsmail Cerrah tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu, Kuru İğneleme, Fizik Tedavi, Spor Fizyoterapisi, Sporcu Rehabilitasyonu, Diz Protezi Sonrası Rehabilitasyon, El Rehabilitasyonu, Bağırsak Terapisi, 3 Boyutlu Skolyoz Fizyoterapisi, Skolyoz Tedavisi.
İsmail Cerrah adresi nerede?İsmail Cerrah şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan İsmail Cerrah isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda İsmail Cerrah online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda İsmail Cerrah isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?İsmail Cerrah, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
İsmail Cerrah hangi dilleri konuşuyor?İsmail Cerrah ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
İsmail Cerrah isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İsmail Cerrah bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan İsmail Cerrah ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar İsmail Cerrah hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, İsmail Cerrah hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Fizyoterapistler
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Fizyoterapistler