İsmail Çoban, 2009 yılında Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun olmuştur. 2014 yılında Süleyman Demiral Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde ihtisasını tamamlamıştır Özel ilgi alanları arasında estetik uygulamalar, dolgu-botoks vardır. Dolgu ve botoks ile ilgili sıklıkla eğitimler almış kongrelere katılmıştır. Bir çok cerrahi estetik operasyonlarda bulunmuş ve kliniğinde kabul etmeye devam etmektedir.

Dr. İsmail Çoban Muayenehanesi
Burhanettin Onat Cad. Ocean city No:1 C Blok K:3 Daire No:5 Muratpaşa/Antalya, Antalya

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Nakit, Kredi kartı

Enjeksiyon Im

Kulak Burun Boğaz Randevusu

Röportaj

Konum: Dr. İsmail Çoban Muayenehanesi Burun Estetiği

İsmail bey işinde çok iyi. revizyon ameliyatı oldum. Ameliyat öncesi, ameliyatım ve sonrası gayet güzeldi.

Konum: Dr. İsmail Çoban Muayenehanesi Rinoplasti

Burun rinoplasti ameliyatımın ikinci ayındayım . Görüşemeye geldiğim ilk günden itibaren o kadar güzel bir ilgiyle karşılaştım ki anlatamam. İlk başta ufak bir korkum olsa da süreç ilerledikçe hiçbir korkum kalmadı doktorumun sayesinde ve sonuç muhteşem ötesi oldu benim için . İsmail Bey’in ellerinin sihirli olduğunu düşünüyorum çünkü bu aşamalarda hiç ağrım ,olumsuz bir durumum olmadı ve burnum hayallerimin çok ötesinde bir burun oldu. Keşke kendisine daha önce keşfetseydim . Hiç düşünmeden önerebileceğim bir KBB uzmanı .

Konum: Dr. İsmail Çoban Muayenehanesi

Doktorum İsmail Bey , alanında çok fazla tecrübeye sahip ..Samimiyeti ilgisi ve profesyonel yaklaşımı ile gayet başarılı.. Burun ameliyatı sonrası, sorunsuz 1,5 yılım geçti.. İyiki İsmail Hocam..

Y
Konum: Dr. İsmail Çoban Muayenehanesi

Uzun süre çalışmaları takip ettiğim bir doktordu İsmail Bey. Ameliyattan sonra minimal şişlik oldu hiç morluk olmadı. Ameliyat öncesi ve sonrası ilgisi çok güzel. Şehir dışında yaşamama rağmen hiç bı sıkıntı yaşamadım. Burnumu gören herkes ne kadar doğal ve güzel olduğunu öve öve bitiremedi. İsmail Bey ve ekibinin ellerine sağlık.

C
Konum: Dr. İsmail Çoban Muayenehanesi

Burun ameliyatı sürecim çok kolay ağrısız morluksuz geçti çok ilgililerdi her sorumda yardımcı oldular 2. Ayımı tamamladım ve o kadar içime sindi ki her şey çok iyi

Ş
Konum: Dr. İsmail Çoban Muayenehanesi

Uzun araştrma sonucunda İsmail hocamı buldum.Kemik eğriliği ve nefes alma probleminden dolayı rinoplasti ameliyatı oldum.Ameliyat sürecim çok iyi geçti,morluk ve şişlik az oldu,memnun kaldım.Herkese tavsiye ederim.

Konum: Dr. İsmail Çoban Muayenehanesi Septorinoplasti

Çok iligili bir doktor. Ameliyat sonrası hiç bir zorluk çekmedim çok kolay bir süreçti şişlik ve morluklarım yok denecek azdı. Sayesinde çok daha iyi nefes alabiliyorum.

Konum: Dr. İsmail Çoban Muayenehanesi

İsmail Hocam’a revizyon rinoplasti oldum. Gerçekten her konuda kafamdaki soruları kibarca yanıtlayan, ameliyat sürecimin kolay geçmesini sağlayan çok iyi bir doktor. Ameliyat sonrasında hiç bir zorluk yaşamadım tam aksine çok kolay geçti süreç. Hem nefes alma problemi yaşıyordum hemde görüntümden memnun değildim. Ameliyatımın üzerinden 6 ay geçti şimdi hem çok iyi nefes alıyorum hem de görüntümden memnunum. Eğer sizde bu ameliyatı düşünüyorsanız hiç tereddütsüz ilk görüşmeye gidin zaten hemen kararınızı vereceksiniz :)

Konum: Dr. İsmail Çoban Muayenehanesi Rinoplasti

Septal deviasyon şikayetim nedeni ile başvurdum. Muayene ve operasyon sürecindeki sakin, rahatlatıcı tavrı ve operasyon sonrasındaki yakın ilgisi nedeni ile doktor beye ve asistanlarına çok teşekkür ederim. Bir hekim olarak doktor beyin etik ve bilimsel değerleri dikkate aldığını ve mesleki becerisinin üst düzeyde olduğunu düşünüyorum.

Konum: Dr. İsmail Çoban Muayenehanesi

Kasım ayında kemik eğrili sebebiyle İsmail hocamda operasyon geçirdim. Operasyonum çok başarılı geçti. Ameliyat sonrası şişlik ve morluklarım yok denecek kadar azdı. Ekip olarak hem öncesi hem sonrası çok ilgili ve güleryüzlülerdi. 6. Ayımı geride bıraktım ve aşırı memnunum. O kadar doğal ve güzel bir burnum var ki kimse estetik olduğuna inanmıyor. İsmail hocayı herkese tavsiye ediyorum.