Sırakapılar Mahallesi, 1778 Sokak, No:2 Daire:8 Mizan İş Merkezi, Merkezefendi, Denizli
Diş Dolgusu
Kök Kanal Tedavisi
Lokal Anestezi
20'lik Diş Çekimi
İsmail Dilmen Muayenehanesi
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Diş Beyazlatma
Diş Dolgusu
Kök Kanal Tedavisi
Lokal Anestezi
t.....
İsmail bey yıllardır ailecek gittiğimiz güler yüzü, alaninda uzmanlığı, bıkmadan her sorunuzu cevaplaması, çocuklarla iletişimi mükemmel bir doktordur. İş yeri temiz ferah bir yer. Rahatlıkla bütün ailenizin ağız ve diş sağlığını emanet edebilirsiniz. Bugün hem esimin, hem oğlumun hem de benim pandemi nedeniyle erteledigimiz diş muayenemiz için gittik. Detaylı bir muayene sonrası her birimizin 2 şer tane dolgumuzu yaptı. Oğlumun dis sağlığı için yer koruyucusu yapılması konusunda bilgilendirdi, aynı gün bu işlem icin ölçü aldı.Teşekkür ederim doktorum.
n....t
Dolgularim 20lik dişlerim çekim ve bakımlar hep İsmail Bey tarafından gerçekleştirildi .Gerek muayene gerek tedavi aşamalarında her zaman hijyen ön plandadır sonrası zaten memnuniyet olmuştur.En kısa zamanda tekrar randevu alıp doğum sebebiyle kalan tedavilerime yine düşünmeden İsmailBeyle devam edeceğim .
ze...k
Güler yüzlü bir doktor temiz muayene kök kanal tedavisi icin cok korkmama ragmen doktor beyin elinin hafifliği beni ziyadesiyle rahatlatti Denizli cok iyi bir Diş Hekimi kazanmış ellerinize sağlık doktorum...
al....
İmplant tedavisi oldum Doktorumun yoğun ilgisi güler yüzü, hastaya karşı empati duygusunun oluşu ve korku anımda doğru cümlelerle sakinleştirmiş olması çok memnun etti. Başarılı bir Doktor ve işinde en iyisi, yoğun ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ederim en iyi hizmeti tüm sıcaklıkla alabileceğiniz ve tedavi süresinde takip durumunun devamlı olması, kontrollü yaklaşımlarından çok memnun kaldım.
be...
Düşlerimde açıklık vardı harika bir estetik doldu yaptı dişlerimde sızlanma vardı dolgu yaptırdım hijyen ve kibarlıktan 10/10 çok memnun kaldım tekrardan teşekkür ederim
İsmail Dilmen isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İsmail Dilmen, Diş Hekimi. Size İsmail Dilmen tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Lokal Anestezi, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Diş Dolgusu, 20'lik Diş Çekimi, Kök Kanal Tedavisi, Diş Beyazlatma.
İsmail Dilmen adresi nerede?İsmail Dilmen şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Sırakapılar Mahallesi, 1778 Sokak, No:2 Daire:8 Mizan İş Merkezi Denizli
Adresine gitmek zorunda kalmadan İsmail Dilmen isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda İsmail Dilmen online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
İsmail Dilmen isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İsmail Dilmen bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan İsmail Dilmen ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar İsmail Dilmen hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, İsmail Dilmen hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.