20'lik Diş Çekimi
Türkmen mahallesi Hasan reis bul.ada clas otel 68/2 iç kapı 11. Kuşadası Devlet Hastanesi karşısı, Aydın
Sealightdent
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Diş Beyazlatma
Tam Diş Protezi
Zirkonyum Porselen Kronlar
İmplant
d....n
Bugün kanal tedavisi yaptırdım. İşinin ehli bir hekim ve gerçekten o kadar iyidi ki tüm korkularım boşaymış, İsmail bey sizi rahat bırakıyor, canınızın yanmasını hafife almıyor yok saymıyor , ki bu benim için çok önemliydi , yardım ediyor , anlatıyor , açıklıyor , kanal tedavisi sonrası ağrı kesici kullanmadım , en ufak bir ağrım sızım olmadı, ağrıdan kurtuldum , Hekim korkusu yaşayıp da sağlığını erteleyen varsa İsmail Beyin kliniğinde bunu yaşamayacağınızı söyleyebilirim, oldukça sabırlı bir hekim , hiç aceleye getirmiyor , her ifadenize duyarlı ve sakin bir hekim. Rahat rahat uzanın koltuğa derim. Kendisine teşekkür ediyorum. Elleri dert görmesin.
ni...k
Çivrildeki muayenehasinde kanal tedavisi, kaplama, dolgu birçok işlem yaptırdım. İstanbulda yaşamamıza rağmen özel olarak gelip yaptırdığım çok oldu. Okadar sağlam yaptıki, hala başka diş hekimleri yaptığı dişlere şaşırıyor. İşinin ehli ve çok yetenekli bir doktor.
İsmail Eren isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İsmail Eren, Diş Hekimi. Size İsmail Eren tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: İmplant, Zirkonyum Porselen Kronlar, Lamina Uygulamaları, Estetik Porselen, Hassas Bağlantılı Protezler, Kök Kanal Tedavisi, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), 20'lik Diş Çekimi, Diş Dolgusu, Tam Diş Protezi.
İsmail Eren adresi nerede?İsmail Eren şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Türkmen mahallesi Hasan reis bul.ada clas otel 68/2 iç kapı 11. Kuşadası Devlet Hastanesi karşısı Aydın
Adresine gitmek zorunda kalmadan İsmail Eren isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda İsmail Eren online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda İsmail Eren isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?İsmail Eren, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
İsmail Eren isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İsmail Eren bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan İsmail Eren ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar İsmail Eren hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, İsmail Eren hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Aydın bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diş Hekimleri
Aydın bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diş Hekimleri