Radyoloji Randevusu
Akciğer Biyopsisi
Anjiyoplasti
Apse Insizyonu Ve Drenajı
Antalya Ultrason Radyoloji Merkezi
Bilgisayarlı Tomografi (BT- CT)
Damarsal Anomali Tedavisi
Antalya Ultrason Radyoloji Merkezi
Detaylı Gebelik Ultrasonu (Obstetrik)
Diyabetik Ayak Tedavileri
Doppler Ultrason
Histerosalpingografi (HSG)
Kanser Görüntüleme Kanser Deteksiyonu
Karaciğer Biyopsisi
Karaciğer hastalıkları
Kateter Yerleştirme
Antalya Ultrason Radyoloji Merkezi
Kemik Yoğunluğu Ölçümü(Kemik Taraması)
Kist Hidatik Tedavisi
Skleroterapi
Stent(Koroner Anjiyoplasti)
Yumurtalık Kanseri
n....c
Dr Bey e internet üzerinden ulaştım. Sayın İsmail bey çok bilgili ve cana yakın ve de hastayı bilgilendiren bir Dr. Safra kesesinden taş şikayetimde tüm batın ultrasonu çekimi yaptı bana detaylı bir şekilde inceleyip anlattı.
se...
Antalya'da ismini çok duyduğum bir doktordu ve tanıdığım vasıtası ile ulaştım İsmail beye; Karın ağrısı şikayetiyle başvurdum. Batın ultrasonu cektirdim.Hızlı bir şekilde randevu aldım ve randevu günüm aradığımın hemen ertesi günüydü. Kapıdan içeri girip çıkana kadar içerisinde bulunduğum tüm süreçten çok memnun kaldim. Kendisi çok ilgili, işinin ehli, tanı ve önerileri nokta atışı. Kendisi ve ekibi çok güler yüzlü. şiddetle tavsiye ederim.
t...
Doktoruma tavsiye ile ulaştım. Varis tedavim için gittim. İsmail Bey çok açıklayıcı bilgiler vererek tedavi sürecimi detaylı anlattı ve bu konuda beni oldukça rahatlattı. İşinde detaycı ve tedavi sürecinde her detayı konuşarak işini yapması çok iyiydi. İlk seansta bile harika sonuçlara ulaştım. Ayrıca asistanı da mükemmel desteği ile tedavimi daha kolay geçirmemi sağladı. Muhteşem bir ekip. Herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
gö...n
Detayli gebelik taramasi icin gittim ikinci gebeligim ilk gebeligimdede ismail beyi tercih etmistik tek tek herseyi ayrintili bir sekilde anlatti mutlu icimiz rahat bir seklde ayrildik hersey icin cok tesekkur ederiz.
o.....
Öncelikle güleryüzü ve samimi yaklaşımları için Sayın Dc. İsmail Ergin hocama çok teşekkür ediyorum. Sağ ve sol bacaklarımda kılcal varis lerim mevcut , ayaklarımda yanma ve kaşıntı problemim için kendisine başvurdum. Muayene ve renkli doppler ultrasonografi çekip komple bacaklarımda damarlarımda ne olduğu konusunda beni detaylı bir şekilde bilgilendirdi. Kendisine ve çalışma ekibine çok çok teşekkürlerimi sunuyorum herkese tavsiye ediyorum.
d.....
Çok kibar, işini çok iyi yapan, hastasını önemseyen ve oldukça ilgili bir doktor. Çok memnun kaldık. 21 haftalık gebeyim organ taraması için gittik eşimle. Yaklaşık 1 saat kadar incelemede bulundu ve tıbbı terimleri bile açıklayarak her ayrıntıyı yorulmadan anlattı. Biz içimiz rahatlamış güven duygusu içinde ve çok mutlu ayrıldık gönül rahatlığıyla gidebilirsiniz. Teşekkürler ederim doktor beye.
d.....
Yurt dışında yaşıyorum sağ ve sol bacaklarımdaki varisler sebebiyle Dr İsmail Ergin ile tavsiye üzeri geçen yaz tanıştık vermiş olduğu tavsiyelere uyup bu yaz kismetse tekrardan görüşmek dileğiyle
İsmail Ergin 'in hastasına olan yaklaşımı kişiye tam güven veriyor.çekim sonucları doktorlarımız tarafındanda mükemmel bulunuyor,ayrıca klìnik ortamı hijyenik ve personel yõnündende mükemmel.kişilerin en azından gidip ortamı gõrmelerini öneririm.Doktor Bey ve ekibi Antalya 'da oldukları ve verdikleri hizmetten dolayı minnettarım .Sevgilerimle...--
Doktor İsmail Bey gösterdiği özen, nezaket ve hassasiyet için teşekkür ederim. Tiroid nodülü, safra kesesi ve over kisti nedeniyle ultrason yapmıştı.İncelemelerin her aşamasında sizi detaylı bilgilendirmesi ve kibar tavrı zaten kaygınızın, endişelerinizin çoğunu ortadan kaldırıyor, dikkati ve özeni sayesinde kendinizi güvende emin ellerde hissediyorsunuz, emeğine ellerine sağlık..
Merhabalar HOCAMIZA daha önce giden hastaları vasıtasıyla ulaştım, güçlü referansları vardı. Meme biyopsi için gitmiştim. Ultrason ve tarama yapıldı. İsmail hoca çok nazik ve güler yüzlü bir hoca. Aynı zamanda sağlık alanında her türlü konuda çok bilgili ve çok iyi aktarıyor.Çok da memnun kaldım Doktorum İsmail Ergin beyden... Bir kez daha sizin aracılığınızla teşekkür ederim
İsmail Ergin isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İsmail Ergin, Radyoloji. Size İsmail Ergin tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Radyoloji Randevusu, Normal Randevu, Apse Insizyonu Ve Drenajı, Kateter Yerleştirme, Histerosalpingografi (HSG), Radyoterapi, 4 Boyutlu Ultrason, Anjiyoplasti, Abdominal Ultrasonografi.
İsmail Ergin adresi nerede?İsmail Ergin şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Tahılpazarı mahallesi Çatalköprü caddesi no 40 Deveci plaza Kat : 1 Antalya
Adresine gitmek zorunda kalmadan İsmail Ergin isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda İsmail Ergin online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda İsmail Ergin isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?İsmail Ergin, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
İsmail Ergin hangi dilleri konuşuyor?İsmail Ergin ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
İsmail Ergin isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İsmail Ergin bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan İsmail Ergin ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar İsmail Ergin hakkında ne düşünüyor?Toplam 18 hasta / danışan, İsmail Ergin hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Antalya bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Radyologlar
Antalya bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Radyologlar