Kocaeli
Özel muayenehane
ay...n
Kanal tedavisinde gerçekten mükemmel bir dr 1 seansta sorunsuz dolgum yapıldı .şuan neredesiniz ismail bey nasıl ulaşabilirim size
Çekilecek denilen 2 dişimi kurtardı, işinde çok başarılı ve güvenilir bir hekim
k.....
İsmail Bey'e kanal tedavim için gittim. Güler yüzlü, eli çok hafif ve hızlı, kanal tedavim sırasında her aşamada bilgi veren bir hekim. Özellikle çok korkan bir hasta olarak kesinlikle kendisini herkese tavsiye ederim.
f ....
Diş tedavisinden korkan birisi bu yorumu okuyorsa kesinlikle gideceği doktor ismail bey diyebilirim. başka gittiğim diş kliniklerinde stres nedeniyle ve dişe vurulan iğne yüzünden birde bunun üzerine diş korkusuda eklendiğinde 2 defa bayılan biri olarak söylüyorum. İsmail bey kesinlikle süper ötesi biri o kadar ilgili ve anlayışlı ki gerçekten bir hastanın pisikolojisinin farkında olarak çok iyi müdahale ediyor. Apseli, ağrılı ve çenem uyuşmuş halde olan dişime müdahale etti ki gerçekten anlayışı ve elinin hafifliği çok memnun oldum. Kesinlikle tavsiye ederim.
mn...
Üç diş tedavisi yaptım, iki dolgu ve bir sınır tedavi ve memnun kaldım
em...
Diş çekimi yapılamayan fizyolojik bir rahatsızlığım var, hocam çekilmesi zorunlu hale gelmiş ve yandaki dişime de zarar veren 20lik dişimi ve çektiğim ağrıyı gayet profesyonel, başarılı ve sabırlı bir şekilde çözüme ulaştırdı. Tüm sorularımı anlaşılır nazik ve bıkmadan yanıtladı. Tedavi bitene kadar her ağrımda sil baştan tekrar tekrar uğraştı kısacası Hekimlik konusunda çok başarılı memnun kaldım bu ayrı fakat yaklaşımı, tavrı ve ilgisi sayesinde dişçi fobiniz varsa da geçecektir emin olun, kendisine buradan da teşekkür ediyorum ve başarılar diliyorum. Herkese tavsiye ederim gönül rahatlığıyla gidebilirsiniz
en...
Güler yüzü ilgi alakası iş bilirliği açısından 10 numara doktor.
Kanal tedavisi sürecinde çok başarılı operasyonlar gerçekleştirdi.
kü...
Öneri ile gitmiştim başka doktorların dokunmak istemediği dişimi kanal tedavi ile kurtardı. Güzel yüzlü ve sevecen bir doktor herkese tavsiye ederim. Çok ama çok memnun kaldım
m....
İsmail Bey'den memnun kaldık. Kendisi gayet ilgili bir doktordu. İsmail Bey eşimin kaplama tedavisini gerçekleştirdi. Kendisine teşekkür ederiz.
İsmail Bey dünyada gördüğüm en iyi doktorlardan biri. Kendisi dolgu, kaplama ve kanal tedavimi yaptı. Yapılan tedavilerimden memnun kaldım. İsmail Bey tedavi öncesine ve sonrasında bilgilendirmelerde bulundu. Kendisi çok hassas davranıyor içine sinmediği zaman tedaviyi bitirmiyor devam ettiriyor.
İsmail Ergül isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İsmail Ergül, Diş Hekimi, Endodonti. Size İsmail Ergül tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu.
İsmail Ergül adresi nerede?İsmail Ergül şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kocaeli
Adresine gitmek zorunda kalmadan İsmail Ergül isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda İsmail Ergül online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
İsmail Ergül hangi dilleri konuşuyor?İsmail Ergül ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
İsmail Ergül isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İsmail Ergül bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan İsmail Ergül ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar İsmail Ergül hakkında ne düşünüyor?Toplam 21 hasta / danışan, İsmail Ergül hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Kocaeli bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diş Hekimleri
Kocaeli bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diş Hekimleri