Sigortası olan hastalar
Boyun Fıtığı Ameliyatı
Disk Protezi Uygulaması
Kraniotomi
Isparta Şehir Hastanesi
Lomber dar kanal (spinal stenoz)
Lomber Disk Hernisi
Omurga Stabilizasyon (İnstrumentasyon) Ameliyatları
Servikal disk hernisi
Spinal Enjeksiyon
di...ğ
DİLEK ÖZTUĞ Annem MUKADDES KARATAŞ yıllardır bel ağrısı çekiyordu,ancak ameliyattan korktuğu için bu ameliyatı yaptırmak istemiyordu.ISPARTA GÜLKENT DEVLET HASTANESİ Hekimlerinden sayın DR. İSMAİL EVREN HANCIOĞLU hocamız annemizi amelıyat için ikna etmişti. başarılı geçen ameliyatın ardından annemizin ağrıları hafiflledi. Artık ağrısız bir şekilde yürüyebiliyor,yasam kalitesi arttı.Ameliyat öncesi ve sonrasında annemize ve diğer tüm hastalara gösterdiği özen için teşekkürü borç biliriz. Başarılı bir hekimliğin yanı sıra ;güler yüzlü, anlayışlı, hocamızı kesinlikle tavsiye ediyoruz. Isparta gülkent devlet hastanesi beyin sinir cerrahi servisinde görevlerini canla başla yapan ekibe de teşekkür ederiz.
fa...k
3-4 sene önce kadar Babam ağaçtan düşmesi sonucu belinde çökme kırık olmuştu.unyeden fatsaya gondermislerdi ve orada ismail hocam ameliyatı yapmıştı.babam doktorunu çok sevmişti. Telefonuna bile benim doktorum diye kaydetmisti. 1.5 yıl önce babamı genç yaşında kaybettik izleri kaldı aklımızda izlerinden biridir ismail hocam.
ma...a
Ben FADEN KAYALI doktorum İsmail oğlumdan çok memnun kaldım.Sanki annesi ameliyat olmuş gibi benimle ilgilendi 12 gün oldu ama hiç ameliyat olmuş gibi değilim 6 tane platin takılmasına rağmen sağolsun allah razı olsun elleri nurdan olsun bütün herkese tavsiye ediyorum
ha...n
ben bel fıtığı amalıyatı oldum hocama çok teşekkür ederim şuan çok rahatım ismail hocamı herkeze tevsiye ediyorum dört beş ay gibi kısa bır zamanda çalışmaya başladım hocam amaliyat sonrası pansumanımla bile bizati kendisi ilgilendi kendisine çok minnettarım
İsmail Evren Hancıoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İsmail Evren Hancıoğlu, Beyin Ve Sinir Cerrahisi. Size İsmail Evren Hancıoğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Mikrodiskektomi, Omurga Stabilizasyon (İnstrumentasyon) Ameliyatları, Omurga Cerrahisi, Disk Protezi Uygulaması, Kraniotomi, Spinal Enjeksiyon, Ameliyatsız Bel Fıtığı Tedavisi, Ameliyatsız Boyun Fıtığı Tedavisi, Lomber dar kanal (spinal stenoz), Boyun Fıtığı Ameliyatı.
İsmail Evren Hancıoğlu adresi nerede?İsmail Evren Hancıoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Sanayi Mahallesi Atatürk Blv. No:53, Isparta
Adresine gitmek zorunda kalmadan İsmail Evren Hancıoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda İsmail Evren Hancıoğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
İsmail Evren Hancıoğlu hangi dilleri konuşuyor?İsmail Evren Hancıoğlu ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
İsmail Evren Hancıoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İsmail Evren Hancıoğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan İsmail Evren Hancıoğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar İsmail Evren Hancıoğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, İsmail Evren Hancıoğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İsmail Evren Hancıoğlu hangi sigortaları kabul ediyor?İsmail Evren Hancıoğlu, sigortanın mevcut olup olmadığını belirtmedi. Sigortanızı kapsayıp kapsamadığını veya yalnızca sigortasız hastaları kabul edip etmediğini öğrenmek için önce İsmail Evren Hancıoğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.