Doç. Dr.
Gastroenteroloji Cerrahisi Uzmanı: Türkiye Yüksek İhtisas Hastanesi Ankara
Doçent Doktor: Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Yıldız Mahallesi Yıldız Caddesi 220. Sokak No: 19, Muratpaşa
se...ı
İsmail hocam bundan 2,5 yıl önce mide ameliyatımı gerçekleştirdi. Tecrübesi, insanlığı harika bir hekim. Sayesinde çok riskli bir durumdan kurtuldum. Böyle hekimlerimiz olduğu için çok şanslıyız
y....b
Merhaba;İsmail Hocamız ile bana pankreas ca teşhisi konulması sonucu tanıştık. Bana acilen ameliyat olmam gerektiği söylenince gerek yorumlardan gerek yakınlarımızın tavsiyesi ile ismail hocamıza sudan çıkmış balık gibi gittik. Hocamız elimizde bulunan tüm tetkikleri en ince ayrıntıları ile inceleyip durumum ve yapılması gereken ameliyatın tüm ayrıntılarını anlattı. Hocamız ile konuştukça ilk geldiğimiz panik ve telaştan eser kalmamıştı hocamız bize aynı zamanda pisikolojik destekde veriyordu. Babacan tavırları ,size olan yaklaşımı ve kendine olan güveni içimizi rahatlatmıştı. Kanser cerrahisi konusunda gönül rahatlığı ile kendinizi emanet edebileceğiniz nadir hekimlerimizden biridir. Allah böyle hekimlerimizi başımızdan eksik etmesin Rabbim onların yardımcıları olsun. Selamlar.
re...l
İsmail hocamızla eşimin bagırsak hastalıgında tanısmak nasıp oldu bılgısı tevrubesı ve yürekliliğiyle amelıyat olacak ve hersey yolunda olacak allahın ıznıyle dedı. Bizde ona güvendik ve amelıyat oldu normalde 2. Amelıyatıda olması gerekken suan ısmaıl hocam sayesınde 2. Amelıyata gerek kalmadı böyle hoşverılı basarılı ve meslegınde ıyı olan proflara ülkemizin cok ihtiyacı var güvenıp gönül rahatlıgıyla her dediğini yapmanızı ve güvenmenızı tavsiye ederiz
şe...ş
Kısa bagrsak sendromu babam için İsmail beyle tanışma fırsatımız oldu ameliyat için Antalya ya gittik başarıları ve deneyimleri sayesinde herşeyde fazlasıyla yardımcı oldu. Hafta sonları dahi hastamızla bizzat yakından ilgilenerek takip etti, anlatılacak okadar çok şey varki hakkını odeyemeyiz herşey için tekrar çok teşekkür ediyorum.
b ...e
Kendisine ve ekibine cok tsk ederiz babamin mide ameliyatini cok basarili bir sekilde gerceklestirdi suan iyiyse onun sayesinde ne kadar tsk etsek azdir
na...ı
Kendisi babamın mide ameliyatını gerçekleştirdi. Bilgisi,tecrübesi ve hastaya olan yaklaşımıyla mükemmel bir doktor. Herşey için çok teşekkür ederiz..
ha...a
Muhteşem bir doktor ilgisinden ve alakasından çok memnunum onun sayesinde ayağa kalktım binlerce kez teşekkürler
fe...r
Doç.Dr İsmail bey mesleğindeki başarısı bilgi ve becerisi ayrıca insanlığı ve güler yüzlülüğü ile mükkemmel bir insan Antalya mız için bir şans Hastalığımıza ekibiyle birlikte çare oldular. Allah onlardan razı olsun.
İsmail Gömceli isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İsmail Gömceli, Gastroenteroloji Cerrahisi, Genel Cerrahi.
İsmail Gömceli adresi nerede?İsmail Gömceli şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yıldız Mahallesi Yıldız Caddesi 220. Sokak No: 19 Muratpaşa
Adresine gitmek zorunda kalmadan İsmail Gömceli isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda İsmail Gömceli online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
İsmail Gömceli isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İsmail Gömceli bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan İsmail Gömceli ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar İsmail Gömceli hakkında ne düşünüyor?Toplam 8 hasta / danışan, İsmail Gömceli hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.