Laparoskobik safra kesesi ameliyati oldum cok memnun kaldim. Ayni zamamda babamda safra kesesi ameliyatini ismail bey yapti cok memnun.normalde izmirde yasıyorum apandisit ameliyatı oldum dikişlerim tutmadığı için fıtık oluştu.simdi fıtık ameliyatı için tekrar ismail beye gidiyorum
ka...n
yaklaşık bir yıl önce troid ameliyatı oldum, ameliyatım ve sonrası hakkında kendisinden hiçbir bilgi alamadım, ağzından laf almak imkansız, siz sormadıkça birşey anlatmıyor, çok ilgisiz davrandı ve hiç alaka göstermedi. ameliyatımında başarılı geçtiğini düşünmüyorum, tıp fakültesinde yaptırdığım ultrasyonda, içinde nödül bulunan bir parçanın kaldığını söylediler, boğazımda da takılmalar oluyor. kesinlikle kimseye tavsiye etmiyorum.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
me...a
Sevgili dostum,arkadaşım.İşini biliyor,hastayla konuşuyor.Güvenilecek bir insan ve hekim.
İsmail Hacıhasanoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İsmail Hacıhasanoğlu, Genel Cerrahi.
İsmail Hacıhasanoğlu adresi nerede?İsmail Hacıhasanoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İnönü Mah. Trabzon Spor Bulvarı Trabzon
Adresine gitmek zorunda kalmadan İsmail Hacıhasanoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda İsmail Hacıhasanoğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
İsmail Hacıhasanoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İsmail Hacıhasanoğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan İsmail Hacıhasanoğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar İsmail Hacıhasanoğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, İsmail Hacıhasanoğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 3.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Trabzon bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Genel Cerrahlar
Trabzon bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Trabzon bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Trabzon bölgesinde Inter Partner Assistance kabul eden Genel Cerrahlar
Trabzon bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Trabzon bölgesinde Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM ) kabul eden Genel Cerrahlar
Trabzon bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Trabzon bölgesinde SGK kabul eden Genel Cerrahlar