Pratisyen Randevusu
Saç Dökülmesi Tedavisi
Yüz Dolgusu
Yüz Mezoterapisi
ni...a
yaptirdigim dolgular hic kalici olmadi. bir ay once yaptirdim dolgumu ama eskisinden hic fark yok suan. tavsiye etmiyorum
şu...
Botoks ve dolgu yaptırdım inanılmaz beğendim çok memnun kaldım sabit gideceğim yer belli oldu şükür teşekkürler
e....b
Dudak dolgusu için gittim. İlgisiyle, güler yüzüyle harika bi doktor herkese tavsiye ederim :) eli o kadar hafif ki acıyı hissetmiyorsunuz bile. Artık kendisinden başka doktora gitmem :) elinize sağlık
k....ç
Burnum küçük ama biçimsiz olduğu için burun dolgusu tercih ettim ve pişman olacağımı düşünmüyorum. İsmail Bey İşini hakkıyla yapan gayet başarılı bir pratisyen
se...r
Bu kadar başarılı bı doktoru anlatmaya sayfalar yetmez .Dudak dolgusu ve masseter için gittim çok memnun kaldım .Kesinlikle tavsiye ediyorum
Kozmetik islem botoks icin gittim...........Doktor bey cok aciklayici ve ilgiliydi...Cok tesekkur ederim...
nu...u
Koşulsuz tavsiye ediyorum, Doktor Bey'e güvenle işlem yaptırabilirsiniz.Daha önce bir çok kez botoks yaptırdım en çok bu sefer fayda gördüm Teşekkürler
gi...u
Üst dudagimi yeterli büyüklükte bulmamam nedeniyle doktor beyden randevu alarak muayenehanesine gittim. ilk gorusmeden itibaren duzenli yonlendirmeleri, titiz calismalari ve düzenli takibi sayesinde sakaryada bu isi yapan ender insanlardan oldugunu düsünmekteyim.
Sohpeti ve sempatisi de cabası teşekkürler doktor bey
me...
İsmail Hoca ve yardımcısı fevkalade güler yüzlü ve misafirperverler. Acısız bir mezoterapi işlemi gerçekleştirmeme sebep olan hocamın elleri gerçekten çok hafif. Tekrar teşekkür ederim.
t....y
Merhaba.Dudak dolgusu yaptırmak için İİsmail Bey’e gittim.Sonuçtan çok memnun kaldım.Daha önce iki kez başka bir klinikte dudak dolgusu yaptırdım ama en çok İsmail Bey’in yaptığı dolgudan memnun kaldım.Beklediğimden daha iyi sonuç aldım diyebilirim .Klasik müzik eşliğinde işlemin nasıl tamamlandığını anlamadım bile..
İsmail Hakkı Gülaçtı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İsmail Hakkı Gülaçtı, Pratisyen. Size İsmail Hakkı Gülaçtı tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Pratisyen Randevusu, Normal Randevu, Botoks, Kan Basıncı (Tansiyon) Ölçümü, PRP, Akupunktur Tedavisi, Dolgu, Mezoterapi, Dudak Dolgusu.
İsmail Hakkı Gülaçtı adresi nerede?İsmail Hakkı Gülaçtı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kemalpaşa Mah. Medeniyet Cad. No: 10/201 Sakarya
Adresine gitmek zorunda kalmadan İsmail Hakkı Gülaçtı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda İsmail Hakkı Gülaçtı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda İsmail Hakkı Gülaçtı isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?İsmail Hakkı Gülaçtı, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
İsmail Hakkı Gülaçtı hangi dilleri konuşuyor?İsmail Hakkı Gülaçtı ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
İsmail Hakkı Gülaçtı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İsmail Hakkı Gülaçtı bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan İsmail Hakkı Gülaçtı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar İsmail Hakkı Gülaçtı hakkında ne düşünüyor?Toplam 18 hasta / danışan, İsmail Hakkı Gülaçtı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İsmail Hakkı Gülaçtı hangi sigortaları kabul ediyor?İsmail Hakkı Gülaçtı tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.