Herhangi bir hizmet eklenmemiş

K

24 Ekim 1983 te Merzifon Hava Hastanesinde oğlumun doğumunu yaptırmıştınız. Doktorluğunuzu ve insani değerlerinizi yıllardır ailemizde hiç unutmadık. Oğlum şimdi özel havayolu şirketinde kaptan pilot ve onunda iki bebeği var. Saglıkla daha nice doğumlar yaptırıp ailelerinde iz bırakmaya devam etmeniz dileklerimle.Kemal UZAR

Hakkı bey muhteşem bir insan 1994 ve1999 yıllarında oğullarımın doğumunu yaptırmıştı halen aillemizde hakkı beyin adı sıkça geçer

SEVGİLİ HOCAM ADINIZI HİÇBİR ZAMAN UNUTMADIM BUNDAN 30 SENE ÖNCE MERZİFON HAVA HASTAHANESİNDE DOGUMUMU SİZ YAPTIRMIŞTINIZ (2.Cİ ÇOCUGUMU NORMAL DOGUM OLARAK) ŞU ANDA DOGUMUNU YAPTIRDIGINIZ ÇOCUK AVUKAT LIK YAPIYOR GÜNDEMDEKİ KONU NEDENİYLE TEKRAR AKLIMA GELDİNİZ. ŞU ANDA İSTANBULDA İKAMET ETMEKTEYİZ EŞİMDE ÖZEL HAVA YOLUNDA KAPTAN EŞİNİZİN ECZACI VE AYNI İSİMDE OLDUGUMUZU SİZİNDE 2 OGLUNUZ OLDUGUNU HATIRLIYORUM YILLAR SONRA EŞİM VE BEN BİRDAHA TEŞEKKUR EDERİZ SEVGİLER SAYGILAR

12ve 6 yaşında iki oğlum var.Her iki oğlumun doğumunuda sezeryan ameliyatıyla Dr. İ. Hakkı Tekeşin yaptırdı.Hiçbir olumsuzluk yaşamadım.Doktorumu herkese tavsiye ederim.

Profili düzenle veya yönet