Şehit Abdullah Çavuş Mh. İsmet Karaokur Blv.No:62/C, Onikişubat, Kahramanmaraş
Ortodonti Randevusu
Ortoplant Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Ağız Koruyucusu
Horlama Tedavisi
Invisalign Tedavisi
Kanal Tedavisi
Ortoplant Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Kendinden Kapaklı Braketler (Self-Ligating Braketler)
Kontrol Randevusu
Lingual Ortodonti
Lokal Anestezi
Muayene
Myofonksiyonel Tedavi
Ortodontik Tedavi
Ortoplant Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Ortognatik Cerrahi (Cerrahi Ortodonti)
Panoramik Röntgen
Sabit Ortodontik Tedavi
Çene Darlıkları Tedavisi
Ölçü Randevusu
Ortoplant Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Şeffaf Plak Tedavisi (Telsiz Tedavi)
Ortoplant Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Ortodonti tedavisi görmek isteyip ama daha önce gittiğim hekimlerden gerek zorluğu gerekse cerrahi işlem yapılması zorunluluğu gibi dönüşler almış ve cesaret edememiştim. Öneriler üzerine İsmail hocama gittim. İlgisi ve samimiyeti bir yana benim problemimi kendi problemi gibi görüp çözüm yolları sunması ve her sorunu tek tek değerlendirip daha önceki hastalar üzerindeki sonuçları ve tedavi yöntemleriyle birlikte detaylıca aydınlatması beni güvende hissettirdi ve mutlu oldum.Bu benim için çok kıymetliydi.Hocamızın başarılarının devamını diliyorum.
e....ş
Ortodontik tedavim şeffaf plak 2.5 yılda tamamlandı çok memnun kaldım kesinlikle tavsiye ediyorum
d.....
Ortodontik tedavim için başvurmuştum. Yaklaşık 1 yıl gibi kısa bir sürede İsmail hocamın planlamasıyla şeffaf plak tedavisi gördüm. Bu süreçte belirli aralıklarla kontrollere gittim , her kontrolde İsmail hocam tedavinin gidişatı hakkında açıklıklayıcı bilgilendirmeler yaptı. Aklımdaki soruları cevapladı. Kendisi ve ekibi her zaman güler yüzlü ve yardımcı olmaya çalışan bir ekipti. Ortodontik tedavi veya özellikle şeffaf plak tedavisi görmek isteyenlerin kesinlikle İsmail hoca gibi deneyimli bir hekimle görüşmesi gerektiğini düşünüyorum.
k.....
Ortodonti tedavisi görmekteyim . İsmail hocamdan çok memnunum. Sonucun çok iyi olacağı inancındayım.
i̇...a
Doktora gidiş amacımız dişlerdeki çapraşıklıktı. dişler çekilmeden DAMON sistemiyle çok kısa sürede düzelme meydana geldi. İsmail Bey, güler yüzü, dakikliği alanındaki engin bilgisiyle oğlumun tedavisini en güzel şekilde sonuçlandırdı.Özellikle deprem sürecinde bizlere her zaman yardımcı oldu, tedavinin aksamaması için her türlü katkıyı sunması unutulmazdı.İyi bir diş hekimi olmasının yanında karşılaştığımız problemlerde bizimle sabırla ilgilenmesi sorunları akılcı olarak çözmesi harikaydı.
ga...t
Ortodontik tedavimi 1.5 yıl da Dr. İsmail karayağlı ile tamamladım doktorum İsmail karayağlı işinde o kadar uzman ki bu süreçte doğru bilenen bütün yanlışları onunla birlikte aştık gerçekten çok naif çok anlayışlı çok güleryüzlü çok sabırlı bir doktor Maraş'ta güvenebileceğim sağlığımı emanet edeceğim nadir doktorlardan. Eğer şuan diş teli taktırmayı düşünüyorsanız kafanızdaki bütün şüpheleri kenara ve kendinizide İsmail karayağlıya bırakın. İyiki iyiki doktorum İsmail Bey di. Dişlerim düşündüğümden de güzel oldu çünkü İsmail bey o kadar özverili ve titizlikte çalıştı ki resmen altın oranı yakalamaya çalışıyor, yaptığı bütün tedavilerde bunu hedefliyor. Hem sağlıklı hem de estetik açıdan harika görünen dişler mutlu gülüşler yakalıyor. Klinikse randevular konusunda çok dakik çok temiz ve ferah bir ortam güleryüzlü çalışanlar Ortoplant her şeyiyle işin ehli bir klinik bundan sonra dişlerim için en iyi ve tek adres ORTOPLANT
k.....
Kızımın ortodonti süreci için gidiyorum.Kızımın diş doktoru fobisini yenen, randevusu gelsin diye gün sayan birine döndürdüğü için çok mutluyum. özellikle ortodonti sürecinde kızımın dişlerindeki düzelmeyi görmek ayrı bir mutluluk kaynağı.Güleryüzlü, ilgili işinde profesyonel bir hekim.
p....z
İsmail bey kızımın şeffak plak ve dolgu tedavilerini yapıyor. İletişim dili mesleki bilgi ve donanımı ile hasta ve yakınına gerekli tüm açıklamaları özenle ve sabırla yapan bir hekim. Kendisine ve ekibine teşekkür ederiz.
a...
Dr. Dt. İsmail Karayağlı’ya doktor yönlendirmesiyle ulaştım. Önce oğlumun dişlerinde eğrilik ve ön dişleri birleşmiyordu, onun için başvurduk. Sonra o kadar memnun kaldık ki sırayla eşim dişlerine porselen yaptırdı, sonrada ben her diş sıkıntımda gidiyorum. Tek kelimeyle mükemmel bir yer. Güler yüzlü, hoş sohbet, çok ilgili, sabırlı; siz bırakırsanız o sizin peşinizi bırakmıyor. Mükemmeliyetçi, oğlumun diş ölçülerini bir kaç defa aldı; işi olduğu için değildi bence. İsmail bey'in en beğendiğim özellikleri, anlatsam eksik kalır; akşam 22:00 arıyorsunuz ulaşıyorsunuz. Doktor İsmail bey'i kendine ve sağlığına değer veren, işin ehli ellerde olmak isteyen herkese tabii ki tavsiye ederim.
b...
Doktoruma, bir diş hekimi arkadaşımın önerisiyle ulaştım. Alt dişlerimden biri eğriydi, bu nedenle diş teli tedavisi için gittim. Doktorum oldukça kibar ve ilgiliydi. Ayrıca randevu alma konusunda herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Kesinlikle tavsiye ederim.
İsmail Karayağlı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İsmail Karayağlı, Ortodonti. Size İsmail Karayağlı tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Invisalign Tedavisi, Ortodontik Tedavi, Kontrol Randevusu, Ortodonti Randevusu, Normal Randevu, Diş Dolgusu, Kanal Tedavisi, Diş Beyazlatma, Diş Kaplama.
İsmail Karayağlı adresi nerede?İsmail Karayağlı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Şehit Abdullah Çavuş Mh. İsmet Karaokur Blv.No:62/C Kahramanmaraş
Adresine gitmek zorunda kalmadan İsmail Karayağlı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda İsmail Karayağlı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda İsmail Karayağlı isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?İsmail Karayağlı, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
İsmail Karayağlı hangi dilleri konuşuyor?İsmail Karayağlı ile İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
İsmail Karayağlı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İsmail Karayağlı tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar İsmail Karayağlı hakkında ne düşünüyor?Toplam 16 hasta / danışan, İsmail Karayağlı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İsmail Karayağlı hangi sigortaları kabul ediyor?İsmail Karayağlı tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Kahramanmaraş Diş Çapraşıklığı
Kahramanmaraş Çene Problemleri