Nakit, Kredi kartı

Kontrol Randevusu

Mikrovasküler Oklüzyon

Göz Hastalıkları Randevusu

Özel Kızıltepe İpekyolu Hastanesi

Dr. İsmail Konuş, Özel Kızıltepe İpekyolu Hastanesi'nde Göz Hastalıkları branşında hastalarına sağlık hizmeti vermektedir.

Ş

İsmini duyduğum için kendisine başvurdum. Gözlerimde yanma oluyordu. Kum taneleri varmış gibi hisler oluşuyordu. Çok iyi karşılandım. Hastalarıyla ilgileniyor. Detaylı muayene yapıyor. Verdiği ilaçları kullandıktan sonra gözlerimde çok iyi düzelmeler oldu. Yanma hissi tamamen geçti. Ben memnunum kendisinden.

Eşimin gözlerinde enfeksiyon vardı. Tavsiye üzerine başvurduk. Muayene etti, alerji teşhisi koydu. Verdiği ilaçlar işe yaramadı. Farklı bir doktora gittik. Yoğun bir enfeksiyonu varmış. O doktorun verdiği ilaç işe yaradı. İsmail Bey'den memnunuz. İlgili bir doktor ama tedavisinden yanıt alamadık.

Kızım için başvurdum. Uzağı göremiyor. Muayene etti ve kızımın gözlüklerini değiştirdi. Derecesi düşmüştü tekrar çıkmış. Ben de gittim kendisine. Korneada sıkıntım var herkes bakmadı, kendisi yardımcı oldu. Kızımda şu an iyi durumda. İlgili bir doktor. Biz memnunuz kendisinden.

K

Göz kapağımda kist vardı, bu nedenle başvurdum. Allah razı olsun kendisinden, çok memnunum. İlk önce ilaç tedavisi gördüm ve geçmedi. Tekrar gittim, operasyona karar verdi. Operasyonum çok güzel geçti. Çok ilgili bir hoca, eli hafif. Her zaman kendisine ulaşabiliyorum.

Konum: Özel Kızıltepe İpekyolu Hastanesi Göz Hastalıkları Randevusu

İsmail beyin yanında defalarca şalazyon ameliyatı oldum her gittiğimde güzel bi şekilde ilgilendi benimle ameliyat için güvendiğim tek doktor diyebilirim. Eli de çok hafif, iletişimi de gayet iyi ailecek tek tercihimiz kendisi..

İlk defa gittim. Gözlüklerimin değişmesi için başvurdum. Tek farkı muayenede tek başıma olmamdı. İlgilenmesi üst düzey değildi. Çok memnun kalmadım İsmail Bey'den. Bana çok ilgili gelmedi.