Diş Dolgusu
Kök Kanal Tedavisi
Diş Hekimi Randevusu
20'lik Diş Çekimi
Özel Vatan Estetik Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Diş Dolgusu
Kök Kanal Tedavisi
Özel Vatan Estetik Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
İsmail Hocam çok özverili bir hekim. Kendisi 3 sene önce 2 dişime dolgu yaptı ve hiç problem yaşamadım. Hastalarla iletişimi çok iyi.
İsmail Küymen isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İsmail Küymen, Diş Hekimi. Size İsmail Küymen tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diş Hekimi Randevusu, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Diş Dolgusu, 20'lik Diş Çekimi, Kök Kanal Tedavisi.
İsmail Küymen adresi nerede?İsmail Küymen şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Arabacıalanı Mahallesi Çark Caddesi No:286 Sakarya
Adresine gitmek zorunda kalmadan İsmail Küymen isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda İsmail Küymen online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
İsmail Küymen isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İsmail Küymen bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan İsmail Küymen ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar İsmail Küymen hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, İsmail Küymen hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.