Şair Eşref Bulvarı Moralı Apartmanı no :49 kat 3 daire 5 Alsancak Konak İzmir, İzmir
Gebe Takibi
Tüp Bebek
İdrar Kaçırma
İnfertilite ve Tüp Bebek
gö...r
Çikolata kistim vardı birkaç doktora gitmeme rağmen pek önemsemeyip ara ara kontrol diyip gönderdiler artan şikayetlerim sonucu İsmail beye gittim hemen tedaviye başladı aslında küçük bir operasyon laporoskobi ile sağlığıma kavuşma olanağım varken diğer doktorlar ertelemişler .Şuan sağlığım onun sayesinde çok iyi kendisine minnettarım artık her yıl kontrollerime sadece hocama gidiyorum .Onun ve ekibi sayesinde operasyon sürecim çok kolay geçti hiç korktuğum gibi olmadı ve hemen ayaklandım .Teşekkür ederim İsmail hocam
ze...z
Hızlı teşhis ,anında müdahale,iletişimi kuvvetli,ölçülü bir samimiyet… miyom ve histerektomi ameliyatı ..kendimi güvende ,doğru yerde olduğumu hissettiren Sayın hocam dr İsmail mete itil ve harika ekibine çooookkk teşekkür ediyorum Ben de kendisine ve ekibine tedavi oldum. Buradaki yorumlari cok onemsedigim icin ben de deneyimlerimi paylasmak isterim.
Hastanedeki süre boyunca yanımda olan doktorum sayesinde saglikla taburcu oldum. Bugun ise sevdiklerimle birlikte mutlu ve sağlıklıyım . Endiselerim, korkularim vardi yersizmis. Endisesi olan, yorumlari okuyup sifa arayan herkese sifa dilerim.
ha...k
İsmail hocama bir hayat borçluyum 7 ay önce özel bir hastanede başka bir doktorda Doğum yapıp Doğum sonrası çok kötü bir tabloyla vücudumu sarmakta olan iltihapla kendimi İsmail hocam ve ekibine teslim ettim hayatta kalıp kızıma kavuşturduğu için nasıl teşekkür etsem az bilgisi ve donanımıyla mükemmel bir doktor
se...e
İSMAİL BEY İ 2000 YILINDA TANIDIM.ŞU AN HAYATTA OLMAYI,ALLAHA VE İSMAİL BEYE BORÇLUYUM.ÖZEL BİR HASTANEDE BAŞLAYAN HİKAYEM,BİR PAZAR GÜNÜ O'NUN VE EKİBİNİN ELLERİNDE BUGÜNE KADAR DEVAM ETTİ.HENÜZ DOÇENTTİ O ZAMAN.VE BEN VE EŞİM ''KURTARICI MELEĞİMİSSİNİZ'' DERDİK KENDİSİNE.BAŞARILARININ SONSUZ OLMASINI DİLİYORUM.KENDİSİNİ HİÇ UNUTMADIK..SEMA SİRER
İsmail Mete İtil isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İsmail Mete İtil, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size İsmail Mete İtil tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Rahim Filmi, Gebe Takibi, İdrar Kaçırma, Tüp Bebek, İnfertilite ve Tüp Bebek, Jinekolojik Cerrahi, Jinekolojik Onkoloji, Jinekolojik Kanser Cerrahisi, Randevu.
İsmail Mete İtil adresi nerede?İsmail Mete İtil şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Şair Eşref Bulvarı Moralı Apartmanı no :49 kat 3 daire 5 Alsancak Konak İzmir İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan İsmail Mete İtil isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda İsmail Mete İtil online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda İsmail Mete İtil isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?İsmail Mete İtil, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
İsmail Mete İtil hangi dilleri konuşuyor?İsmail Mete İtil ile İngilizce, Fransızca dilinde konuşabilirsiniz.
İsmail Mete İtil isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İsmail Mete İtil bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan İsmail Mete İtil ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar İsmail Mete İtil hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, İsmail Mete İtil hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları