Plasenta Previa Ameliyatı
Rahim Ağzına Dikiş Atılması (Servikal Serklaj)
Skar Gebelik Takibi
Tümünü gösterHizmetler
Perinatoloji Randevusu
Teşvikiye Mahallesi Hakkı Yeten Caddesi Doğu İş Merkezi No : 15 / 9 K:10 D:22 Fulya Şişli, İstanbul
Plasenta Perkreta Ameliyatı
Plasenta Previa Ameliyatı
MF- Maternal Fetal - Tanı, Tedavi, Takip ve Yönetim
Rahim Ağzına Dikiş Atılması (Servikal Serklaj)
Skar Gebelik Takibi
Skar Gebelik Ameliyatı
Çoğul Gebelik Takibi
İkili Tarama Testi
zü...d
Bugün bebeğimin muayenesi için gittim. Çok güzel ilgilendi ve detaylı açıklama yaptığı kafamdaki soru işaretlerin hepsini cevapladı ismail doktorum
İçime de şu serpildi.
kü...
Sevgili İsmail hocamı Nipt testimizin riskli çıkması ile Perinatolog araştırmalarım sonucu buldum. Kendisi herşeyi olabildiğince ayrıntılı anlattı. O kadar endişeli gitmiştik ki bizi rahatlattı. Amniyosentez yapılması gerekiyordu kendisi başarıyla yaptı. Herşey çok güzeldi sonuçlarımızın da güzel olmasını umuyoruz. Sağlıklı günler
g....s
Ayrıntılı ultrason kendisine gittik çok samimi ve ilgiliydi
İsmail beyin yaklaşımı çok hassas ve özenli. Her detayı teker teker inceleyip her türlü sorunuza cevap veriyor, anlatıyor. Birçok doktorun aksine çok güzel bir iletişim kuruyor. Detaylı ultrason için ilk defa gitmiştim. Bebeğin sırtı dönüktü yüzünü çok fazla göremedik. Bebeğin güzel fotoğraflarını da yakalayalım diye bişeyler yiyip gelin birazcık dolanın tekrar bakalım dedi. O arada kaydettiği resim ve videoları da bizimle paylaştı. Tekrar geldiğimizde en son hepsini göndeririz demeden tekrar tekrar aynı işi yaptı. Çok düşünceli bir hareket. Yarım saatten uzun bir süre boyunca bebeğin tüm gelişimini hassas bir şekilde inceledi. Daha önceki farklı bir doktordaki kötü tecrübemizin üstüne çok memnun kaldık.
d....t
Çok mütevazı çok bilgili bir hoca kendisi..Ultrason boyunce bebeğe dair herşeyi tek tek açıkladı.Samimiyetiyle ve sıcak diyaloğuyla çok keyifli bir detaylı ultrason taraması oldu bizim için ..Biz çok memnun ayrıldık
Prof. Dr. İsmail Özdemir
Memnuniyetinizi bildirdiğiniz için çok teşekkür ederim. Sağlıklı bir şekilde bebeğinizi kucağınıza almanızı canı gönülden dilerim. Saygılarımla.
f....a
Arkadaşımın önerisiyle detaylı ultrason için İsmail Özdemir’i tercih ettim ve gösterdiği ilgi alaka ve verdiği ayrıntılar dolayısıyla çok memnun kaldım.
Prof. Dr. İsmail Özdemir
Memnun kaldığınıza ve geri bildirimde bulunduğunuza çok mutlu oldum. Sağlıklı bir şekilde bebeğinizi kucağınıza almanızı canı gönülden dilerim. Saygılarımla.
öz...k
İsmail Hocaya detaylı ultrason için gittik. Öncesinde başka bir yerde detaylı ultrason yaptırmıştık ve ne yazık ki doğru düzgün bir şey açıklamadan bizi çok korkuttular. Ancak İsmail Hoca, randevuya gitmeden bile öncesinde telefonda bizi çok güzel bilgilendirdi. Sorduğumuz her şeyi cevapladı ve gerçekten içimizi rahatlattı. Kendisine saygılarımızı sunarız.
Prof. Dr. İsmail Özdemir
Memnuniyetiniz ve güzel düşünceleriniz için çok teşekkür ederim. Sağlıklı bir şekilde bebeğinizi kucağınıza almanızı canı gönülden dilerim. Saygılarımla.
ö....s
İsmail Beye detaylı ultrason için gittik. Daha randevuya gitmeden telefonda çok güzel bilgilendirdi. Randevuya gittiğimizde çok temiz ve güzel bir kliniği vardı. Bize karşı çok nazik ilgili davrandı sorduğumuz her şeyi cevapladı bilgilendirdi. Detaylı ultrasona bakarken hiç acele etmedi sabırla bebeğime dikkatlice baktı bu da benim içimi rahatlattı açıkçası. Biz çok memnun kaldık.
Prof. Dr. İsmail Özdemir
Memnuniyetinizi ve geri bildiriminiz için çok teşekkür ederim. Kliniğimizi beğendiğiniz için ayrıca çok mutlu olduk. Sağlıklı bir şekilde bebeğinizi kucağınıza almanızı canı gönülden dilerim. Saygılarımla.
da...ö
İsmail Hoca’ya detaylı ultrason için gitmiştik ve bize karşı tutumu, yaklaşımı çok özenliydi. Randevumu seyahate gideceğim için erken bir tarihe almak istemiştim iyi ki öyle yaptık ki, düşük riskini fark etti ve önlem aldık. Yollarımızın kesişmesine çok sevindiğim, alanında aktif çalışan, yayınları olan, hastalarıyla birebir ilgilenen kıymetli bir hocadır. Gönül rahatlığıyla gebeliğinizi birlikte takip edebilirsiniz.
Prof. Dr. İsmail Özdemir
Memnuniyetinizi ve güzel düşüncelerinizi bildirdiğiniz için çok teşekkür ederim. Gerçekten erken tarihte gelmeniz bir kader diyebilirim. Sağlıklı bir şekilde bebeğinizi kucağınıza almanızı canı gönülden dilerim. Saygılarımla.
s...
20 haftalıkken riskli gebelik olduğumu öğrendim ve nereye gidersem gideyim rahmimin alınacağını ve kanamalı bir ameliyat olacağını söylediler. Daha önce 2 kez sezaryen olmuştum ve çocuğun eşi rahim duvarı ve mesaneme yapışıkmış.
İsmail ÖZDEMİR’i tavsiye ettiler. Hiç zaman kaybetmeden İsmail Hocam'a gittik, yaklaşımı bizi çok rahatlattı ve onda devam etmeye karar verdik.
Riskli bir ameliyattı ve bizde bu sürece hocamızda devam ettik ve Allah'a şükür her şey istediğimiz gibi oldu. Ameliyatım zorlu geçmiş, 3 saat sürmüş.
İsmail Hocam başından beri söylediği gibi rahmimi almadı. Herkese tavsiye ederim.
Prof. Dr. İsmail Özdemir
Memnuniyetinizi ve güzel düşüncelerinizi bildirdiğiniz için çok teşekkür ederim. Sözümüzü yerine getirebildiğimiz için çok mutluyum çünkü rahim denen organın bir kadın için her açıdan, özellikle de psikolojik açıdan ne kadar önemli olduğunu biliyorum. Ufaklığı öpüyorum. Saygılarımla.
İsmail Özdemir isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İsmail Özdemir, Perinatoloji, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size İsmail Özdemir tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Detaylı Ultrason, Doppler Ultrason, 4 Boyutlu Ultrason, 4 Boyutlu Renkli Doppler İkinci Düzey Ultrasonografi, İkili Tarama Testi, Down Sendromu Taraması, Gebelikte Genetik Tarama, Dörtlü Tarama Testi, Perinatoloji Randevusu, Laparoskopik Çikolata Kisti Cerrahisi.
İsmail Özdemir adresi nerede?İsmail Özdemir şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Teşvikiye Mahallesi Hakkı Yeten Caddesi Doğu İş Merkezi No : 15 / 9 K:10 D:22 Fulya Şişli İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan İsmail Özdemir isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda İsmail Özdemir online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda İsmail Özdemir isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?İsmail Özdemir, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
İsmail Özdemir hangi dilleri konuşuyor?İsmail Özdemir ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
İsmail Özdemir isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İsmail Özdemir tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar İsmail Özdemir hakkında ne düşünüyor?Toplam 125 hasta / danışan, İsmail Özdemir hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Perinatologlar
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Perinatologlar