Aktimetre
Fonksiyonel Hemisferektomi
Homeopati
Karotis Ultrasonu
Özel Avcılar Anadolu Hastanesi
Manyetik Alan Tedavisi (Magnetoterapi)
MRI Değerlendirme
Nöralterapi
Otizm Görüntüleme Ve Tanısı
Poligrafi
Özel Avcılar Anadolu Hastanesi
Bundan 4 veya 5 ay önce babam kismi hafif belirgin yüz felci geçirdi ve İsmail hocanın uyguladığı ilaç tedavisinden sonra iyileşti her şey için çok teşekkür ederiz hocam
s ...
Çok değerli bir doktor ben MS teşhisi konuldu diye gittim fakat değilmişim İsmail bey i internet te araştırma sonucu buldum tedavim çok iyi gidiyor iyi ki böyle bir doktora gittim saygılar sunuyorum İsmail beye
.....
Öncelikli olarak bir hastanın en çok ihtiyacı olan güven duygusu ve psikolojik danışmanlıktır.Bunu çok iyi sunan bir doktordur.gerek çevreme gerekse tanımadığım herkese nörolojik hastalıklarda tavsiye edebileceğim bir doktordur. mükemmel insan mükemmel doktor kim derseniz bence Sayın İSMAİL SÖBE derim ....hastalarına ılımlı ve şefkatle yaklaşımı teşhis konusunda panik yaratmadan inceleyerek hastanın nabzını normal seyirlerde tutmayı bilen tedavi aşamasında da en ufak ayrıntıyı bile göz önün de alarak bu kadar titiz davranan Dünyanın en iyi doktorlarından bir birtanesi...
eb....
Olağanüstü bir doktor.yurtdışında bile bulunamayan migrenime çare buldu.babamın parkinson ve epilepsi teşhis ve tedavisini en başarılı şekilde yaptı.hiç yanılmaz ve dünya iyisidir!!!
am...ı
tek kelime ile harikulede birebir her derde deva .....hastalıklara son arkadaşlığa bağımlılık derecesinde sayın doktorum mükemmelsiniz AlLLAH RAZI OLSUN sağlığıma kavuştum bence sizi tanımayanlar çok hastalıkla boğuşur tanıyan hem hastalıktan kurtulur hem dost kazanır amasya lı :)
gü...)
Doktorumuz dört dörtlüktür.4 seneler gidiyorum hocama yönlendiriyorum yakınlarımı.Hocam hasta karşı çok samimi ve ilgili dalında çok başarılı bir doktor.Kayınvalidem parkinson hastası uyguladığı tedaviyle çok iyi ve çok şükür sağlığına kavuştu.Hocama tanıdığım herkese tavsiye ediyorum .Kesinlikle bu bölüm adına rahatsızlığı olan herkese tavsiye ederim.
gü...
Tavsiye üzeri gittim.Baştan sağma yaklaşmıyor hastasına çok ilgili ve sempatik bir doktor.Baş ağrısı bulantı ve baş dönmesi ile gittim doktoruma. tedavim devam ediyor.Tedavimin başlangıç aşaması olmasına rağmen baş ağrıların son buldu.Kesinlikle su aşamada bile çok rahatım.Kızımında baş ağrısı var onuda götüreceğim.Şikayeti olan herkese doktorumu tavsiye ederim.
k.....
Tavsiye üzerine gittim.4 yıldır Uzun zamandır hastasıyım.Sürekli baş ağrılarım vardı ve doktoruma yönlendirdiler.Hastasını en iyi şekilde rahatlatıyor ve motive ediyor.Hasta için de bu çok önemli.Hastalığım ve tedavim hakkında beni aydınlattı.Doktorumunla hala irtibat halindeyim.
ha...z
Daha önce annem gitmişti doktorumuza annemde tavsiye ile gitmişti.kızım yüz felci şikayeti ile gitti.1 ay bile sürmeden kızım iyileşti.Hastalara yaklaşım tarzı net yani dolaşımlı değil.Hastaları ile diyologu çok mükemmel.Hastaya iyileştimesi için ayrıca güç veriyor.Tedaviden çok ama çok memnun kaldık.Kızım normal hayatına kavuştu doktorumuz sayesinden buradan kendisine çok ama çok teşekkür ediyorum.
m....ı
Kendisiyle, eşimin doğum takibi nedeniyle gittiğimiz Yeni Hayat Cerrahi Tıp Merkezi'nde (Esenyurt/Kıraç) şans eseri tanıştık. Son derece ilgili bir doktor.
İsmail Söbe isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İsmail Söbe, Nöroloji. Size İsmail Söbe tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: MRI Değerlendirme, Nöralterapi, Epidural Steroid Enjeksiyonu, Manyetik Alan Tedavisi (Magnetoterapi), Fitoterapi, Fonksiyonel Hemisferektomi, Epilepsi Tedavisi, Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, EEG (Elektroensefalografi), Otizm Görüntüleme Ve Tanısı.
İsmail Söbe adresi nerede?İsmail Söbe şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Kayabaşı Sokak No:1/3 Avcılar
Adresine gitmek zorunda kalmadan İsmail Söbe isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda İsmail Söbe online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
İsmail Söbe isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İsmail Söbe bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan İsmail Söbe ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar İsmail Söbe hakkında ne düşünüyor?Toplam 29 hasta / danışan, İsmail Söbe hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Avcılar bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Nörologlar
Avcılar bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Nörologlar
Avcılar bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Nörologlar
Avcılar bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Nörologlar
Avcılar bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Nörologlar
Avcılar bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Nörologlar
Avcılar bölgesinde Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM ) kabul eden Nörologlar
Avcılar bölgesinde Türk Nippon Sigorta kabul eden Nörologlar
Avcılar bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Nörologlar