il...
Kırılan dişimi mükemmel bir şekilde yaptı.
Çok ilgili bir doktor.
Down sendromlu küçücük bir çocuk bile onunla mutlu bir şekilde diş yaptırabilir.
i̇...
Tek seferde 2 dolgu ve tüm diş temizliği yaptı. Titiz ve dikkatli şekilde dişlerimi onardı. Çok memnun kaldım. Teşekkür ederim. Allah razı olsun.
cü...ş
Memnuniyetsiliklerimi birkac baslik altinda ele alacagim.
1)Hasta hekim iliskisi: Uygulamalarda ve sordugum sorularin cevaplarinda gayet sert bir tonda, aciklayici olmayan, kucumseyici bir uslup kullanmistir.
2)Hastaya ve haklarina saygi: Islem sirasinda ara vererek baska hasta muayene etmis boylelikle bana fazladan stres yuklemis ve kendi dikkatini de dagitmistir.
3)Temel tibbi prensiplere saygisizlik: Tipta agrinin taniminda su ifade vardir. Agri: "Hasta ne hissediyorsa odur." Ilk muayeneden sonra cektirdigi rontgen filmine bakarak "agrimamasi lazim" diye engin bir gorus bildirmis, kucumsemis, 15 dakikalik bir operasyonu 2 hafta sonraya atmis bi sonraki maddede de anlatacagim olayin tohumlarini atmistir
4) Dikkatsizlik: Operasyon sirasinda aceleci tavirlari ve baska hastalari muayene etmesi sebebiyle gerekli ozeni gosterememis, kullandigi sivri bir gereci dudagima batirmis, hemen sonrasinda atak moduna girerek "niye agzini kapatiyorsun?" diyerek sucu bana atmaya calismistir. Ben sert cikinca hemen susmus ve ozur dahi dilememistir.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
İsmail Taner Ataer isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İsmail Taner Ataer, Diş Hekimi.
İsmail Taner Ataer adresi nerede?İsmail Taner Ataer şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Çarşı İçi Sakarya
Adresine gitmek zorunda kalmadan İsmail Taner Ataer isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda İsmail Taner Ataer online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
İsmail Taner Ataer isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İsmail Taner Ataer bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan İsmail Taner Ataer ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar İsmail Taner Ataer hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, İsmail Taner Ataer hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 3.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.