Histerosalpingografi (HSG)
Rahim Filmi
Hasan Karaağaç Mah. Turgut Özal Cad. No.37 Merkez, Afyon
Parkhayat Afyon Hastanesi
rh...n
O kadar vicdanlı iyimser bir doktor ki, ilk bebegimi onda ögrenmiştik, gerçekçi herseyı oldugu gibi söylemesi ve dürüst olması en beğendıgım huyu...kesinlikle tavsiye ediyorum
ik...a
Asla açıklama yapmıyor bilgi vermiyor ilk gebeliğimde hamile oldugum aydna önce gititm yumurtaların direnç gösteriyor dedi ve ben neden olsa kalmam diye o kadar rahattım kı neğer dış gebelik geçirmişim piskoljık olarak çok kötü günler yaşadım asla rahatlatmadı doktor ve hastane fobım oluştu aylardır gidemedim..
me...e
Gebelik surecimde kendisini tanidim gerektigi kadar ilgili çok sakiin ve bilgili insani rahatlatici bir doktor tekrar nasip olursa kendisiyle devam etmek isterim şiddetle tavsiye ederim
i̇...r
Tek kelimeyle muhteşem bir doktor. Dogumumda hiçbir sıkıntı yaşamadım oncesinde kısa ve öz şekilde bilgilendirdi herseyi gerektiği kadar söyledi yine hamileyim afyon dısındayım ve nerede olursa oldun bulup yine hocamın ellerinde bebeğime kavuş al istiyorum ısrarla tavsiye ederim
ce...a
GERÇEKTEN İYİ BİR DOKTOR.HEM BİLGİLİ HEMDE İLGİLİ.GEBELİK TAKİBİ İÇİN GİTTİĞİNİZ DOKTORUN SICAK OLMASI,GÜLER YÜZLÜ,SİZİN SORMAYA CESARET EDEMEDİĞİNİZ,UTANABİLECEĞİNİZ ŞEYLERİ SİZE SORMADAN AÇIKLAMASIDA GERÇEKTEN ÇOK ÖNEMLİ.GÜVEN VERİCİ BİR DOKTOR TAVSİYE EDERİM.
İsmail Teker isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İsmail Teker, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size İsmail Teker tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Rahim Filmi, Histerosalpingografi (HSG).
İsmail Teker adresi nerede?İsmail Teker şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Hasan Karaağaç Mah. Turgut Özal Cad. No.37 Merkez Afyon
Adresine gitmek zorunda kalmadan İsmail Teker isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda İsmail Teker online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
İsmail Teker isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İsmail Teker bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan İsmail Teker ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar İsmail Teker hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, İsmail Teker hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.