la...l
kızımıza geniz eti ameliyatı yaptı, çok başarılı çok ilgili bir doktor. iyiki sizi tanıdık. mükemmel insan. herkese tavsiye ederiz .
be...n
doktorluğu yanında hasta psikolojisini en iyi anlayan hastaya değer veren düzgün karakterli bulunduğu mevkiden dolayı asla şımarmayan ender insan helal olsun
fi....
o bizim için artık doktor değil aileden biri.ona sonsuz teşekkürlerimi sunarım. eşimin 9 /10 yıldır burnundaki bir kitleyi yok etmek için bir çok hastaneye hekime gittik hep sıkıntı yaşadık. ismail beyle görüştükten. bize olumlu cevap verdiğinde ameliyattan sonra yaşadığımız olumlu sonuçlardan sonra.anlatılmayacak duygular yaşadık başarılı bir operasyon sonucu eşim sıhatine kavuştu operasyon sonucu alınan kitle inanılmaz birşeydi.çook çok başarılı tamponsuz zor bir ameliyatı başarıyla bitirdi eşim sıhatine kavuştu rahat uyuyor,nefes alıyor,yemek yiyor.ismail beye çok teşşk ediyorum başarılarının devamını diliyom olimpos için iyi bir seçim olduğuna inanıyorummm.onun başarısını her yerde, hertoplumda ortaya atıyorummmm.bizim gibi sıkıntı çekenlere öneririmmm.
ah...r
sayin hocam sizlere tesekkur az.tesekkur kelimesinden daha buyuk bir kelime bulsam onu soylicem.78 ulke gezdim ve her ulkenin doktorlarina merhaba soyledim.Herkesin yaklasimi farkli sizinki daha farkli hocam.Kapidan giren hastaya hasta gozunlen bakmiyorsun siz ondan cok seviliyorsunuz.Kalbiniz mukemmel bir yapiya sahib.Yuzunuzdeki o muhtesem cehre insanlara dokunmadan muayneye baslamadan yokoluyor.Bunu ben ilk sizde gordum hocam.Hastanenin disindaki hastalara sordum nasil biri ismail bey.cevap aynen su.Biz onun karsisina herzaman hasta olmak icin degil yuzunu gormek icin hasta oluyoruz.Bu cumleye bende cok inandim.Hocam sizin gibi hekimlere cok ihtiyacimiz var.iyiki varsiniz saygi deger ismail hocam.
öz...t
YOK BÖYLE BİR DOKTOR ....GEREK İNSANİ GEREK DR AÇISINDAN BU KADAR MÜKEMMEL BİR KİŞİ TANIMIYORUM .. AİLEMİZİN TEK VE YEGANE DR ARTIK:))MÜKEMMEL ÖTESİ BİLGİSİYLE HER ŞEYİN EN GÜZELİNE EN İYİSİNE LAYIK BİR KİŞİ... SENİ ÇOK SEVİYORUZ SAYIN İSMAİL TIMBILOĞLU...SAGLIKLI UZUN YILLAR DİLİYORUM
ay...n
çok çok memnunum tüm çevreme tavsiye ediyorum. Daha önce methini duymuştum. Başarılarının devamını diliyorum
İsmail Tımbıloğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İsmail Tımbıloğlu, Kulak Burun Boğaz.
İsmail Tımbıloğlu adresi nerede?İsmail Tımbıloğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Öğretmenevleri Mahallesi 460. Sokak No:48 Konyaaltı
Adresine gitmek zorunda kalmadan İsmail Tımbıloğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda İsmail Tımbıloğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
İsmail Tımbıloğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İsmail Tımbıloğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan İsmail Tımbıloğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar İsmail Tımbıloğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, İsmail Tımbıloğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.