se....
Esimin 40 yas uzeri ve sorunlu baslayan gebelik surecini bastan sona kadar Dr. İsmail Bey ile tamamladik... ilgi alaka güleryüz bilgi beceri ve deneyim ile bezenmis mesleki sanati sayesinde karşılaşabileceğimiz her olumsuz durumu ileriyi gorerek yaptigi mudahaleler ile bizi mutlu sona ulastirmasinin yani sira, 6 adet mandalina ebadindaki miyonlarida ayni anda cerrahi mudahale ile nihayetlendirerek, adeta yaşattığı bahardan yaza cikardi bizi....kendisine ve ceyda hanima cok tesekkur ederim... şiddetle tavsiye ediyorum, bugün çocuk sahibi olduysak önce Allah sonra hocamizin emeği sayesindedir...
il...n
Bebegimizin ilk görüntüsünü aldık. Ilk izlenim olarak çok sıcak anlayışlı bir doktordu. Teşekkür ederiz.
em...2
Bende ilk doğumu ismail beyle geçirdim, cook memnun kaldım şimdi ikinci çocuğuma hamileyim kesinlikle yine ismail beyle doğumumu gerçekleştirmek istiyorum :) inşallah. ..
ba...l
merhabalar ben bahar güzel 2.gebeliğim 7 yaşşında kızım var.çok hevesli istedim ben 2.çoçuğa sahip olmayı.fakat 14 haftalık gebeğim ilk ayımdan itibaren iki doktor değiştirdim.bu 3.doktorum ismail beyden çok memnunum herkese tavsiye ederim...çok ilgili ve alakalı hastalarıyla gerçekten uzman...
hü....
İsmail bey hakikaten çok ilgili ve hastasını titizlikle takip altında tutan başarılı bir doktor, hamileliğim boyunca kontrollerde gereken ilgi ve hassasiyeti kendisinden gördüm, doğumu da kendisi sezaryen ile yaptırdı, özellikle sezaryen sonrası kalıntıların temizlenmesi konusunda çok titiz, çok memnun kaldım, şimdi ikinci çocuğuma hamile olduğumu 3 gün önce öğrendim ve 5 yıl aradan sonra yine tereddütsüz İsmail bey'e gideceğim.
fa...a
Çocuk istemi için başvuran yeğenimin tedavisini başarıyla yapan üstün bilgisi ile rahatça güvenebileceğiniz bir doktordur.
İsmail Yılmaz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İsmail Yılmaz, Kadın Hastalıkları Ve Doğum.
İsmail Yılmaz adresi nerede?İsmail Yılmaz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Güney Mahallesi Albay Sokak No:7 İzmit
Adresine gitmek zorunda kalmadan İsmail Yılmaz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda İsmail Yılmaz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
İsmail Yılmaz hangi dilleri konuşuyor?İsmail Yılmaz ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
İsmail Yılmaz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İsmail Yılmaz bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan İsmail Yılmaz ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar İsmail Yılmaz hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, İsmail Yılmaz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Kocaeli Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Çayırova Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Darıca Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bitlis Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Daha fazla (8)İzmit bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmit bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmit bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmit bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmit bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmit bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmit bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmit bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmit bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmit bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmit bölgesinde AIG Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmit bölgesinde Dubai Starr Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmit bölgesinde Aviva Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmit bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmit bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmit bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmit bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmit bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları